Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada özünde ki iyiliğin arandığı kişi konu sahibi.

İyi niyetli insan görmesek acaba diyeceğiz

Nişanlısından ayrı evliliğe bakış baştan sona yanlış zaten. Başka konularda da evlilikte ki maddi tüm sorumluluğunun erkeğe ait olduğunu savunduğu yorumları var. Adetliyken adam kandırma peşine düşmüş 30 yaşındaki kadın hala kendini yakacak endişesi taşınıyor.

10 sayfa once falan bir uyeye inandiriciligi kalmadi niye uzatiyor bundan sonra nereye gidecek bu konu eger gercek degilse bu olusturulan elektrik guzel birsey degil dedim diye haktan hukuktan dem vurmustu uyemiz
Kul hakkima giriyorsunuz diye sormak isterim kendisinin girdigi babasinin patates tarlasimiymis ?

10 sayfada bekaret,kandirma,kel mithat burun kili cirkinlikler almis basini gitmis

Pardonda adama bunlari dusunecek ne yapmis bu adam ? para harcamama disinda ha aptal demisti bide tartisma esnasinda
konu maas gercekte bumudurla basladi nerelere geldi
Ne icin bunlari hakediyor???kandirilmayi,assagilanmayi,fiziksel olarak kucumsenmeyi anlayan varsa bir ozet gecse keske

Iki elestiri aldimida ben ne kadar kotuyum biliyormusunuz? 40. Sayfada basladi insanlar kendine bak kendini toparla doktora git demeye ne desin uyeler baska zorla kendinizi sanalda dahi soktugunuz duruma bak

Gercekse Hic iyi niyetli biri degilsin maalesef yazik insallah o 39 la baslayip sonra 43 olan adam vazgecerde kurtarir kendini

Bence var bir ümit diye düşünüyor.
En çok bakirelik olayına delirdim.
Adam sana sevgilim benden çocuk bile aldırdı diyor.
Ne kadar kotu birisi olsa da kendisinin gözünde, açıklamış yahu.
Ben bunları yaptım diyor.
Her ne kadar erkek olmanın toplum içindeki balli kaymaklı kismina tabi olsada adamı bakireyim diye kandırmak olacak şey mi ?
Hakediyor diye düşünüyor.
İyi de zorla mi evlendiriyorlarda , hakedip haketmediginin hesabına düşüyorsun.
Bu kimseyi özünde iyi insan yapmaz.
İçten pazarlıklı bir insan yapar.

Ceylan,guzel kizim bak cok yanlis yapiyosun.evlenince cinsellik olmayacak vs evlenip boyle bize anlattigin gibi davranirsan adam bosanirken sana tazminat davasi bile acar.ta benim korkum senin basini daha cok belaya sokman.uzgunum gercekten yazmayacaktim ama okuyunca dayanamadim.okumama karari aldim su an.ya insanin bu kadar basireti nasil baglanabilir.belli ki hayat tecruben yeterli degil.toz pembe bakiyosun hayata be ceylan ne diyeyim

Valla onu okudugumda bende delirdim ne demek kandirmak?!ne demek hakediyo erkekler...

Yanlış anlamayın ama konu sahibi 30 yaşında kadın, aklı mantığı var ki gördük cin gibi maşallah! Siz neden bu kadar içselleştirdiniz ve dert edindiniz bu konuyu? Gerçekten çok ilginç.
Kendimi onun yerine koydum ve üzüldüm.
Ben ceylanı başka konulardan tanıyorum. Başka konularda çokça dialogumuz var. Önemsediğim bir üye.
Neden içselleştirme yapamaz miyim ??
Neresi çok ilginç?

Adam ceylanın onun hakkında ne düşündüğünü çok önemsemiyor. O yüzden evlense de adam çok takmamaya devam edecek. Cinselliğini yaşar.
Bu durumdan en çok etkilenecek ceylan. Ondan ceylan çok etkilenir dedim.
Adam da etkilenir ama onun kadar değil.

Erkek kardeşim olsa önce ruhsal durumunu düzelt; kufurbazligi bırak sonra evlen derdim..Adam da normal değil.

[QUOTE="cikolataveturkkahvesi, post: 64628728, member:

Adam ceylanın onun hakkında ne düşündüğünü çok önemsemiyor. O yüzden evlense de adam çok takmamaya devam edecek. Cinselliğini yaşar.
Bu durumdan en çok etkilenecek ceylan. Ondan ceylan çok etkilenir dedim.
Adam da etkilenir ama onun kadar değil.

Erkek kardeşim olsa önce ruhsal durumunu düzelt; kufurbazligi bırak sonra evlen derdim..Adam da normal değil.

[/QUOTE]
Adamın normal olmadığını bilmiyor mu peki ceylan ?
Biliyor.
Siz kendinizi arsi alaya evlenme diye firlatsanizda evlenecek mi ?
Evet.
Çok geriye gitmeyin dünden beridir dönüp su kızın mesajlarını bir okuyun neresi normal.

Başka konu başlıklarında tanışmış olmanız onu hiç sevimli kılmıyor inanın.

Konu boyunca hatta sonlarina doğru haykirmali, gulmeli emojiler koyup aslında çok üzüldüğünü beyan etmesi de ayrı irrite edici.

Hele en sonki savunmaları insana artık OHA dedirtecek cinsten.

Evet dediğiniz gibi adam normal olmayabilir ama bu kızın kafasına silah dayayıp benimle evleneceksin ulan demedi değil mi ?

Katmerli sacmalamanin dibine ekmek banmaktir bu, ilgi gördükçe degisik değişik şeyler çıktı ortaya.

Adamın normal olmadığını bilmiyor mu peki ceylan ?
Biliyor.
Siz kendinizi arsi alaya evlenme diye firlatsanizda evlenecek mi ?
Evet.
Çok geriye gitmeyin dünden beridir dönüp su kızın mesajlarını bir okuyun neresi normal.

Başka konu başlıklarında tanışmış olmanız onu hiç sevimli kılmıyor inanın.

Konu boyunca hatta sonlarina doğru haykirmali, gulmeli emojiler koyup aslında çok üzüldüğünü beyan etmesi de ayrı irrite edici.

Hele en sonki savunmaları insana artık OHA dedirtecek cinsten.

Evet dediğiniz gibi adam normal olmayabilir ama bu kızın kafasına silah dayayıp benimle evleneceksin ulan demedi değil mi ?

Katmerli sacmalamanin dibine ekmek banmaktir bu, ilgi gördükçe degisik değişik şeyler çıktı ortaya.
[/QUOTE]
Sunu bir erkek yapsa erkeklere ozgu bir forumda parasi icin kendinden buyuk bir kadinla evlenip kadini en dip noktaya kadar assagilasa,fiziksel ozellikleriyle dalga gecse yasa bagli elinde olmayan eksikliklerine lakaplar taksa bedduanin biri bin yurur.Konudaki adamin sucu ne erkek olmakmi?
Yanlisi yapmak baska birsey arkasinda durmak bir anlik gaflettir belki cahilliktir ama savunmak gaz vermek masum kilmak cok cok baska bir boyut

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…