- 30 Aralık 2009
- 22.479
- 86.946
- 40
Para için demişti :))Böyle bir erkek düşmanlığın varken neden evlenmek istiyorsun pekiİnsan olmayan, ikiyüzlü erkekler elbette ki var. Bunlar kadınlarda da olduğu gibi. Ama cinselliğe mesafelisin, erkeklerden de haz etmiyorsun
Akla zarar değil mi ?18 yaşında cahil başını yakacak kız muamalesi yaptıkları koskoca kadın, adamı adetliyken kandırma peşinde....!
Akla zarar değil mi ?
E nişanlısında o da yok?Para için demişti :))
Kendi de bilmiyor :)E nişanlısında o da yok?
Kendi de bilmiyor :)
Burada özünde ki iyiliğin arandığı kişi konu sahibi.İnsan ne olursa olsun evlenecegi adamı bu kadar milletin diline sakız eder mi ?
Begenmiyorsan evlenme derler adama.
Burada millet hakikaten kötü kocalarını bile takdim ederken ''özünde iyi bir insan'' diye başlıyor.
Sizin adama demediğiniz kalmadı bir küfürünüz eksik.
İğrenç biriydi daha bir kaç gün önce.
Bu kadarda aymaz olunmaz.
En çok bakirelik olayına delirdim.Bence var bir ümit diye düşünüyor.
Ceylan,guzel kizim bak cok yanlis yapiyosun.evlenince cinsellik olmayacak vs evlenip boyle bize anlattigin gibi davranirsan adam bosanirken sana tazminat davasi bile acar.ta benim korkum senin basini daha cok belaya sokman.uzgunum gercekten yazmayacaktim ama okuyunca dayanamadim.okumama karari aldim su an.ya insanin bu kadar basireti nasil baglanabilir.belli ki hayat tecruben yeterli degil.toz pembe bakiyosun hayata be ceylan ne diyeyimAslında söylesem de nasıl söylesem yani böyle dan dun değil de daha yumuşak bir şekilde nasıl söyleyebilirim ?salt Bakirelik olarak değil ama hani cinsellik yaşayamayacağımı fln gibisinden ? Böyle yumuşak bir şekilde nasıl anlatılır ki ?
Valla onu okudugumda bende delirdim ne demek kandirmak?!ne demek hakediyo erkekler...En çok bakirelik olayına delirdim.
Adam sana sevgilim benden çocuk bile aldırdı diyor.
Ne kadar kotu birisi olsa da kendisinin gözünde, açıklamış yahu.
Ben bunları yaptım diyor.
Her ne kadar erkek olmanın toplum içindeki balli kaymaklı kismina tabi olsada adamı bakireyim diye kandırmak olacak şey mi ?
Hakediyor diye düşünüyor.
İyi de zorla mi evlendiriyorlarda , hakedip haketmediginin hesabına düşüyorsun.
Bu kimseyi özünde iyi insan yapmaz.
İçten pazarlıklı bir insan yapar.
Ben de anlamadım beden banlandigini.Niye banlandi kendi konusunda banlik bir durum yoktu
Gerci beni gecende bir uyenin espirisine guldum diye banlamislar
Kendimi onun yerine koydum ve üzüldüm.Yanlış anlamayın ama konu sahibi 30 yaşında kadın, aklı mantığı var ki gördük cin gibi maşallah! Siz neden bu kadar içselleştirdiniz ve dert edindiniz bu konuyu? Gerçekten çok ilginç.
İyi de niye olan Ceylan'a olsun ?
Masrafı yapan adam.
Nikah masasinda bile belki terkederim diyen Ceylan.
Cinsellik yasamak istemeyen ceylan.
Adam matah birisi bile olmasa hatta yalancı bile olsa evlenmek için kafasına silah mi dayadı kızın da haberimiz yok ?
Erkek kardeşiniz olsa bu şekilde bir durumla karşılaşaniz olan kıza mi olacakti ?
Azıcık başka taraftan da bakın olaya.
Bende merak ettim banlanacak bisey yazmamıştı cunku. Başka konudami bisey olduki
Adamın normal olmadığını bilmiyor mu peki ceylan ?[QUOTE="cikolataveturkkahvesi, post: 64628728, member:
Adam ceylanın onun hakkında ne düşündüğünü çok önemsemiyor. O yüzden evlense de adam çok takmamaya devam edecek. Cinselliğini yaşar.
Bu durumdan en çok etkilenecek ceylan. Ondan ceylan çok etkilenir dedim.
Adam da etkilenir ama onun kadar değil.
Erkek kardeşim olsa önce ruhsal durumunu düzelt; kufurbazligi bırak sonra evlen derdim..Adam da normal değil.