- 10 Temmuz 2018
- 2.878
- 2.450
- 28
O da doğru ikisi de aynı işte de . Ben ne yapayım yaEvlenirsen yikilmayacak hayalleri yani eminsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da doğru ikisi de aynı işte de . Ben ne yapayım yaEvlenirsen yikilmayacak hayalleri yani eminsin
Ceylan neyden kacip evleniyosun bilmiyorum ama yanlis yapiyosun.kactigin ne ise bunjn cozumu bu evlilik degil.is bul,calis,ayaklarinin uzerinde dur.O da doğru ikisi de aynı işte de . Ben ne yapayım ya
Kiz boyu da mi kisa adaminAy şunu gördüm çok komiğime gitti paylaşmak istedim benim durumumda altındaki yeşiller yok ama neyse
Yok değil de misalen kısaKiz boyu da mi kisa adamin
Ay şunu gördüm çok komiğime gitti paylaşmak istedim benim durumumda altındaki yeşiller yok ama neyse
Evlenme. Evlencen mi?
Küserim evlenme
Seyircilere karşı EVEEEEEET diyerek evlenecek hem deEvlenme. Evlencen mi?
Adamla yatmayinca hayalleri yikilmayacak mi? Günahına girmeyecek misinE bırakınca hayalleri yıkılacak sonuçta günahına girmek gibi olsun istemiyorum
Eşim benden kisa, ikimizin de bununla ilgili bi kompleksi yok kaldi ki birimiz kompleks yapsak, alta dizecek balya balya dolarımız da yok djjsnsjekAy şunu gördüm çok komiğime gitti paylaşmak istedim benim durumumda altındaki yeşiller yok ama neyse
73 sayfa boyunca, bu adamla neden evleniyorsun diye sorduk. Ve bizi tatmin edecek bir cevap alamadik. Hep bir ağızdan evlenme dedik. Ama ikna edemedik73 sayfa ne konuştunuz ya
Sırlar kapısı fon müziği veriyorum arkadan73 sayfa boyunca, bu adamla neden evleniyorsun diye sorduk. Ve bizi tatmin edecek bir cevap alamadik. Hep bir ağızdan evlenme dedik. Ama ikna edemedik
Düğün sonrası sorunlar yükleniyor...
Sırlar kapısı fon müziği veriyorum arkadan
Sırlar dünyası daha trajedik ve daha acıklıAdam Yaprak Dökümü Mithat’ı andırıyormuş arkadan yara rerrrrey yara raaa verelim bence