Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hani evlere projeden giriliyor ya veya yapılmış ama teslimine daha olan evler oluyor. Onlardan almak istediği için. Hemen taşınamayacağımızdan yani.
olmuş daha önce hatta beraber yaşamış bir kızla uzun yıllar sonra evlenmeyip ayrılmışlar kız başkasıyla evlenmiş. Onun anlattığına göre kendisi o sıralar evliliğe hazır olmadığından kendi istememiş evlenmeyi. Kız ondan saklayarak hamile kalmış Bebek falan aldırmış hatta kızdan evlenmeyi düşünmediğinden. Ama ben artık ona da pek inanamıyorum.
20-30 binlik adam projeden ev alacak şaka herhalde 😃 içi döşeli , havuzlu villa alir yahu uğraşmasın diye. Seni cok fena kekliyor.

Zevk mi alıyorum ? Şurada iki espri yaptım diye iki aklımı dağıttım diye zevk mi alıyorum gibi geldi ? Yahu ben ne kadar acı çekiyorum biliyormusunuz ? Ya işte ben başıma gelecekleri biliyordum biliyordum da o yüzden uzatıp nedenleri vs yazmak istemedim. Ama zorladılar beni yazdım işte bir nedenle . Keşke yazmasaydım. Zevk alıyormuşa döndüm. Sabahlara kadar ağlayan yüzü gülmeyen ne yapacağını bilmeyen resmen kendine işkence çektiren ben çok zevk alıyorum çok 👏🏻👏🏻👏🏻 Adetim aşırı düzenlidir günü misal pazartesi ise onu bile şaşmaz adet olamadım ben ya stresten ilk kez bu kadar stres yaşamışım ki vicudum bile tepki vermeye başladı. Zevk i sefa içinde yüzüyorum cidden . Ben adamı bana ne kadar kötü düşündüğünü düşünsem sevmesem de düşünmüyorum sanıyorsunuz öule mi ? Düşünmeyen biri burda çırpınır bu kadar acı çeker mi ya ? Tek ben mi ? Onu da düşündüğüm için ya asıl bu kadar acı çekmem. Her ne kadar sinirlensem de ona hak etmiyor üzülmeyi diye düşünüp kendi kendimi yiyorum ben ya .
İnsan ne olursa olsun evlenecegi adamı bu kadar milletin diline sakız eder mi ?
Begenmiyorsan evlenme derler adama.
Burada millet hakikaten kötü kocalarını bile takdim ederken ''özünde iyi bir insan'' diye başlıyor.
Sizin adama demediğiniz kalmadı bir küfürünüz eksik.
İğrenç biriydi daha bir kaç gün önce.
Bu kadarda aymaz olunmaz.

20-30 binlik adam projeden ev alacak şaka herhalde 😃 içi döşeli , havuzlu villa alir yahu uğraşmasın diye. Seni cok fena kekliyor.
20 30 bin çok para değil ki ama havuzlu villa alabilecek kadar da bir para değil bence . Bugün halkalıdaki büyük sitelerde 3 artı bir daireler 1 buçuk milyon arkadaşlar. Deli paralar bunlar. Havuzlu villa nereee 20 bin gelir nere? 20 bin gelire projeden ev normal bence . Bir de başakşehir değil bahçeşehir 1. Kısımda tutulan ev

Hanimefendi konu sahibi acikca adetliyken iliskiye girip kendini bakire tanitmayi, maddi olarak rahat bir yasam surmeyi ve bu sirada hicbir seye el surmemeyi, ama adamin karsiliginda hicbir sey istememesini aksine bir de pesinde dolanmasini bekleyecek kadar ucuk bir kafada.

Hayalperest ve asiri pasif agresif.
Ailesi her seyden haberdar isterse gayet de evlenmeyebilir, caresizlik nedir, bakire degildir ama millet pesine töre töre diye dusecek olur, canindan endiseledir, evde huzuru yoktur vs vs.
ama o adami aptal yerine koymayi ve bircok yonden karli cikmayi istiyor.

30 yas icin bunun yolu bu degildir.

