• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maibeyaz'ın zayıflama serüveni başlıyorrr

canım sanırım senin boyun 1.65 di ben kısayım 1.60 boya 53 iyiymiş yani sen idealine ulaşmışsın benim daha var tabi sen daha iyi bilirsin ama senin boyuna 50nin altına düşmesen daha iyi olur gibi ben sabahları aç karnına 58 çıkıyorum ama ideal kilodaymışım gibi görünüyor benim kas oranım fazla hatta yağ oranım normalin altında yağlanmam lazımmış :60: insanlar sakın kilo verme kilon çok iyi diyor ama kimseyi takmıyorum biliyorumki 50 olsam çok daha iyi olurum hatta süper olurum:52::52:

anladım cnm... ama işte herkes kendineyakışanı biliyo...
bana da 65 ken de diyolardı verme senin kilon iyi diye...:1:şimdi de diyolar yeter artık diye...
ama benim göbeğim var şeker hastalığndan dolayı... şu an ideal kilomdayım 36 beden etek giyiyiorum zaten ama dar badi giyince önden göbeğim çıkıyo ben ondan kurtulmaya çalışıyorum bakalım 75 cm oldu 60 a kadar devam.. bekarken 58 di mesela 34 beden giyiyodum...o hallerimi özledim...:69:

bu hafta nestle nesfit 14 gün programına başlıyorum... bi de onu deneyeyiim ayıp olmasın...:1:
hazırladım tadına bakmadım daha o bana bakıyo ben ona...:1: sütü pek sevmem de...:37:
bu arada verdiğim kilonun daha doğrusu suyun 200 gr mını geri aldım...bekliyodum zaten sağlıksız olduğu için geri alacağmı...bi de dün gece accık sarmalara saldırdım...:59:geç saatte olunca onun da etkisi var tabi...

nesle nesfite 57,6 ile başlıyorum...
bakalım 14 gün sonra ne kadar verebileceğim...

saat 9:15 te 1 kase nefit yedim... aman allahım o nasıl kötü bi tat öyle... ben 14 gün nasıl yicem bunu...:37:
bakalım ne zaman acıkıcam eğer uzun süre tok tutarsa zorda olsa devam etmeye çalışıcam...:37:

saat 9:15 te 1 kase nefit yedim... aman allahım o nasıl kötü bi tat öyle... ben 14 gün nasıl yicem bunu...:37:
bakalım ne zaman acıkıcam eğer uzun süre tok tutarsa zorda olsa devam etmeye çalışıcam...:37:

tatlişim ya dün ben de sarma yedim :((
sabah ben de nestle nesfit yedim ama diyet olanından değil meyveli olanından..onun tadı çok hoşuma gidiyor istersen sen meyvelisini de al, ikisini karıştır diyet olanıyla öyle ye..ben çok seviyorum ama işte malesef hiç doyurucu olmuyor,canım tatlı birşeyler istediğinde de bunu yiyorum bazen..

bu nestle nesfit 14 programında tam olarak ne yiyip içiliyor ?

Son düzenleme:
Yaza Hazırlanın - Nesfitle 14 Gün Programı

bu linkte yazıyo canm, göz at istersen...
canım ben bunu bimden aldım bimde sadece bu vardı...başka çeşidi yoktu...
tadı çok kötü ama idare edicez artık... 1 hafta falan yiyebilirsem ne ala...
hiç doyurucu değil gerçekten hemen acıktım...öğleyi zor ettim... öğlede 1 kase çorba 2 dilim ekmek yedim... saat 7 de yine nesfit yicem bakalım...:37:

başarılar canım ben seviyorum öyle şeyleri ama hem onu yiyorum hem yemekleri:60::60:

yok ben beceremedim bu nesfiti...hem çok aıcktım hem tadı çok kötü...:37: diyetisyen listeme dönüyorum... :1:

kahvaltım
1 yumurta
1 bardak şekersiz çay
2 dilim kepek ekmeği
domates kuzu kulak diye ot, tere, acı marul bol bol..:1:

ohhh beee doydum sonunda 1 haftadır açmışım meğerrrrrrr:60:

yok ben beceremedim bu nesfiti...hem çok aıcktım hem tadı çok kötü...:37: diyetisyen listeme dönüyorum... :1:

kahvaltım
1 yumurta
1 bardak şekersiz çay
2 dilim kepek ekmeği

tatlım walla hiç doyurmuyor o malesef ben de yapim dedim ama olmuyor..
sabahları yumurta yemek baya tok tutuyor iyi yapmışsın canım..ya bir de o hızlı kilo verdirir nestle nesfit, sağlıklı değil sanırım, kas kitlesi azalırmış öyle şok diyetlerde sonra da hızla o kiloların fazlası geri alınırmış..

