herkese günaydınnnn
elma diyetimin 1. gününde 200 gr gitmiş...
bu gün kilom 60,1
merhaba tatlım...
evet çok halsiz bırakıyor... ve bende baş ağrısı yaptı ben de az değiştirdim diyeti...
sabah normal kahvaltımı yapıyorum 2 saat sonra elmamı yiyorum 2 saat sonra 1 elma 1 kepçe çorba içiyorum 2 saat sonra yine elma 2 saat sonra 2 grisini 1 kk peynir 1 bardak yeşil çay 2 saat sonra 1 elma 2 saat sonra 1 kase yoğurt...
bakalım bu şekilde verebilecekmiyim... benim 2 tane bebeğim var halsiz kalınca ilgilenemiyorum kendime böyle bi liste yaptım bakalım inşallah faydası olur...tabi gün iiçinde 2.5 litrede su içiyoruz...
hoşgeldin hugocum...napıyosun bakıyım kardeşlerin en tatlısıbenden iyilik canım özledimde dolaşayım kuzucuğumu dedim
hoşgeldin tatlım... inşallah veririz bakalım...Wow tebrik ederim.Ya bende 63 kiloyum .... hedefimiz ayni...bu kilolari vermem lazim :S
sabah kahvaltım
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak yeşil çay
3 çeri domates
4 zeytin
1 tutam dere otu...
dereotunu şiddetle tavsiye ederim kızlar... ilk defa yiyorum ben ömrümde bu kadar iğrenç bi tat görmedim...ama iştahımı öyle bi kapattıki sabahtan beri ağzıma bişey atasım gelmiyor...
öğle yemeğim de yarım kepçe tarhana çorbası ve yarım dilim kepek ekmeği..dedim ya dereotundan bişey yiyesim gelmedi zorla yedim bunları...
tatlım 3 veya 4 dal ancak yiyorum malesef....
ama gerçekten çok iştah kesiyor tavsiye eerim...
üzerine az limon sıkınca kokusu da baya hafifliyor...
tatlım 3 veya 4 dal ancak yiyorum malesef....
ama gerçekten çok iştah kesiyor tavsiye eerim...
üzerine az limon sıkınca kokusu da baya hafifliyor...
ya kahvaltı yapmak çok zor geliyor bana midem bulanıyor , normalde sabahları kek poğaça ile falan kahvaltı yapıyorum çünkü((
bu arada öğle yemeğim
4 kaşık taze fasulye
1,5 dilim ekmek
yarım haşlama tavuk budu
1 su bardağı yoğurt...
dün yoğurda pul biber katınca yağ yakmaya yardımcı olduğunu duydum...
dün akşam da bu gün de yoğurduma pul biber katıyorum... aslında hiç acı yiyemem ama yoğurdun içinde acısı olmuyor... bakalım inşallah faydası olur...
1 bardak doğuş form çayı
1 litre su içtim...
şimdi callenetics yapıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?