Siz yakma ceylancim kendini dedikce kadin sacmalamayi kendinde hak bulmaya basladi.
Nisanli nasil birisi mesela ben hic emin degilim cunku anlattigina gore adam ya bir melaike ya da bir seytan.
Ortasi yok nisanlinin bile, cunku kendisi cok uclarda yasadigi icin adami da oyle tarif ediyor.
Bir gun cok iyi bir gun manyak.

Nisanlisi sucluysa bile kafasinda kura kura oyle bir duruma soktu ki ne cinselligi hak ediyor ne benimle evlenmeyi diye dusunuyor
bana gelince ben sadece bu isten karli cikan kisi olacagim plani yapan birine destek vermek tam adiyla pohpohlamaktir.

İsteyen ustune alinabilir.

100 (aslında 200) sayfanın tamamını okuyup tek kelime yorum yazmamış bir insan olarak bu yorumunuzun altına imzamı atarım.

Konuyla ilgili düşüncem de şu: Siz nişanlınıza fazla değilsiniz, nişanlınız size fazla. Anlattıklarınızın hiçbiri geçmiş travma ya da bozuk psikoloji ile açıklanamaz. İnsanın düşmanına bile yapmayacağı planları siz nişanlınıza yapıyorsunuz, üstüne bi de yok kelmiş burnu kıllıymış bilmemne arkasından dalga geçiyorsunuz. Gerçekten nişanlınıza çok üzülüyorum, umarım gerçek yüzünüzü düğünden önce görür de o hayatını kurtarır. Size gelince, 99 kere daha nişan yapsanız da hepsine bir kulp takacağınızdan nickim kadar eminim. Sorun onlarda değil, sorun sizde çünkü.

Konuyla ilgili Ceylan hanımın yorumlarına genel özet geçiyorum:

Ben para harcamam
Ben çalışmam
Ben eve herhangi bir katkı yapmam
Yüzüğüm küçük (sayfalarca dalga geçmeler)
Ev küçük (sayfalarca dalga geçmeeler)
Ev eşyaları istediğim gibi değil (şark köşesi vs. sayfalarca dalga geçmeler)
Düğün yapıyor ama bana değil millete gösteriş
Bakire değilim ama bakireyim diyeceğim (ilk hedef sevişmemek, kaçamama ihtimaline karşın regl dönemine denk getirmek)
Sevişmek istemiyorum sevişmeden boşanmak için uğraşacağım
Belki nikah masasında bırakırım psikolojimden emin değilim
Burnu kıllı geldi, kafası kel (sayfalarca dalga geçmeler)
Aaa ama bana kızdı gerizekalı dedi boşarım dedi, bunları diyosa bu tavırlarımı hak ediyor (üyelerle toplu şekilde adama saydırmaca)

Şu özeti okuyup tek bir kişi bile size hak verebiliyorsa gerçekten çok ayrı dünyalarda yaşıyoruz demektir. Yazmayım yazmayım dedim ama dayanamadım artık. Adamın hayatını karartmayın, zararın neresinden dönerseniz kardır.

Bakire olmasan ne olur?
Ceylan 30 yasindasin belki de onunde bi 30 yilin daha yok.cok yanlis yaptigin uzgunum.sen o insani kandirarak evleniyorsun.ustelik onu sevmiyorsun.sahisa bakire olmadigini,onu sevmedigini hatta onunla evlenince birlikte olmayacagini ciddi ciddi soyle.adam seninle buna ragmen evlenirse evlen.ama su durumda adam da magdur.kandiriliyor.ya nereden tutsan elinde kalacak bi durum.bastan sen zor durumdasin vs demistim ama hayir sen kendini zor duruma dusuruyorsun.egitimin nedir ceylan? Ya da meslegin nedir acaba? Is bulup calissan ve hayatina baksan mesela?
Bu durum bi adami kandirip kendini ona yamamak gibi duruyor uzgunum🤦‍♀️ ve hic gercekci beklentilerin yok.evlilikte cinsellik olmayacak,adama altinlari verip bosanilacak.hayat tecruben yok belli ki ama sana insanlar bunun boyle olmadigini soyluyor.adam ne diyecek iyi ver altinlari ayrilalim mi diyecek saniyorsun.her sey o kadar kolay olacak mi ceylan saniyorsun.
Aslında söylesem de nasıl söylesem yani böyle dan dun değil de daha yumuşak bir şekilde nasıl söyleyebilirim ?salt Bakirelik olarak değil ama hani cinsellik yaşayamayacağımı fln gibisinden ? Böyle yumuşak bir şekilde nasıl anlatılır ki ?

