Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pilot kuzenim 27.000 maaşla üstelik de lüks hayatlarının içinde Bahçeşehir’den villaya girdi. Girilir yani o maaşlarla.

Kendimi onun yerine koydum ve üzüldüm.
Ben ceylanı başka konulardan tanıyorum. Başka konularda çokça dialogumuz var. Önemsediğim bir üye.
Neden içselleştirme yapamaz miyim ??
Neresi çok ilginç?

Yani yaşı 30’a gelmiş ama karakteri oturmamış bir üye, çokça psikolojik gelgitleri de var. Evleneceği adamın burun kılına kadar burada sayfalarca dalga geçmesi,adamı regl kanıyla kandırma planları, en kötü nikahtan kaçarımları size ah vah edip üzülecek biri gibi nasıl geldi o kısmı anlayamadım.

Konudan bagimsiz soruyorum. Bir-kac yorumda daha aynisini gordum mantik evliligi deyince akliniza neden sadece para geliyor?
Hayir ben mantık evliliği yaptigimi dusunuyorum da, oyle uğruna evlenilecek paranin p'si yok

Sizinki yumuşak usluptan ziyade destek vermek, iyi biridir diye savunmak oluyor bence.
İyi niyetinizi hissedebiliyorum ama ceylanin yazdiklarini yaptiklarini veya yapmayi planladiklarini 10 yasindaki kiz cocugu dusunmez.
Adami da gectim kendisi icin cok cirkin.

Hadi maddiyat odakli bir iliski dusunmesine neyse, adami gommesine neyse, nikahta biraksam ne olur diye dusunmesine neyse, sevismeyecegim diye dusunmesine neyse, surekli kaprisle surekli bir beklentiyle prensescilik oynamak istemesine neyse, ama artik yetmez mi
Adetli iliskiye girerim anlamaz demek, erkeklere acimayin demek, evlilik onun icin onemsiz demek vs bakin bunlar cok korkunc, cok sacma bir dusunce yapisinin emareleri.
Osmanliyi tek basina yikardi valla bu ceylan o donemde yasasaydi :)

Ha ama adam ise yaramazsa ayrilsin, ne yapmis bu kadar da nikah masasinda birakilmayi hak etsin mesela?
Ayril dedik zaten canim, nikahta birakma adami dedik biz de zaten ceylana derseniz orda da sadece ceylan acisindan bakarsiniz.
Daha objektif olmalisiniz.

[/QUOTE]
Meslegi neymis? Kendisi banlanmis soramıyorum

Kendi isteğin ile gittin sanırım. Umarım temelli gitmemişsindir.
Moderatorum Mune hesaba ne oldu? Kapattırdı mı?

Ceylancim, başka üyelik alirsan yaz bana.@ceyl_an
Senden mesaj bekleyeceğim.
Yemin ederim kimseye üye adını vermem.
Konuştuklarımız aramızda kalır.
Söz veriyorum..
Yaz bana konuşalım..

Veya evlenip evlenmediğini yazar mısın? Umarım evlenmezsin..@ceyl_an

Burada hepimiz konu sahibi ne soylerse, nasil soylerse, o kadarini bilmeye mahkumuz. Her konu için böyle..
Konunun ilk sayfalarinda adama karşı daha iyimser şeyler yazıyordu, sonra burun kılından tut keline kadar çirkinleşti.
Off ciylin çik sirinlisin, cik iyimsizsin demek işin kolayı. (Sorunsuz veya uyumlu oldugunu asla iddia etmiyorum)
Ama hic bir genc kadin, evliliğine 1 hafta kala bu psikolojiye girmez. Adam tarafından onemsenmedigini hissediyor bal gibi. Bu hangimizin ağırına gitmez? Hangimizi soğutmaz?
Kadın şu veya bu sebeple, bir yola cıkmış nisanlanmis, ayrilmaya da sebebini bize söylediği veya söylemediği şeyler mani oluyor.
Ben ceylanin çok zor bir durumda olduğunu düşünüyorum.
Ama bu durumdan kendisini kurtaracak olan da sadece yine kendisi diye düşünüyorum.

