- 7 Kasım 2013
- 13.435
- 31.575
Canım sen hiç bilmiyorsun bu işleri bence. Zengin insan temelden,projeden ev almaz. Alsa da 1+1 de oturmaz önce. Bir classi vardır yahu.
5-10 bin değil bu 20-30 diyorsun cok para değil diyorsun kac tane askeri ücret yapıyor. Seninki sana 4500 e gelinlik kiralamıs. Asgari ucretli gelinliği o fiyatlarda zaten ondan ucuz gelinlik kalmadi. Lüks bu değilhavuzlu dubleks alinmayacak bir para değil 20-30 bin kazançlı biri. Kredi çekerek alır gene alir. 20-30 binlik adamsan bos olmaman lazim bu kadar zaten
Kendimi onun yerine koydum ve üzüldüm.
Ben ceylanı başka konulardan tanıyorum. Başka konularda çokça dialogumuz var. Önemsediğim bir üye.
Neden içselleştirme yapamaz miyim ??
Neresi çok ilginç?
Konudan bagimsiz soruyorum. Bir-kac yorumda daha aynisini gordum mantik evliligi deyince akliniza neden sadece para geliyor?Mantık evliliği bu değil çok yanlış anlamışsın.
Ne sana sunulan maddi seyler, ne sevgi var mantık neresinde?? Ya sana aşıktır bir dediğin iki olmaz bu mantikta evlenirsin ya cok zengindir kirmizi halilarla yasatmaya çalışır seni bu mantıktır. Kusura bakma da böyle birine ancak aşık olan insan katlanır.
Adamı görsem ilk ben diyeceğim;
Abi bu işten vazgeç abi diye küçük emrah gibi olacağım..
Ama adamı tanımıyorum iste..
O yüzden tek muhatap ceylan olduğu için ona yazıyoruz.
Bu arada adama da empati yaptığım için sürekli ceylan'a bak evlenmemek de bir seçenek yazıyorum.
Bu arada ben üsluba çok önem veririm. Bu forumda sert üslupları sevmiyorum. Beni tanıyan birkaç üye var bilirler. Ben hiçbir şeyi dan dun diye kalp kırarak söylemeyi sevmem. O yüzden yazışım böyle..
Bir de konu sahibi zaten duygusal olarak çok zor durumda. Yapıcı olmak iyidir..
Son durum ne meraktayım çok sayfa var okuyamadımBu konu da arkası yarın gibi oldu
Meslegi neymis? Kendisi banlanmis soramıyorumSitede olmadığım süre boyunca tüm yorumları dışardan okudum,iyi bir mesleğiniz var geçen seneye kadar çalışıyordunuz bir anda sizi evlenme motivasyonuna iten ne oldu yoksa aklinizda zaten var olan bir fikirdi de bu beyefendi ortaya çıkınca mı alevlendi?
Alsada sadece size der zaten :)Kendi isteğin ile gittin sanırım. Umarım temelli gitmemişsindir.
ModeratorumMune hesaba ne oldu? Kapattırdı mı?
Ceylancim, başka üyelik alirsan yaz bana.@ceyl_an
Senden mesaj bekleyeceğim.
Yemin ederim kimseye üye adını vermem.
Konuştuklarımız aramızda kalır.
Söz veriyorum..
Yaz bana konuşalım..
Veya evlenip evlenmediğini yazar mısın? Umarım evlenmezsin..@ceyl_an
ceylanın düğününde halay başı olma hayalleri...... pardon halay yasaktıAlsada sadece size der zaten :)
Bilmiyoruz kendini acik etmek istemedigi icin hic soylemediMeslegi neymis? Kendisi banlanmis soramıyorum
Sizinki yumuşak usluptan ziyade destek vermek, iyi biridir diye savunmak oluyor bence.
İyi niyetinizi hissedebiliyorum ama ceylanin yazdiklarini yaptiklarini veya yapmayi planladiklarini 10 yasindaki kiz cocugu dusunmez.
Adami da gectim kendisi icin cok cirkin.
Hadi maddiyat odakli bir iliski dusunmesine neyse, adami gommesine neyse, nikahta biraksam ne olur diye dusunmesine neyse, sevismeyecegim diye dusunmesine neyse, surekli kaprisle surekli bir beklentiyle prensescilik oynamak istemesine neyse, ama artik yetmez mi
Adetli iliskiye girerim anlamaz demek, erkeklere acimayin demek, evlilik onun icin onemsiz demek vs bakin bunlar cok korkunc, cok sacma bir dusunce yapisinin emareleri.
Osmanliyi tek basina yikardi valla bu ceylan o donemde yasasaydi :)
Ha ama adam ise yaramazsa ayrilsin, ne yapmis bu kadar da nikah masasinda birakilmayi hak etsin mesela?
Ayril dedik zaten canim, nikahta birakma adami dedik biz de zaten ceylana derseniz orda da sadece ceylan acisindan bakarsiniz.
Daha objektif olmalisiniz.
Gayette üsluplu yazıldı.Peki ben yancı idim, bu üyeye bu kadar yüklenen, acıları ile dalga geçen, onu hemen etiketleyen diğer üyeler ne oluyor?
Onlar ne peki?
Burada biz üyeyi belki ikna edecektik, kararsızdı bugün bazı üyeler geldi konuya kırdılar döktüler. Üye gitti.
Ben bundan sert yazmadım. Hem de psikolojisi bozuk insandan anlarım. (Psikoloji eğitimim var).Hem de böyle rencide edip kırıp dökersen kişi kaçar. Biliyorum.
İyi mi oldu şimdi..
Bazı üyelerin hiç üslup derdi yok. Bu forumda üslup sahibi üye çok az. Bir elin parmağını geçmez. Bir insana ne dediginiz değil nasıl dediğiniz önemlidir. Konu sahibi zaten duygusal olarak iyi değildi.
Ikna olabilirdi. Çok etiketlendi. Ben o dediklerini yapacağını düşünmüyordum.
Evet, cinsellik ve bekaret konusunda hatalı düşünüyordu. Bizde burada dedik ama etiketlemeden dedik. Vebal alma dedik, cinsellik istemiyorsan evlenme dedik. Ama üslubu bozmadık. Ondan bize güvenip konuşuyordu. Belki evlenmemeye ikna olurdu. Fakat daha sonra konu sahibine çok yüklenildi.
Ne var sanki üsluplu yazılsaydı?
Ne vardı güzellikle yazılsaydı?
Ben ve bir kaç üye ilmek ilmek ikna etmeye çalışıyorduk.
Yazık oldu çok yazık..
Evet çünkü üslup farkı..Alsada sadece size der zaten :)
Uslubunuz benzer olduğu icindir.Evet çünkü üslup farkı..