Adam ceylana borc takmasa bari :)

Adam kimin maddiyat icin onunla birlikte oldugunu anlayacak kapasitededir diye dusunuyorum. Tanistiklari yer gece kulubu diye okumustum. Adam hayatinda ilk defa kiz gormuyor cunku.
20-30 bin kazaniyorum ama 1+1 basaksehirde oturacagiz diyor. Kiz tamam diyor. Isteme vs.yok. kiz ne denilirse denilsin tamam diyor. Adam hakaret ediyor degisen bir sey yok. Adam demez mi bu kiz neden bana mecbur diye dusunmez mi?

Olan ceylana olacak ona uzuluyorum :KK43: ceylanin yazildigi gibi kotu biri olmadigini dusunuyorum. Sadece zor seyler yasamis ve atlatmakta zorlaniyor.
Olan ceylana olacak maalesef.
101 sayfa oldu.. bu aslında güncelleme olmasaydı iki katı demek.
Çok açıkladık ama nafile..
Ceylân bu adayi ilk başka konuda yazdığında sevinmiştim. Mantık evliliği ama olsun iyi biri diyordu.

Şimdiki adayın o kişiyle alakası yok.

Biz bu kızı üç gün sonra üçüncü sayfa haberlerinde görürüz Buralara da konu açar ama ikinci üyelikle açar o olduğunu bilmeyiz
Herkes kendi kararlarının sonucuna katlanır
Ay Allah korusun öyle söylemeyin hele hele bu zamanda. Olmasın öyle bir şey kimseye.

Öte taraftan ceylan konuyu ara ara okuyorum, son yorumlarından yola çıkarak diyorum ki iyi niyetli değilsin ve kul hakkına giriyorsun bu kadar net. Karşındaki adam beş para etmiyordur şöyledir böyledir o seni ilgilendirmez, sen kendi davranışlarından mesulsün. Sana uymuyorsa bırakır gidersin, "ama o da bana bunu yaptı"lar senin onu kandırmanı haklı çıkarmaz. Bir nevi dolandırıcılık bu. Anlatamadığın ve seni bu evliliğe mecbur eden şey ne bilmiyorum ama can güvenliğin falan tehlikede değilse yetişkin bir insan olarak sorunlarına çözüm aramak yerine başkasının da başını yakman doğru değil ve bu seni iyi bir insan yapmaz.

Kendimi tam ifade edemedim Yanlış bir üslupla yazdım sanırım Asla asla öyle bir şey olmasını temenni etmem tabi ki Değil bu kıza, düşmanıma bile vermesin Allah

Bu konuya son kez yazıyorum artık

Evlilik fikir ve gönül birliği demektir Sadece bir sembolden ibaret sanılan imza, karı kocayı hem hukuken hem dinen hem toplumsal olarak birbirine bağlıyor O yüzden kafada acaba ile, binbir senaryo ile sırf evlenmiş olmak için evlenilmez Karşıdakinin neye nasıl tepki vereceğini bilemezsin
Ama.bu konu sahibi biz ne dersek diyelim zaten evlenecek

20 30 bin çok para değil ki ama havuzlu villa alabilecek kadar da bir para değil bence . Bugün halkalıdaki büyük sitelerde 3 artı bir daireler 1 buçuk milyon arkadaşlar. Deli paralar bunlar. Havuzlu villa nereee 20 bin gelir nere? 20 bin gelire projeden ev normal bence . Bir de başakşehir değil bahçeşehir 1. Kısımda tutulan ev
Canım sen hiç bilmiyorsun bu işleri bence. Zengin insan temelden,projeden ev almaz. Alsa da 1+1 de oturmaz önce. Bir classi vardır yahu.
5-10 bin değil bu 20-30 diyorsun cok para değil diyorsun kac tane askeri ücret yapıyor. Seninki sana 4500 e gelinlik kiralamıs. Asgari ucretli gelinliği o fiyatlarda zaten ondan ucuz gelinlik kalmadi. Lüks bu değil :olamaz: havuzlu dubleks alinmayacak bir para değil 20-30 bin kazançlı biri. Kredi çekerek alır gene alir. 20-30 binlik adamsan bos olmaman lazim bu kadar zaten

Ceylân bu adayi ilk başka konuda yazdığında sevinmiştim. Mantık evliliği ama olsun iyi biri diyordu.