Son düzenleme:
evet canım haklısın öyle aslında... ama işte sıkıldım artık kaç aydır diyetteyim...
gerçi kaç aydır listeme uysaydım şimdiye çoktan bitmişti diyet işi...:1:
bakalım bu gün itibariyle listeme tam uyma kararı aldım...olmicak şok diyetlerle anladım...:37:

stepperımla 947 adım attım 130 kalori yakmışım göstergeye göre inşallah öyledir...:1:
500 ml su içiem şimdi
sonra öğle yemeği yicem...

öğle yemeğim
3 kaşık ıspanak yemeği
2 kepçe mercimek çorbası
çeyrek kepek ekmeği
bol bol tere

hımmm 1 tanecikde lokum... tatlı niyetine...:26:

kahvaltım
1 yumurta
1 bardak şekersiz çay
2 dilim kepek ekmeği

:))):60::60: Allah seni iyi etsin emi

öğle yemeğim
3 kaşık ıspanak yemeği
2 kepçe mercimek çorbası
çeyrek kepek ekmeği
bol bol tere
afiyet olsun güzel bir öğün olmuş

:))):60::60: Allah seni iyi etsin emi

afiyet olsun güzel bir öğün olmuş

amin canım seni de iyi etsin inşallah...:1:
sağol canım bakalım bi de böyle azar azar yiyerek denicem...
sanırım doğru yol da bu...

ikindi ara öğünüm
2 grisini
1 kk peynir
1 bardak yeşil çay
1 domates

akşam yemeğim
3 kaşık patates yemeği
5 biber kızartması
3 kaşık yoğurt
2 kaşık pirinç çorbası
yağsız salata

bu gün toplamda 2 litre su 2 bardak yeşil çay içtim...
bu günü böyle kapattık bakalım:61:

günaydın günnüşüm ve günnüşüme uğrayacak herkese...
sabah kahvaltımda yarım patates yedim haşlama... 2 kaşık yoğurt ve çok az biber kızartması yedim...
şimdi yeşil çay içiyorum:68:

akşam yemeğim
3 kaşık patates yemeği
5 biber kızartması
3 kaşık yoğurt
2 kaşık pirinç çorbası
yağsız salata

bu gün toplamda 2 litre su 2 bardak yeşil çay içtim...
bu günü böyle kapattık bakalım:61:
günaydın canım arkadaşım merhaba öğünlerin genelde çok iyi ama kızartma fazla kaçmış sanki 1 tane tadımlık yeseydin iyiydi 2lt su süper

Son düzenleme:
tatlişim günaydın..ben yediklerimi yazamıycam pek diyet yapamıyorum..
sabah platese girmeden 25 dk bisiklete bindim ,sonra 1 saat plates,sonra 20 dk bisiklet,60 ar tane de iç bacak dış bacak çalıştıran o aleti yaptım...

bu arada kilom 55,8 di , geçen tartıldığımda 56 küsürdü..sevinsem mi acep D::P

Son düzenleme:
günaydınnlarr... dün çok yoğundumtekrar uğrayamadım...
mavlişim bebeğim haklısın ama çok seviyorum napim dayanamadım...:26:
ama haklısın dikkat edcem artık şafak azalıyo:52:

tourmaline süpersin cnm yaaa... :46:
yediklerine dikkat edersen çok abartmazsan sporla gayet rahat verirsin...hem plates de inceltir zaten 3kilo versen 6 kilo vermiş gibi görünürsün süper olursun...
ben platesi evde ebru şallıyla yapıyosun sanıyodum spor salonundaki illaki faydalı olur cnm..:34:

Back