• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maibeyaz'ın zayıflama serüveni başlıyorrr

herkese günaydınnnn

elma diyetimin 1. gününde 200 gr gitmiş...
bu gün kilom 60,1:62:

ben de mi yapsam acaba şu elma diyetini çok halsiz kalır mıyım acaba , spor salonuna da gidiyorum,tansiyonumu falan düşürmesin :26: bir de onu bırakınca kilolar geri gelmesin:26:canım sen ne kadar süre yapıcaksın ?

merhaba tatlım...
evet çok halsiz bırakıyor... ve bende baş ağrısı yaptı ben de az değiştirdim diyeti...
sabah normal kahvaltımı yapıyorum 2 saat sonra elmamı yiyorum 2 saat sonra 1 elma 1 kepçe çorba içiyorum 2 saat sonra yine elma 2 saat sonra 2 grisini 1 kk peynir 1 bardak yeşil çay 2 saat sonra 1 elma 2 saat sonra 1 kase yoğurt...:1:
bakalım bu şekilde verebilecekmiyim... benim 2 tane bebeğim var halsiz kalınca ilgilenemiyorum kendime böyle bi liste yaptım bakalım inşallah faydası olur...tabi gün iiçinde 2.5 litrede su içiyoruz...

merhaba tatlım...
evet çok halsiz bırakıyor... ve bende baş ağrısı yaptı ben de az değiştirdim diyeti...
sabah normal kahvaltımı yapıyorum 2 saat sonra elmamı yiyorum 2 saat sonra 1 elma 1 kepçe çorba içiyorum 2 saat sonra yine elma 2 saat sonra 2 grisini 1 kk peynir 1 bardak yeşil çay 2 saat sonra 1 elma 2 saat sonra 1 kase yoğurt...:1:
bakalım bu şekilde verebilecekmiyim... benim 2 tane bebeğim var halsiz kalınca ilgilenemiyorum kendime böyle bi liste yaptım bakalım inşallah faydası olur...tabi gün iiçinde 2.5 litrede su içiyoruz...

hadi bakalım canım aman dikkat et kendine sütün kesilmesin emziriyorsan..

yok canım emzirmiyorum... şafak azaldı ben hala aynı yerimde sayılırım o yüzden acele ediyorum...
inşallah verdiklerimi geri almam sonra...:1:

sabah kahvaltım
1 yumurta ve 1 kaşık yağla yapılmış omlet...
yarım domates...

napıyosun bakıyım kardeşlerin en tatlısı :16: benden iyilik canım özledimde dolaşayım kuzucuğumu dedim :16:

napıyosun bakıyım kardeşlerin en tatlısı :16: benden iyilik canım özledimde dolaşayım kuzucuğumu dedim :16:
hoşgeldin hugocum...
kardeşin 2 gündür depresyondaydı giremedi fazla..
ama diyet iyi gidiyor dün sabah 59,2 yi gördüm...:62:
elma diyetimi dün bitirdim... hatta gece 1 de bi ızgara tavak attım ağzıma...:59:
ama neyse bu gün niyetliyim... ramazandan kalan borçlarım duruyo allah izin verirse onları ödeyeceğim...
sahur niyetine saydım tavuğu...:1:

oyyy oruç baya zor geçiyo bu gün ilk gün olunca...
neyse rabbim sabrını veriyo...
azcık kestrebilsem süper olacak ama çocuklar izin vermiyo malesef...:59:

sabah kahvaltım
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak yeşil çay
3 çeri domates
4 zeytin
1 tutam dere otu...

dereotunu şiddetle tavsiye ederim kızlar... ilk defa yiyorum ben ömrümde bu kadar iğrenç bi tat görmedim...:60:ama iştahımı öyle bi kapattıki sabahtan beri ağzıma bişey atasım gelmiyor...:74:

öğle yemeğim de yarım kepçe tarhana çorbası ve yarım dilim kepek ekmeği..dedim ya dereotundan bişey yiyesim gelmedi zorla yedim bunları...