Eh maalesef gerçekten o zamanki “o” ile bu zamanki arasında çok fark var 🤦🏻‍♀️ O yüzden evlenip boşanayım napayım a geldi ya zaten.

Canım sen hiç bilmiyorsun bu işleri bence. Zengin insan temelden,projeden ev almaz. Alsa da 1+1 de oturmaz önce. Bir classi vardır yahu.
5-10 bin değil bu 20-30 diyorsun cok para değil diyorsun kac tane askeri ücret yapıyor. Seninki sana 4500 e gelinlik kiralamıs. Asgari ucretli gelinliği o fiyatlarda zaten ondan ucuz gelinlik kalmadi. Lüks bu değil :olamaz: havuzlu dubleks alinmayacak bir para değil 20-30 bin kazançlı biri. Kredi çekerek alır gene alir. 20-30 binlik adamsan bos olmaman lazim bu kadar zaten
Yok orası tabiki öyle ben havuzlu villa için çok bir para değil demek istedim. Normal sitelerden alması daha olası bir şey. Çok gibi görünse de 20 bin çok iyi yaşatabilecek bir para değil. Tabiki rahat yaşatır ama lüks yaşatmaz. Daha geçen gün gene konuşuldu iddia ediyor net kalanın 20 bin olduğunu şimdi ne diyebilirim ki . Öyle diyor . Öncesinde kazanmamış ama o parayı yani kazanıp batmış , bir müddet çalışmamış fln birikimi yok anlayacağın

Sitede olmadığım süre boyunca tüm yorumları dışardan okudum,iyi bir mesleğiniz var geçen seneye kadar çalışıyordunuz bir anda sizi evlenme motivasyonuna iten ne oldu yoksa aklinizda zaten var olan bir fikirdi de bu beyefendi ortaya çıkınca mı alevlendi?

Eh maalesef gerçekten o zamanki “o” ile bu zamanki arasında çok fark var 🤦🏻‍♀️ O yüzden evlenip boşanayım napayım a geldi ya zaten.

Ceylancim yasini bile bilmedigin birinin kazancindan nasil emin olabiliyorsun? Kazaniyorsa sana guvenmeyip 1 cop harcamiyor bu daha fena ustelik. Nereden tutsam elimde kaliyor.
Adam dogulu diyorsun belki bosanmada zorluk yasayacaksin.

Keşke nişanlın okusa burayı da ayrılsa senden Ceylan.

Seni mağdur görenleri ise hiç anlamıyorum 🤷
Gerekçelerin, düşündüklerin 30 yaşına gelmiş insana ait değil kesinlikle.

Nikah masasında ayrılmayı bile düşünüyorsun çünkü psikojin bozuk, karşındakini düşüreceğin durum peki?

Nişanlın da dürüst olmaması senin de aynı şekilde onu kandırma yoluna girip, cinsellik yaşamamak için bahane arayışlarını masumlastirmiyor kesinlikle. Şurada bile adamin kafasında saçtan, burnunda ki kila kadar yerin dibine soktun. Ama özünde iyi birisin tabi 🥴

Son düzenleme:
Adamı görsem ilk ben diyeceğim;
Abi bu işten vazgeç abi diye küçük emrah gibi olacağım.. :KK61:
Ama adamı tanımıyorum iste..
O yüzden tek muhatap ceylan olduğu için ona yazıyoruz.
Bu arada adama da empati yaptığım için sürekli ceylan'a bak evlenmemek de bir seçenek yazıyorum.

Bu arada ben üsluba çok önem veririm. Bu forumda sert üslupları sevmiyorum. Beni tanıyan birkaç üye var bilirler. Ben hiçbir şeyi dan dun diye kalp kırarak söylemeyi sevmem. O yüzden yazışım böyle..

