Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
''Üslubum'' olduğu için kısaca..
Yazmayayım dedim ama tutamadım. Uslup elbette önemlidir. "Uslup kimliktir" sözününde tamamen arkasında olan bir insanım ama burada ki konu sahibi hanımefendi, müstakbel eşi ile ilgili "burnu kıllı, kel, itici" tarzı dalgacı ve çirkin bir uslupla yazarken, konu sahibine neden müdahale etmediniz onu merak ediyorum. Hassasiyet herkese eşit olmalıdır.

Tatlım sen neden tarlası yanmış çiftçi, karadenizde teknesi batmış balıkçı, 3 çocukla eşi ortada bırakmış abla dramina bağladın bu kadar yahu

Şunu da eklemek isterim. Normalde böyle bir konuda, konu sahibinin linç yiyecek kıvamda söylemleri mevcutken( forum için söylüyorum) hiç kimse hakaretvari bir sözde bulunmamış kendisine. Bir insanı regl kanıyla kandırmayı düşünen insanın psikolojisini düzeltmeyi de kendimize görev edinecek değiliz ya hu.

Tatlım sen neden tarlası yanmış çiftçi, karadenizde teknesi batmış balıkçı, 3 çocukla eşi ortada bırakmış abla dramina bağladın bu kadar yahu
Emek verdim konuya..kendi konularım bu kadar sürmedi yahu..
Neyse bir sürü tavsiye verdim..
Umarım evlenmez..

Ben size katılmıyorum bu konuda burada sebep erkekleri Düşünmek kadınların mağdur olması falan değil diğer arkadaşında bana göre kastettiği şey güven duygusudur siz en başında evet daha önce yaşadım ama bu olay beni psikolojik olarak rahatsız ediyor o yüzden evlenmeden ilişki yaşamak istemiyorum diyecektiniz diğer türlü adamı aptal yerine koymak değil sıkıntı, sıkıntı sizin dürüst olmamanız bir halt yapmışssınız pişman olmuşsunuz adam öyle de böyle de diye ona atıyorsunuz günahınızı adam da önceden yaşamış olabilir çok kötü de olabilir ama sizin vicdanınız nasıl rahat edecek kel Mithat diye dalga geçtiğiniz eşiniz olacak kişiye yalan söyleyerek bu vicdan yükü size zarar verecek burada anlatılmaya çalışılan o yoksa bize ne?

+100000000

Su yorumun alni olsa opucem

Aklıma cem yılmaz geldi.
Cevap ver, hadi anlat dediği solo gösterisi :))

Meslegi neymis? Kendisi banlanmis soramıyorum
[/QUOTE]
Mesleğini yazmamıştı ama çalıştığını hatta ev falan aldığını yazmıştı önceki sayfalarda

Evet müdahale etmedim, etmek istemedim. Siz de müdahale etmiyorsunuz şu an, ceylanı etiketleyenlere şu an etmediğiniz gibi..Demek ki neymiş her zaman herkes dediğini yüzde yüz uygulayamıyormuş.

Ama haklısınız şöyle yapalım; siz önce ceylana üslupsuz yazan herkese müdahale edin bende edeyim..
Nasıl fikir?
Üslup çarpıştıralım..

Son düzenleme:
Ayrica kiza israrla sebeplerini soran bizdik. Soylemedi hikaye yaziyor denildi. Soyledi taslandi. Ceylanin dusuncelerine katilmiyorum ama hepimiz ayni dusunemeyiz. Bu da onun hayati ve secimleri.
Keşke açıklamasaydı.. Buranın böyle yapacağı belliydi..

Kim etiketledi konu sahibini? Konu sahibinin yazdığı saçmalıklara ve bence etik olmayan şeylere insanlar yeter artık dedi. Çarpıştırabilmemiz için önce sizin de sahip olmanız gerekli. Ben göremedim o özelliği sizde ne yazık ki. Ayrıca böyle laf salatalarına, kelime karmaşalarına hiç gerek yok. Bakın olumsuz en ufak bir yorumda saldırıya geçtiniz. Demek ki savunduğunuzu sandığınız şeyi o kadar da savunmuyormuşsunuz. Hayatınızda başarılar dilerim.

Bu konuda sizi çok takdir ettim..
Sevgiler..

Ayrıca şunu da belirteyim, insanlar size, bunca saçmalığa bunca çirkinliğe rağmen neden bu kadar destek olduğunuzu sorduklarında usluba karşı hassasiyetinizi belirten cevaplar veren sizdiniz ben değil. Bu kadar canhıraş uslubu konuyu savunup, konu sahibine neden aynı hassasiyeti göstermediğinizi sorduğumda verdiğiniz cevap talihsizlik bence.

Gayette üsluplu yazıldı.
Hatta o kadar usluplu yazıldı ki kendisine 2000 yorum alabilmeyi başaran bir konu oldu.
Kusura bakmayın sizin gibi kundaklara sarıp sarmalayamadi kimse.
Bu kadar absurtluge yok artık dedi insanlar
En ala ben eleştirdim. Sadece çok kırmadan yaptım..
Dönün okuyun..
Yapıcı eleştri diye bir şey var.

Gerçi burada bilen az..

Lütfen sorar misiniz ceylanı nasıl etiketlemiş millet :)
Ne demişler mesela ?
Kel ceylan mi demisler ?
Kıllı ceylan mi ?
Yoksa iğrenç ceylan mi ?
Ya da kro mu ?
Sevket'in para delisi olan karısı Ferhunde'ye benzetmiş mi misal ?
Ne yapmış bu kk kadınları bu optimist ceylan' a ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…