Yorumda son kelime icindir.Uslubunuz benzer olduğu icindir.
Bizi beğenmez o.
Alinti yapinca bir cumle daha çıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumda son kelime icindir.Uslubunuz benzer olduğu icindir.
Bizi beğenmez o.
Peki ben yancı idim, bu üyeye bu kadar yüklenen, acıları ile dalga geçen, onu hemen etiketleyen diğer üyeler ne oluyor?
Onlar ne peki?
Burada biz üyeyi belki ikna edecektik, kararsızdı bugün bazı üyeler geldi konuya kırdılar döktüler. Üye gitti.
Ben bundan sert yazmadım. Hem de psikolojisi bozuk insandan anlarım. (Psikoloji eğitimim var).Hem de böyle rencide edip kırıp dökersen kişi kaçar. Biliyorum.
İyi mi oldu şimdi..
Bazı üyelerin hiç üslup derdi yok. Bu forumda üslup sahibi üye çok az. Bir elin parmağını geçmez. Bir insana ne dediginiz değil nasıl dediğiniz önemlidir. Konu sahibi zaten duygusal olarak iyi değildi.
Ikna olabilirdi. Çok etiketlendi. Ben o dediklerini yapacağını düşünmüyordum.
Evet, cinsellik ve bekaret konusunda hatalı düşünüyordu. Bizde burada dedik ama etiketlemeden dedik. Vebal alma dedik, cinsellik istemiyorsan evlenme dedik. Ama üslubu bozmadık. Ondan bize güvenip konuşuyordu. Belki evlenmemeye ikna olurdu. Fakat daha sonra konu sahibine çok yüklenildi.
Ne var sanki üsluplu yazılsaydı?
Ne vardı güzellikle yazılsaydı?
Ben ve bir kaç üye ilmek ilmek ikna etmeye çalışıyorduk.
Yazık oldu çok yazık..
Bende de oldu o nedense.Konuda alintilar bile eror verdi Led_BiR_Vele_DisTiri
Seni alintiliyorum baskasi cikio baska uyenin yazisi ben yazmisim gibi konu kendi kendini imha edecek galiba
Ya tabii ki oyle degil. Secimlerimizin ve dolayısıyla secmeyerek vazgeçtiğimiz seylerin sorumluluğunu almalıyız. Ceylan da almali.30 yaşında kazık kadar kadın burada yüklenilldi diye kendini yaktı. Hmmm ok.
''Üslubum'' olduğu için kısaca..Uslubunuz benzer olduğu icindir.
Bizi beğenmez o.
Siz dururken de bize düşmez teselli etmek :)
Kim hakaret etti ?Ya tabii ki oyle degil. Secimlerimizin ve dolayısıyla secmeyerek vazgeçtiğimiz seylerin sorumluluğunu almalıyız. Ceylan da almali.
Ama uslubuyla konuşmak neye mani? Eleştiri tamam ama hakaret neden? Soyleyeceklerimizi daha yapıcı kelimelerle söyleyince ne kaybederiz
Tamam işte uslubunuz benziyor dedim ben de.''Üslubum'' olduğu için kısaca..
Oha bu alintida 3.cumle peyda oldu birden bire''Üslubum'' olduğu için kısaca..
Peki ben yancı idim, bu üyeye bu kadar yüklenen, acıları ile dalga geçen, onu hemen etiketleyen diğer üyeler ne oluyor?
Onlar ne peki?
Burada biz üyeyi belki ikna edecektik, kararsızdı bugün bazı üyeler geldi konuya kırdılar döktüler. Üye gitti.
Ben bundan sert yazmadım. Hem de psikolojisi bozuk insandan anlarım. (Psikoloji eğitimim var).Hem de böyle rencide edip kırıp dökersen kişi kaçar. Biliyorum.
İyi mi oldu şimdi..
Bazı üyelerin hiç üslup derdi yok. Bu forumda üslup sahibi üye çok az. Bir elin parmağını geçmez. Bir insana ne dediginiz değil nasıl dediğiniz önemlidir. Konu sahibi zaten duygusal olarak iyi değildi.