Cnm dereotunu nekadar yıyosun bı olcu verebılırmısın.5 dat 10 dal gıbı.Bide çiğ yiyorsun heralde?

tatlım 3 veya 4 dal ancak yiyorum malesef....
ama gerçekten çok iştah kesiyor tavsiye eerim...
üzerine az limon sıkınca kokusu da baya hafifliyor...

tatlım 3 veya 4 dal ancak yiyorum malesef....
ama gerçekten çok iştah kesiyor tavsiye eerim...
üzerine az limon sıkınca kokusu da baya hafifliyor...

Dere otunu yediğim gün benim kahvaltı alışkanlığımı kazandığım gün demektir yani imkansız...Ağzıma atıp üzerine sı içsem olur mu

ya kahvaltı yapmak çok zor geliyor bana midem bulanıyor , normalde sabahları kek poğaça ile falan kahvaltı yapıyorum çünkü :(((

selam kızlar...
bugün ara tartı günümüzdü 1. takımda ve ben 58.8 geldim...:62:
gece midemden rahatsızlandığım için bu gün oruç tutamadım... ama kaçamak falan yok tabi...

sabah kahvaltım
1 yumurta
yarım kk peynir
1.5 dilim ekmek
yarım domates
1 bardak açık şekersiz çay...

dün akşam da
1 ızgara tavuk budu 1 dilim ekmek ve 3 kaşık yoğurt yedim...

ya kahvaltı yapmak çok zor geliyor bana midem bulanıyor , normalde sabahları kek poğaça ile falan kahvaltı yapıyorum çünkü :(((

tatlım senin çok kilon yok zaten alma yeter sana...
ben de yapmazdım eskiden ama hamileliğimde mecbur yapacaksın dedi drlar ozamandan beri alıştım artık...
bi de şekeri tatlıyı bırakalı damak tadım da kalmadı bulduğumu yiyorum...:1:

bu arada öğle yemeğim
4 kaşık taze fasulye
1,5 dilim ekmek
yarım haşlama tavuk budu
1 su bardağı yoğurt...

dün yoğurda pul biber katınca yağ yakmaya yardımcı olduğunu duydum...
dün akşam da bu gün de yoğurduma pul biber katıyorum... aslında hiç acı yiyemem ama yoğurdun içinde acısı olmuyor... bakalım inşallah faydası olur...

1 bardak doğuş form çayı
1 litre su içtim...

şimdi callenetics yapıcam...:8:

sana kızmaya geldim kuzucum. ne elma diyetiymiş duymamış olayım. sen tartıdaki rakamlara takmışsın. tartıda rakamlar azalsın istiyosun. oysaki senin zaten göbişin hariç bir sorunun yokki. lu elma diyeti ardından ertesi gün bişey yiyip içmemişsin moral bozukluğundan ve kas kaybetmiş olabilirsin. bakalım diyetisyene gidince ölçümlerde yaramazlığın çıkar ortaya nasılsa :47: :1:
ayy seni bu kadar sevmesem gerisini getirmezdim ama kıyamadım yine sana bisaha böyle elma diyetleri filan yapma emi kuzucuğum boşuna kürek sallama. senin derdin göbeğin ve bu da elma diyetiyle olacak iş değil sen listene uy gitsin yağların emi kuzucuk yerim nen seni :9:

bu arada öğle yemeğim
4 kaşık taze fasulye
1,5 dilim ekmek
yarım haşlama tavuk budu
1 su bardağı yoğurt...

dün yoğurda pul biber katınca yağ yakmaya yardımcı olduğunu duydum...
dün akşam da bu gün de yoğurduma pul biber katıyorum... aslında hiç acı yiyemem ama yoğurdun içinde acısı olmuyor... bakalım inşallah faydası olur...

1 bardak doğuş form çayı
1 litre su içtim...

şimdi callenetics yapıcam...:8:

canım senin diyet listen var mı yoksa kendin mi dikkat etmeye çalışıyorsun bebişim?

Back