• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maibeyaz'ın zayıflama serüveni başlıyorrr

aslında listem var uyarsam haftada en az 500 gr yağ gidiyo ama ben uyamıyorum fazla... çok şey yiyomuşum gibi geliyo...:1:

1500 kalorilik zayıflama diyeti
Kahvaltı=8:00-8:30
1 bardak açık çay veya yeşil çay veya bitki çayları şekersiz
1 kibrit kutusu beyaz peynir akşamdan tuzu alınacak haftada 2 gün peynir yerine 1 haşlanmış yumurta
5 zeytin tuzsuz
2 ince dilim ekmek( çavdar, tam tahıllı yada kepek ekmeği olacak)
Bol bol yeşillik ve 2 ceviz

11:00-11:30
2 porsiyon meyve
1 çay bardağı yarım yağlı süt ya da 1 çay bardağı kaymaksız yoğurt

Öğle= 13:00-13:30
1 köfte büyüklüğünde ızgara veya haşlama et (kırmızı et, veya tavuk veya balık) veya 1 kibrit kutusu peynir
4 yemek kaşığı susuz sebze yemeği (1 kilo sebzeye 2 kaşık sıvıyağ ilave edilip pişirilecek)
1 su bardağı kaymaksız yoğurt veya cacık
2 ince dilim ekmek yada
1 porsiyon çorba ya da 4 kaşık bulgur pilavı + 1 ince dilim ekmek
Yağsız sınırsız salata

16:00-16:30
1 kibrit kutusu peynir domates salatalık vb
1 ince dilim kepekli ekmek veya 2 grisini
Açık şekersiz çay

Akşam:19:00-19:30
Öğle ile aynı

Gece=2130-22:00 2 porsiyon meyve
1 çay bardağı yarım yağlı süt veya 1 çay bardağı kaymaksız yoğurt

Son öğünü yedikten sonra 1,5 saat uyumak yok…
En az 2,5 litre su

sana kızmaya geldim kuzucum. ne elma diyetiymiş duymamış olayım. sen tartıdaki rakamlara takmışsın. tartıda rakamlar azalsın istiyosun. oysaki senin zaten göbişin hariç bir sorunun yokki. lu elma diyeti ardından ertesi gün bişey yiyip içmemişsin moral bozukluğundan ve kas kaybetmiş olabilirsin. bakalım diyetisyene gidince ölçümlerde yaramazlığın çıkar ortaya nasılsa :47: :1:
ayy seni bu kadar sevmesem gerisini getirmezdim ama kıyamadım yine sana bisaha böyle elma diyetleri filan yapma emi kuzucuğum boşuna kürek sallama. senin derdin göbeğin ve bu da elma diyetiyle olacak iş değil sen listene uy gitsin yağların emi kuzucuk yerim nen seni :9:

ben de hugocuğa yakalanmadan bitireyim şu diyeti diyodum...:78:
bitti zaten bebişim merak etme... ama iyi kilo verdim be kabul et...:77:
yüzümde çökmedi...
canım ben günde 4 tablet spirulina alıyorum istesem de kas kaybedemem merak etme...:34:
yoğurdumu da yedim hergün... bi tek karbonhidrat almadım diyelim...:1:
göbüşümden 2 cm daha gitti oldu 74 cm...
hadi bakalım kociş gelmeden 68 falan olsa süper olacak...:8:

tatlım senin çok kilon yok zaten alma yeter sana...
ben de yapmazdım eskiden ama hamileliğimde mecbur yapacaksın dedi drlar ozamandan beri alıştım artık...
bi de şekeri tatlıyı bırakalı damak tadım da kalmadı bulduğumu yiyorum...:1:
totiş ve basen almış başını gidiyor tek başına plates fayda etmeyecek bana , yaz tüm hızıyla geliyor, şöyle 7 kilo versem en azından 50 olsam ne güzel olur :((( diyet yapmak çok zor yaa , bakalım ben de yapmaya çalışıcam yazarım sana yapabildiğim kadar..akşamları sebze yapim ,kahvaltı yapim akşamları..ama haftada 1 gün yapamıycam yimek kursundan dolayı :( :43: öğlenleri ne yesem acaba dışardayım ben fikir verebilir misin canım dışarda yenilecek cinsten birşeyler ?

Son düzenleme:
çok kötüyüm çokkkkk:14:
kendimi çok yorgun çok bitkin hissediyorum...:14:
:43::43::43:

hiç iyi değilim hugocum yaa...
3 gündür doğru dürüst bişey yemedim...
boğazımdan geçmiyo... o kadar kötü bişey oldu ki ne anlatabiliyorum ne kabullenebiliyorum...:14:
dua edin bana... bu günleri atlatmam için desteğe ihtiyacım var...:14:

boğazımdan geçmiyo... o kadar kötü bişey oldu ki ne anlatabiliyorum ne kabullenebiliyorum...:14:

biz ne güne duruyoruz canım ya. laklak edip duruyorum tüm gün. bari destek olurumda bi işe yaramış olurum bende faydam olur. bilmiyodum bak şimdi gördüm

