sana kızmaya geldim kuzucum. ne elma diyetiymiş duymamış olayım. sen tartıdaki rakamlara takmışsın. tartıda rakamlar azalsın istiyosun. oysaki senin zaten göbişin hariç bir sorunun yokki. lu elma diyeti ardından ertesi gün bişey yiyip içmemişsin moral bozukluğundan ve kas kaybetmiş olabilirsin. bakalım diyetisyene gidince ölçümlerde yaramazlığın çıkar ortaya nasılsa
ayy seni bu kadar sevmesem gerisini getirmezdim ama kıyamadım yine sana bisaha böyle elma diyetleri filan yapma emi kuzucuğum boşuna kürek sallama. senin derdin göbeğin ve bu da elma diyetiyle olacak iş değil sen listene uy gitsin yağların emi kuzucuk yerim nen seni
totiş ve basen almış başını gidiyor tek başına plates fayda etmeyecek bana , yaz tüm hızıyla geliyor, şöyle 7 kilo versem en azından 50 olsam ne güzel olurtatlım senin çok kilon yok zaten alma yeter sana...
ben de yapmazdım eskiden ama hamileliğimde mecbur yapacaksın dedi drlar ozamandan beri alıştım artık...
bi de şekeri tatlıyı bırakalı damak tadım da kalmadı bulduğumu yiyorum...
çok kötüyüm çokkkkk
kendimi çok yorgun çok bitkin hissediyorum...
hiç iyi değilim hugocum yaa...
3 gündür doğru dürüst bişey yemedim...
boğazımdan geçmiyo... o kadar kötü bişey oldu ki ne anlatabiliyorum ne kabullenebiliyorum...
dua edin bana... bu günleri atlatmam için desteğe ihtiyacım var...
canım ya noldu bizimle paylaşırsan rahatlarsın belkihiç iyi değilim hugocum yaa...
3 gündür doğru dürüst bişey yemedim...
boğazımdan geçmiyo... o kadar kötü bişey oldu ki ne anlatabiliyorum ne kabullenebiliyorum...
dua edin bana... bu günleri atlatmam için desteğe ihtiyacım var...
canım ne oldu bilmiyorum ama herşey insanlar için Rabbim çözüme kavuşturup senide feraha çıkarsın inşallah... yaaa arkadaşım bak beni sollamışın 57i görmüşün maşallah subhanallahsağol cnm ama gerçekten anlatabileceğim bişey değil...
ama hiç bişey beni yıldıramıcak...kaldığım yerden devam ediyorum...
sabah
1 domates 1 soğan ve 1 yumurtadan yaptığım menemenin yarısını 1,5 dilim ekmekle yedim...
ara yok
öğle 10 fındık
3 gibi sabah kalan menemenimi 1 dilim ekmekle yedim
akşam da salatayla geçiştireceğim...
kilom bu gün 57,4
sağol cnm ama gerçekten anlatabileceğim bişey değil...
ama hiç bişey beni yıldıramıcak...kaldığım yerden devam ediyorum...
sabah
1 domates 1 soğan ve 1 yumurtadan yaptığım menemenin yarısını 1,5 dilim ekmekle yedim...
ara yok
öğle 10 fındık
3 gibi sabah kalan menemenimi 1 dilim ekmekle yedim
akşam da salatayla geçiştireceğim...
kilom bu gün 57,4
canım ne oldu bilmiyorum ama herşey insanlar için Rabbim çözüme kavuşturup senide feraha çıkarsın inşallah... yaaa arkadaşım bak beni sollamışın 57i görmüşün maşallah subhanallah
canım sen bana yetiştin hakket 1 kilo kaldı bana yetişmene, ha gayret durmak yok..
sorunun umarım en kısa zamanda çözümlenir canım allah kolaylıklar versin her ne ise..
evet canım uğrayamadım ama bugün karar verdim herşeyden az yemeye başladım inşallah malum ben tam bir diyet uygulayamıyorum ama bu yöntemle 2.5 ayda 8 kilo vermiştim daha önce ve sevgili idolüm farmasicim yeni konu açmış ordayım bundan sonra tabi sanada uğrıycam hergün şafak 43 müş benimde kardeşimin düğününe 40 gün kaldı verebildiğim kadar kilo vermeye çalışıcamee sen de 1 hafta aç gez sen de verirsin...
nerelerdesin canım uzun zamandır uğramadın..
nasılsın herşey yolunda inşallah...
evet canım uğrayamadım ama bugün karar verdim herşeyden az yemeye başladım inşallah malum ben tam bir diyet uygulayamıyorum ama bu yöntemle 2.5 ayda 8 kilo vermiştim daha önce ve sevgili idolüm farmasicim yeni konu açmış ordayım bundan sonra tabi sanada uğrıycam hergün şafak 43 müş benimde kardeşimin düğününe 40 gün kaldı verebildiğim kadar kilo vermeye çalışıcam
canım sanırım senin boyun 1.65 di ben kısayım 1.60 boya 53 iyiymiş yani sen idealine ulaşmışsın benim daha var tabi sen daha iyi bilirsin ama senin boyuna 50nin altına düşmesen daha iyi olur gibi ben sabahları aç karnına 58 çıkıyorum ama ideal kilodaymışım gibi görünüyor benim kas oranım fazla hatta yağ oranım normalin altında yağlanmam lazımmışben de uygulayamıyorum gördüğün gibi bi gün öyle bi gün böyle yuvarlanıp gidiyorum işte....
herzaman beklerim canım... inşallah beraberce vericez bu kiloları...
senin boyun kaçtı canım...diyetisyene göre benim ideal kilom 57... ama benim asıl hedefim 49...
0 beden olucam inşallah eskisi gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?