Bir de konu sahibi zaten duygusal olarak çok zor durumda. Yapıcı olmak iyidir..

Yanlış anlamayın ama konu sahibi 30 yaşında kadın, aklı mantığı var ki gördük cin gibi maşallah! Siz neden bu kadar içselleştirdiniz ve dert edindiniz bu konuyu? Gerçekten çok ilginç.

İyi de niye olan Ceylan'a olsun ?
Masrafı yapan adam.
Nikah masasinda bile belki terkederim diyen Ceylan.
Cinsellik yasamak istemeyen ceylan.
Adam matah birisi bile olmasa hatta yalancı bile olsa evlenmek için kafasına silah mi dayadı kızın da haberimiz yok ?
Erkek kardeşiniz olsa bu şekilde bir durumla karşılaşaniz olan kıza mi olacakti ?
Azıcık başka taraftan da bakın olaya.

Ya ben kimseye düşüncelerinden dolayı kızmıyorım. Herkes istediğini söylemekte özgür ama siz sanki ben kendimi bakireymişim gibi tanıtmam kısmına takılmışsınız. Onu demesem hakkımda böyle düşünmeyecektiniz gibi geldi. Fakat bu ülkede bunu ilk yapan ben değilim ki. Bizzat bu forumda sağlık bölümünü açıp bakın binlerce kadın kızlık zarı ameliyatı oluyor. Doktorlar bilgi veriyor vs vs . Bu aşırı korkunç bir şey olsaydı forumda yer almasına izin verirler miydi sizce ? Ha ameliyatla diktirip bakireyim demişim ha adetliyken bakireyim demişim ne farkeder ki ?
Bir kadın olarak bu konuda erkekleri düşünmek bana doğru gelmiyor açıkçası. Erkeğe hiç bir şey olmaz arkadaşlar. Olan kadına oluyor her konuda. Erkek mesela bakire olmadığını bilse seninle evlilik öncesi cinsellik yaşamayı kendine hak görüyor. Değilse ilişki mi sürdüreceğiz gözüyle bakabiliyor. Erkek için evlenmeme ayrılma halinde ona bir skor olarak bakıyor bir kızla daha beraber oldjm. Ama kadın belki kendini bir erkekle daha beraber olup onla da evlenmemiş olmak dolayısıyla kendini kirli hissedebiliyor. Yani bazen töreye falan gerek yok. Töreden de daha eziyet veren şeyler olabiliyor. İnsanların ne yaşadığına bakmak lazım. O adam beni bakire bilmiş bilmemiş bir şey kaybetmez. Ama ben böyle bir beraberlik yaşasam kendi akıl sağlığımdan çok şey kaybedebilirim. Bir kadın olarak aynı şeyleri yaşamıyor düşünemiyor olabilirsiniz ama bırakın erkekleri düşünmeyi. Onların bizi düşünmediğini bir çok ekşi yazısında orda burda görebilirsiniz. Bekaret üzerinden , türk kadınları üzerinden açılan onlarca konudan apaçık görebilirsiniz. Biz ise burada ama o da insan diyebiliyoruz . Çünkü neden biz insanız . Biz duygusal ve iyiniyetli düşünebiliyoruz . Ama onlar öyle değil.
Böyle bir erkek düşmanlığın varken neden evlenmek istiyorsun peki :KK64:İnsan olmayan, ikiyüzlü erkekler elbette ki var. Bunlar kadınlarda da olduğu gibi. Ama cinselliğe mesafelisin, erkeklerden de haz etmiyorsun :KK64:

İyi de niye olan Ceylan'a olsun ?
Masrafı yapan adam.
Nikah masasinda bile belki terkederim diyen Ceylan.
Cinsellik yasamak istemeyen ceylan.
Adam matah birisi bile olmasa hatta yalancı bile olsa evlenmek için kafasına silah mi dayadı kızın da haberimiz yok ?
Erkek kardeşiniz olsa bu şekilde bir durumla karşılaşaniz olan kıza mi olacakti ?
Azıcık başka taraftan da bakın olaya.

18 yaşında cahil başını yakacak kız muamalesi yaptıkları koskoca kadın, adamı adetliyken kandırma peşinde....!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X