canım sanırım senin boyun 1.65 di ben kısayım 1.60 boya 53 iyiymiş yani sen idealine ulaşmışsın benim daha var tabi sen daha iyi bilirsin ama senin boyuna 50nin altına düşmesen daha iyi olur gibi ben sabahları aç karnına 58 çıkıyorum ama ideal kilodaymışım gibi görünüyor benim kas oranım fazla hatta yağ oranım normalin altında yağlanmam lazımmışinsanlar sakın kilo verme kilon çok iyi diyor ama kimseyi takmıyorum biliyorumki 50 olsam çok daha iyi olurum hatta süper olurum
saat 9:15 te 1 kase nefit yedim... aman allahım o nasıl kötü bi tat öyle... ben 14 gün nasıl yicem bunu...
bakalım ne zaman acıkıcam eğer uzun süre tok tutarsa zorda olsa devam etmeye çalışıcam...
başarılar canım ben seviyorum öyle şeyleri ama hem onu yiyorum hem yemeklerisaat 9:15 te 1 kase nefit yedim... aman allahım o nasıl kötü bi tat öyle... ben 14 gün nasıl yicem bunu...
bakalım ne zaman acıkıcam eğer uzun süre tok tutarsa zorda olsa devam etmeye çalışıcam...
yok ben beceremedim bu nesfiti...hem çok aıcktım hem tadı çok kötü...diyetisyen listeme dönüyorum...
kahvaltım
1 yumurta
1 bardak şekersiz çay
2 dilim kepek ekmeği
domates kuzu kulak diye ot, tere, acı marul bol bol..
ohhh beee doydum sonunda 1 haftadır açmışım meğerrrrrrr
:)))yok ben beceremedim bu nesfiti...hem çok aıcktım hem tadı çok kötü...diyetisyen listeme dönüyorum...
kahvaltım
1 yumurta
1 bardak şekersiz çay
2 dilim kepek ekmeği
domates kuzu kulak diye ot, tere, acı marul bol bol..
ohhh beee doydum sonunda 1 haftadır açmışım meğerrrrrrr
afiyet olsun güzel bir öğün olmuşöğle yemeğim
3 kaşık ıspanak yemeği
2 kepçe mercimek çorbası
çeyrek kepek ekmeği
bol bol tere
:)))Allah seni iyi etsin emi
afiyet olsun güzel bir öğün olmuş
günaydın canım arkadaşım merhaba öğünlerin genelde çok iyi ama kızartma fazla kaçmış sanki 1 tane tadımlık yeseydin iyiydi 2lt su süperakşam yemeğim
3 kaşık patates yemeği
5 biber kızartması
3 kaşık yoğurt
2 kaşık pirinç çorbası
yağsız salata
bu gün toplamda 2 litre su 2 bardak yeşil çay içtim...
bu günü böyle kapattık bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?