Ikna olabilirdi. Çok etiketlendi. Ben o dediklerini yapacağını düşünmüyordum.
Evet, cinsellik ve bekaret konusunda hatalı düşünüyordu. Bizde burada dedik ama etiketlemeden dedik. Vebal alma dedik, cinsellik istemiyorsan evlenme dedik. Ama üslubu bozmadık. Ondan bize güvenip konuşuyordu. Belki evlenmemeye ikna olurdu. Fakat daha sonra konu sahibine çok yüklenildi.
Ne var sanki üsluplu yazılsaydı?
Ne vardı güzellikle yazılsaydı?
Ben ve bir kaç üye ilmek ilmek ikna etmeye çalışıyorduk.
Yazık oldu çok yazık..
Mesajlarda düzeltme diye bir kısım var biliyor muydunuz ?Oha bu alintida 3.cumle peyda oldu birden bire
Hayır konu sahibinin yaşadıkları ile alakam yok.Tamam işte uslubunuz benziyor dedim ben de.
Esekten düşeni, esekten düşen anlar misali.
Kelime kelime secemeyecegim. Bana yazilsa hakaret kabul edecegim seyler diyebilirim.Kim hakaret etti ?
Ne dediler mesela hakaret edip ?
Ironi de kelimelerin guzel bir süsüdür. Kullanmasaniz bile, kullanildiginda anlayabilmeniz guzel olabilir sizin adınızaMesajlarda düzeltme diye bir kısım var biliyor muydunuz ?
Ekleme yapabiliyorsunuz.
Süs diye koymuşlar sanırım.
Psikolojisi iyi değildi. Konuyu takipteydiniz.30 yaşında kazık kadar kadın burada yüklenilldi diye kendini yaktı. Hmmm ok.
Hakaret nerede uslupsuzluk neredeYa tabii ki oyle degil. Secimlerimizin ve dolayısıyla secmeyerek vazgeçtiğimiz seylerin sorumluluğunu almalıyız. Ceylan da almali.
Ama uslubuyla konuşmak neye mani? Eleştiri tamam ama hakaret neden? Soyleyeceklerimizi daha yapıcı kelimelerle söyleyince ne kaybederiz
Birikimi olmasada calissaydin anlardın dediğimi hele ki net kalansa. Şuan tek kişi bana net para 5 kalsa luks yaşarım vallaYok orası tabiki öyle ben havuzlu villa için çok bir para değil demek istedim. Normal sitelerden alması daha olası bir şey. Çok gibi görünse de 20 bin çok iyi yaşatabilecek bir para değil. Tabiki rahat yaşatır ama lüks yaşatmaz. Daha geçen gün gene konuşuldu iddia ediyor net kalanın 20 bin olduğunu şimdi ne diyebilirim ki . Öyle diyor . Öncesinde kazanmamış ama o parayı yani kazanıp batmış , bir müddet çalışmamış fln birikimi yok anlayacağın
Yani girsen girsen villaya girersin ama girene kadar da 1 +1 de durmazsn dursanda o 1 +1 yüksek çatılı, kocaman bir ev olur herhalde. Hic mantıklı bulamıyorum bu konuyu nerden tutsam elimde kalıyor.Pilot kuzenim 27.000 maaşla üstelik de lüks hayatlarının içinde Bahçeşehir’den villaya girdi. Girilir yani o maaşlarla.
Tek cümle yazdım ama..Oha bu alintida 3.cumle peyda oldu birden bire
Etkilenenler anormal mi oluyor bu önermeye gore ?Psikolojisi iyi değildi. Konuyu takipteydiniz.
Duygusal çökkünlükte insanlar karamsar ve hassas olur. Normal bir üye tabi ki etkilenmez ki.
Gülüp geçer..
Konudan bagimsiz soruyorum. Bir-kac yorumda daha aynisini gordum mantik evliligi deyince akliniza neden sadece para geliyor?
Hayir ben mantık evliliği yaptigimi dusunuyorum da, oyle uğruna evlenilecek paranin p'si yok