- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
- Konu Sahibi ecrinnisa93
bence cok cirkin birsey bu.annenle beraber gidecegin umre parasina guveniyor ayip ayip.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah razı olsun böyle naif yorumunuz için. aslında borcuna sadık biridir. ya kendi çoğu seyi beni mutlu etmek adına yapıyor biliyorum görüyorum bunu. simdi sizler sadece bu yazzdılarıma nazaran yorum yapıyorsunuz sizleri de anlıyorum ancak gerçekten beni mutlu etmek için çırpınan biri o.
Bence konunun en guzel yorumu : )Kadın dinden bahsediyor ama kocam dediği kişi yalancı hırsız zina yapan her haltı eden adam ama sorsan dini nikah var
Ayril.Merhaba kızlar bn yeni katildim buraya nereye yazmam gerektigini bilemigim icin buraya yazmak istedim 1 bucuk yıllık sevgilim var bnden surekli açık resimlerimi istiyor surekli bnle bu kinuda tartışıyor atmak istemiyorum simdide asagi tarafı cekip atmami ıstiyor surekli israr ediyor napmam gerektigini bilmiyorum lutfen bna yarfim edin napmam gerekiyor siz olsaniz napardiniz daha once hic sevgilim olmadi o yuzden bu isler boyle mi oluyor her ilişkide??
Yok canım bitirememiş.3 yılda bitiremedi mi borcu?
Siz olsanız ne yapardınz??
Ben olsam maymun götünü çeker ona atardım sonra da o ayrılırdı zaten zira sizin ayrılacağınız yok belli ki!Merhaba kızlar bn yeni katildim buraya nereye yazmam gerektigini bilemigim icin buraya yazmak istedim 1 bucuk yıllık sevgilim var bnden surekli açık resimlerimi istiyor surekli bnle bu kinuda tartışıyor atmak istemiyorum simdide asagi tarafı cekip atmami ıstiyor surekli israr ediyor napmam gerektigini bilmiyorum lutfen bna yarfim edin napmam gerekiyor siz olsaniz napardiniz daha once hic sevgilim olmadi o yuzden bu isler boyle mi oluyor her ilişkide??
Bu yüzden mi iki defa aldatmış seni gerçekten o facebook hikayelerine inandın mı hesabım hacklenmis falan?haklısın. ancak simdi onun benim için nele yaptıklarını hiç yazmadım mesela. sadece yakındıığım seyleri yazınca kötü, gaddar hatta beni kullanan biri göründü farkındaym ancak gerçekten seviyor beni. ve mutlu olmam için o kdar sey yaptı ki. ve cevresinde o kadar sevilen sayılan biri ki.
konu sahibine sor belki dini nikah olursa olabilir neden olmasın Allah ım sen nelere kadirsinMerhaba kızlar bn yeni katildim buraya nereye yazmam gerektigini bilemigim icin buraya yazmak istedim 1 bucuk yıllık sevgilim var bnden surekli açık resimlerimi istiyor surekli bnle bu kinuda tartışıyor atmak istemiyorum simdide asagi tarafı cekip atmami ıstiyor surekli israr ediyor napmam gerektigini bilmiyorum lutfen bna yarfim edin napmam gerekiyor siz olsaniz napardiniz daha once hic sevgilim olmadi o yuzden bu isler boyle mi oluyor her ilişkide??
oncelikle bu kadar seyi yasamis bir bence mantikli aciklama istemesin.en basindan basliyorum.birincisi kendi aranizda imam nikahi yaparak o nikah gecerli olmuyo cunku nikahin amaci etraftaki insanlara duyurmaktir.sirf beraber yasqyacaksiniz diye vicdanen rahatlamaya calismissiniz ama olmamis.ikincisi bana bebek gibi bakiyo demissiniz.farkinda misiniz bu adam sizin paranizi yemis ona siz bakmissiniz maddi destekte bulunmussunuz tabi bakar.ayrica sizi aldatmis ama halada inanmissiniz.ucuncusu ve en onemlisi kalkip ablaniz size verdigi karti sizden habersiz kullanmis bu hic iyi niyetli degil.siz belki olayin icinde olduguniz icin farkinda degilsiniz ama bu adam sizin paranizi yiyor.evlenmek icin bile parayi sizden istiyor o parayi da vermez size.evet evlilik fedakarliktir ama sizinki sizi afedersiniz ama enayi yerine koyuyor.yol yakinken birakin
Öffff dini içerik de yasak değil mi bu sitede? Nedir bu ya hafızlık okulu mu burası?neden bu kadar kin ve nefret dolu yorumm yapııyorsunz??? "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz."(Tirmizi, Kıyamet, 53, no: 2507; Beyhaki, Şuabu'l-İman, 5/315, no: 2778; bk: Keşfu'l-Hafa, 2/265) diyorum sadece size!!
Merhaba kızlar bn yeni katildim buraya nereye yazmam gerektigini bilemigim icin buraya yazmak istedim 1 bucuk yıllık sevgilim var bnden surekli açık resimlerimi istiyor surekli bnle bu kinuda tartışıyor atmak istemiyorum simdide asagi tarafı cekip atmami ıstiyor surekli israr ediyor napmam gerektigini bilmiyorum lutfen bna yarfim edin napmam gerekiyor siz olsaniz napardiniz daha once hic sevgilim olmadi o yuzden bu isler boyle mi oluyor her ilişkide??