Adama empati yapinca, (ceylanin anlatimina ragmen) adama hak veriyorum.
Ceylana empati yapınca, ona üzülüyorum. Ben de sasirdim kim hakli

Alsada sadece size der zaten :)

Alintilamada sorun var galiba bgn F filmgibi
Bilmiyoruz kendini acik etmek istemedigi icin hic soylemedi
Soylersem olmaz cok dikkat cekici cok fazla oln bir alan degil gibi birsey yazmisti
Ama parayi seven ve geliride iyi olan isi konu sahibemiz parayi o noktada sevmedigi icin calismiyormus calismayacakmis galiba
Bu arada 12 yasindan baslamis calismaya ev almis o zamanlar falaaan filan
Amaaaan bastan sona yazdi oynadi gorusundeydim zaten takibi falanda birakmistim ama su kahkahalarla adami adet kaniyla kandiricamlar burnunun kili agzina girmisler ben ne yapsamda gerdege girmesemler falan kan sicratti beynime de yazdim bgnde

Son düzenleme:
Bilmiyoruz kendini acik etmek istemedigi icin hic soylemedi
Soylersem olmaz cok dikkat cekici cok fazla oln bor alan degil gibi birsey yazmisti
Ama parayi seven konu sahibemiz parayi o noktada sevmedigi icin calismamis galiba
Bu arada 12 yasindan baslamis calismaya ev almis o zamanlar falaaan filan
Amaaaan bastan sona yazdi oynadi gorusundeydim zaten takibi falanda birakmistim ama su kahkahalarla adami adet kaniyla kandiricamlar burnunun kili agzina girmisler ben ne yapsamda geedege girmesemler falan kan sicratti beynime de yazdim bgnde
[/QUOTE]

Gülme emojili dram :)

Peki ben yancı idim, bu üyeye bu kadar yüklenen, acıları ile dalga geçen, onu hemen etiketleyen diğer üyeler ne oluyor?
Onlar ne peki?
Burada biz üyeyi belki ikna edecektik, kararsızdı bugün bazı üyeler geldi konuya kırdılar döktüler. Üye gitti.
Ben bundan sert yazmadım. Hem de psikolojisi bozuk insandan anlarım. (Psikoloji eğitimim var).Hem de böyle rencide edip kırıp dökersen kişi kaçar. Biliyorum.
İyi mi oldu şimdi..

Bazı üyelerin hiç üslup derdi yok. Bu forumda üslup sahibi üye çok az. Bir elin parmağını geçmez. Bir insana ne dediginiz değil nasıl dediğiniz önemlidir. Konu sahibi zaten duygusal olarak iyi değildi.
Ikna olabilirdi. Çok etiketlendi. Ben o dediklerini yapacağını düşünmüyordum.

Evet, cinsellik ve bekaret konusunda hatalı düşünüyordu. Bizde burada dedik ama etiketlemeden dedik. Vebal alma dedik, cinsellik istemiyorsan evlenme dedik. Ama üslubu bozmadık. Ondan bize güvenip konuşuyordu. Belki evlenmemeye ikna olurdu. Fakat daha sonra konu sahibine çok yüklenildi.
Ne var sanki üsluplu yazılsaydı?
Ne vardı güzellikle yazılsaydı?
Ben ve bir kaç üye ilmek ilmek ikna etmeye çalışıyorduk.

Yazık oldu çok yazık..

Gayette üsluplu yazıldı.
Hatta o kadar usluplu yazıldı ki kendisine 2000 yorum alabilmeyi başaran bir konu oldu.
Kusura bakmayın sizin gibi kundaklara sarıp sarmalayamadi kimse.
Bu kadar absurtluge yok artık dedi insanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…