Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

30 yaşında kazık kadar kadın burada yüklenilldi diye kendini yaktı. Hmmm ok.

Ya tabii ki oyle degil. Secimlerimizin ve dolayısıyla secmeyerek vazgeçtiğimiz seylerin sorumluluğunu almalıyız. Ceylan da almali.
Ama uslubuyla konuşmak neye mani? Eleştiri tamam ama hakaret neden? Soyleyeceklerimizi daha yapıcı kelimelerle söyleyince ne kaybederiz

Kim hakaret etti ?
Ne dediler mesela hakaret edip ?

Ayrica kiza israrla sebeplerini soran bizdik. Soylemedi hikaye yaziyor denildi. Soyledi taslandi. Ceylanin dusuncelerine katilmiyorum ama hepimiz ayni dusunemeyiz. Bu da onun hayati ve secimleri.

Tamam işte uslubunuz benziyor dedim ben de.
Esekten düşeni, esekten düşen anlar misali.
Hayır konu sahibinin yaşadıkları ile alakam yok.
Ben hiç nişanlanmadım, cinsel hayatım hiç olmadı, erkek arkadaşım var ama daha nişanlı bile değilim (İnşallah olur tabi)
Tamamen farklı hayatlar ama hayatta bir adım geriden bakmayı, tepkisel olmamayı öğrendim ondan.

Kim hakaret etti ?
Ne dediler mesela hakaret edip ?
Kelime kelime secemeyecegim. Bana yazilsa hakaret kabul edecegim seyler diyebilirim.
Bu aynen şuna benziyor. Nişanlısı baska bir kadindan cocuk aldirdi diye, ceylanin bakire olmadığını saklamasi gibi.
Ceylan yanlis yapiyor diye, yorumlarin da yanlis kelimelerle yazılması..

Psikolojisi iyi değildi. Konuyu takipteydiniz.
Duygusal çökkünlükte insanlar karamsar ve hassas olur. Normal bir üye tabi ki etkilenmez ki.
Gülüp geçer..

Hakaret nerede uslupsuzluk nerede
Bendemi bir gariplik var
Hayir foruma yazmak icin ingiliz kraliyetinden sertifika programimi gerekiyor insanlar duz konusma diliyle yaziyorlar iste

Kim ne dedi iyi niyetli degilsin ne oluyor neden bu konuyu bu kadar cirkinlestirdin dendi
Kufurmu var nefret soylemimi var,hakaretmi var
Tutturulmus bir psikoloji kadin kendi derdine derman aramiyor tasasi burada millete dustu yetmedi birde insanlar itham ediliyor siz sebep oldunuz diye
El insaf yahu

Birikimi olmasada calissaydin anlardın dediğimi hele ki net kalansa. Şuan tek kişi bana net para 5 kalsa luks yaşarım valla
Pilot kuzenim 27.000 maaşla üstelik de lüks hayatlarının içinde Bahçeşehir’den villaya girdi. Girilir yani o maaşlarla.
Yani girsen girsen villaya girersin ama girene kadar da 1 +1 de durmazsn dursanda o 1 +1 yüksek çatılı, kocaman bir ev olur herhalde. Hic mantıklı bulamıyorum bu konuyu nerden tutsam elimde kalıyor.

Psikolojisi iyi değildi. Konuyu takipteydiniz.
Duygusal çökkünlükte insanlar karamsar ve hassas olur. Normal bir üye tabi ki etkilenmez ki.
Gülüp geçer..
Etkilenenler anormal mi oluyor bu önermeye gore ?
İnsanlar rahatsızlık duydular ve dillendirdiler bu kadar basit.
Buradan her giden başka üyelikle muhakkak geri dönüyor ayrica.
Cokta şey etmeyin, gelir bulur sizi.
Kaldığınız yerden evlenmemesi için ısrar edersiniz yine.

Konudan bagimsiz soruyorum. Bir-kac yorumda daha aynisini gordum mantik evliligi deyince akliniza neden sadece para geliyor?
Hayir ben mantık evliliği yaptigimi dusunuyorum da, oyle uğruna evlenilecek paranin p'si yok

Neden sadece para kısmını yazmışım gibi gelip sordunuz ki? Okumadiniz mi?? Algıda secicilik mi?

--sana aşıktır bir dediğin iki olmaz bu mantikta evlenirsin ya cok zengindir kirmizi halilarla yasatmaya çalışır seni

Yazmışım kırmızı alanı okuyun.
Ya o sana cok aşıktır askılığı için evlenirsin ya parası. Mantık budur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…