- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
- Konu Sahibi ecrinnisa93
sanki kendiniz cok mantikli hareket etmissiniz gibi birde baslikta mantikli insanlari davet ediyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayanlar ben demiyorum ki dini nikah yeterlidir. resmi nikah yerine geçer vs. asla tabiki de . bulunduğun döneme göre yasamak zorundasın. tabikide resmi nikah olmak zorunda. ama dini nikah die bir nikahta var dinimizde.
ya simdiye kadar çoğu kez yok dedim ben zaten. cok zorda kaldığı halde yardım etmedim kendi çabasıyla cıksın zordan die. cok zordayken dahi beni mutle etmeye cabalamış biri. bunları yasadığım için biliyorum.
Keşke bunu araştırdığın kadar,dini nikahın şartlarını da araştırsaydın canım ya,ayrıca bu hadisi şerifi zaten biliyoruz,sıkışan burada bize bunu söylüyor.neden bu kadar kin ve nefret dolu yorumm yapııyorsunz??? "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz."(Tirmizi, Kıyamet, 53, no: 2507; Beyhaki, Şuabu'l-İman, 5/315, no: 2778; bk: Keşfu'l-Hafa, 2/265) diyorum sadece size!!
Tövbe ben asla dini nikah olmadan da olur diyenlerden degilim! Ama bu devirde bir kadının haklarını koruması için resmi nikah öncelik olmalı. Şu an eşim dediğiniz kişiye karşı hiçbir hak talep edemezsiniz. İşte bu yüzden resmi nikah şart.bayanlar ben demiyorum ki dini nikah yeterlidir. resmi nikah yerine geçer vs. asla tabiki de . bulunduğun döneme göre yasamak zorundasın. tabikide resmi nikah olmak zorunda. ama dini nikah die bir nikahta var dinimizde.
lkfjfjfkje sizi çok akıllı gördüm bağyan, açmayın kızlarımızın gözünü !Son zamanlarda gördüğüm en tutarlı dolandırıcılık planı helal olsun valla :)
Saf bir kız bul,
Akıllı olduğuna ikna et,
Çalıştır,
Para çal,
Borç yap,
Ödet,
Seni hala sevdiğinden emin ol,
Devam et...
Çok ince :)
Sen memur olduguna emin misin?bu kafayla seni nasil memur yapmislar 1 aylik tanidigim adamla dini nikah kiyiyorsun ailenin haberi yok babam vermiyor diyorsun adam seni maddi manevi somuruyor bir yandan fink atip para kopartiyor bir yandan kizlarla fingirdiyor k.b. ama adamin seni kullandigini anlamamak icin...
Bu mantığa göre siz çok kişiyi kınadınız demekki, baksanıza başınıza gelmiş :))) Aman bari bundan sonra kınamayın gerçi bundan daha kötü ne olur onu da bilmem :))neden bu kadar kin ve nefret dolu yorumm yapııyorsunz??? "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz."(Tirmizi, Kıyamet, 53, no: 2507; Beyhaki, Şuabu'l-İman, 5/315, no: 2778; bk: Keşfu'l-Hafa, 2/265) diyorum sadece size!!
Anneniz için ayırdığınız parayı vermenizde bir sakınca görmüyorum verin tabi 4 yıldır adamı beslemişsiniz şimdi esirgemek olmaz. Düğün için de abinizin banka kartından alır oldu bitti ilklerinizi yaşatmaya devam eder
Bence hicte kendini övdüğün kadar mantikli degilsin.
Uyan tatlim adam yiyo seni.
Bu mantığa göre siz çok kişiyi kınadınız demekki, baksanıza başınıza gelmiş :))) Aman bari bundan sonra kınamayın gerçi bundan daha kötü ne olur onu da bilmem :))
bunlar muhafazakar takılan ama kendi dinini bilmeyen insanlar işte..
kimi kandırıyorlarsa artık..