canım ya noldu bizimle paylaşırsan rahatlarsın belki :((

sağol cnm ama gerçekten anlatabileceğim bişey değil...
ama hiç bişey beni yıldıramıcak...kaldığım yerden devam ediyorum...:64:
sabah
1 domates 1 soğan ve 1 yumurtadan yaptığım menemenin yarısını 1,5 dilim ekmekle yedim...
ara yok
öğle 10 fındık
3 gibi sabah kalan menemenimi 1 dilim ekmekle yedim
akşam da salatayla geçiştireceğim...:52:

kilom bu gün 57,4:52:

sabah
1 domates 1 soğan ve 1 yumurtadan yaptığım menemenin yarısını 1,5 dilim ekmekle yedim...
ara yok
öğle 10 fındık

canım ne oldu bilmiyorum ama herşey insanlar için Rabbim çözüme kavuşturup senide feraha çıkarsın inşallah... yaaa arkadaşım bak beni sollamışın 57i görmüşün maşallah subhanallah:65::46:

sabah
ara yok
öğle 10 fındık

canım sen bana yetiştin hakket 1 kilo kaldı bana yetişmene, ha gayret durmak yok..
sorunun umarım en kısa zamanda çözümlenir canım allah kolaylıklar versin her ne ise..

canım ne oldu bilmiyorum ama herşey insanlar için Rabbim çözüme kavuşturup senide feraha çıkarsın inşallah... yaaa arkadaşım bak beni sollamışın 57i görmüşün maşallah subhanallah:65::46:

ee sen de 1 hafta aç gez sen de verirsin...:1:
nerelerdesin canım uzun zamandır uğramadın..
nasılsın herşey yolunda inşallah...:16:

canım sen bana yetiştin hakket 1 kilo kaldı bana yetişmene, ha gayret durmak yok..
sorunun umarım en kısa zamanda çözümlenir canım allah kolaylıklar versin her ne ise..

he yaa ben sana demiştim ama geliyorum diye...
verdiğim su gerçi yağ değil orası kesin ama almamaya çalışıcam geri...
şafak 43:52:
benim en fazla 55 olmam lazım eşim gelince...:69:

bu gün yediklerim
sabah
2 kaşık yağa 2 yumurta kırdım 4 çatal ondan aldım gerisini oğlana yedirdim...
1 dilim de kepekli ekmek yedim

arada 1 doğuş form çayı içtim

öğle 4 mercimek köfte 2 yaprak marul yedim

arada 10 kadar fındık yedim...:26:

akşam ayranla geçiştirdim... şimdi form çayı içiyorum...
sporum yok şimdilik az sonra leslie 3 mil yapıcam...
benim stepper yine arızalı da accıkk...

ee sen de 1 hafta aç gez sen de verirsin...:1:
nerelerdesin canım uzun zamandır uğramadın..
nasılsın herşey yolunda inşallah...:16:
evet canım uğrayamadım ama bugün karar verdim herşeyden az yemeye başladım inşallah malum ben tam bir diyet uygulayamıyorum ama bu yöntemle 2.5 ayda 8 kilo vermiştim daha önce ve sevgili idolüm farmasicim yeni konu açmış ordayım bundan sonra tabi sanada uğrıycam hergün şafak 43 müş benimde kardeşimin düğününe 40 gün kaldı verebildiğim kadar kilo vermeye çalışıcam :16:

evet canım uğrayamadım ama bugün karar verdim herşeyden az yemeye başladım inşallah malum ben tam bir diyet uygulayamıyorum ama bu yöntemle 2.5 ayda 8 kilo vermiştim daha önce ve sevgili idolüm farmasicim yeni konu açmış ordayım bundan sonra tabi sanada uğrıycam hergün şafak 43 müş benimde kardeşimin düğününe 40 gün kaldı verebildiğim kadar kilo vermeye çalışıcam :16:

ben de uygulayamıyorum gördüğün gibi bi gün öyle bi gün böyle yuvarlanıp gidiyorum işte....:D
herzaman beklerim canım... inşallah beraberce vericez bu kiloları...
senin boyun kaçtı canım...diyetisyene göre benim ideal kilom 57... ama benim asıl hedefim 49...
0 beden olucam inşallah eskisi gibi...:1:

ben de uygulayamıyorum gördüğün gibi bi gün öyle bi gün böyle yuvarlanıp gidiyorum işte....:D
herzaman beklerim canım... inşallah beraberce vericez bu kiloları...
senin boyun kaçtı canım...diyetisyene göre benim ideal kilom 57... ama benim asıl hedefim 49...
0 beden olucam inşallah eskisi gibi...:1:
canım sanırım senin boyun 1.65 di ben kısayım 1.60 boya 53 iyiymiş yani sen idealine ulaşmışsın benim daha var tabi sen daha iyi bilirsin ama senin boyuna 50nin altına düşmesen daha iyi olur gibi ben sabahları aç karnına 58 çıkıyorum ama ideal kilodaymışım gibi görünüyor benim kas oranım fazla hatta yağ oranım normalin altında yağlanmam lazımmış :60: insanlar sakın kilo verme kilon çok iyi diyor ama kimseyi takmıyorum biliyorumki 50 olsam çok daha iyi olurum hatta süper olurum:52::52:

Back