• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahkeme kararıyla evlenen var mı ?

Tek yol evlenmek diyosun yani ?
16 yasinda bir cocuk bunu diyor.
Ilk sayfalardaki yok okuyacagim falan hepsi yalan yahu.16 yasinda tas catlasin 3 yil once genc kiz olali bir ergen evlenecegim diye tutturuyorsa birakin naparsa yapsin.Gorup gorecegi herseyi hak ediyor.Bunun gibi onlarca ogrencim vardi.Bu yine hamile kalmamis.Hepsinin sonu ayni mi olur.Simdi ben oyle olmayacagim diyecektir hepsinin bana dedigi gibi ama yok yani :) Birakin destansi aşkıyla izdivaç yapsin,3 5 aya dunyayi tersten gorsun.

çok fazla engel atlattık gerçekten artık gücüm kalmadı kesin bir çözüm yapıp herşeyi burda bitirmek istiyoruz biz herşeyi göze aldık bu kadar yani ve cinsellik yaşadık
Peki fotoğraflarınızı albüm kapağına koyar gibi değiştirip değiştirip paylaşıyorsunuz ve burada sizin tarafınızdan itiraf edilen sevglinizin işlediği bir suç var: 'Reşit olmayan çocukla cinsel birliktelik'! İlla ihbar mı edelim sevgilinizi?

" Lionel DIŞINDA " Hepınızın anlamadıgı birşey var biz birbirimizi çok seviyoruz bu zamana kadar böyle bi kararımız yoktu ileriye dönük vardı ve işler bu aşamaya geldiği için böyle bi seçim yaptık başka bir çözümü yok 1 aydır odamda hapis yatıyorum resmen hukukçuymuş eğer o kadar hukukçuysan tehtid etmenin cezasının 2 ve 4 yıl arasında oldugunu sinirliydim kızgındım kendimde değildim gibi açıklamalarını bahanelerini de mahkemenin kabul etmediğini biliyor olmalısın değilmi .
Evet biz anlama güçlüğü çekiyoruz
Ben anlayamıyorum mesela devrelerim yandı
7 yasında başlayıp 17'sine kadar birliktelik deyince acaba ben başka yerimden mi anladım diye de düşünmedim değil hani

Babanın seni tehdit ettiğini gir kanıtlasana.
Geç bunları madem o kadar zordasın hani annenin desteği?
Git polise o zaman.
İnternetten okumayla biliyorum havasına bürünmüş hiç
Çok bilgin varsa akıl almaya uğraşma
elimde zaten babamın bunu yapmaya yeltendiği bir ses kaydı var ki günlerce beni vurmaya çalıştı

Peki fotoğraflarınızı albüm kapağına koyar gibi değiştirip değiştirip paylaşıyorsunuz ve burada sizin tarafınızdan itiraf edilen sevglinizin işlediği bir suç var: 'Reşit olmayan çocukla cinsel birliktelik'! İlla ihbar mı edelim sevgilinizi?
Amaç nedir yani burdaki böyle birşey olmasını tabiki istemem.

Buradan yargıya taşınan çok konu olduğunu konu sahibi bilmiyor sanırım

Neyse kızlar ya boş yere yazıp caaanım cümlelerinizi heba etmeyin.
Evlenecekmiş
Bırakın evlensin.
Bu kadar şeyi göze aldıgına göre yapabilme kapasitesi de vardır nasılsa.

Be kızım insanlar 30 yıldır aynı yastıga baş koydugu insandan bile boşanabiliyorken nasıl böyle emin konuşabiliyorsun ki ?
Evlilik diyoruz evcilik degil..
Siz de böyle bir aşk yok diye kıskanıyorsunuz değil mi :KK70:
Hatta tüm yorum yazanlar kıskanıyor konu sahibini! Biz de böylesine büyük aşk yok ki anlayalım onu!!! :KK37:

elimde zaten babamın bunu yapmaya yeltendiği bir ses kaydı var ki günlerce beni vurmaya çalıştı

Afedersin de ne yaparsan yap hiçbir hakim bu kız şiddet görüyor evlendirelim demez.
Alır yetiştirme yurduna koyar.

Ayrıca her ses kaydı her dava da kullanılmaz.Onunda belli bir sınırı var.

2000 liyim ve çocuk yapmıyıcaz ki biz sadece yasalar olarak herşeyi elimize almak istiyoruz.

2018den önce evlenmen mümkün değil.

Alamazsın eline.Tek çaren okumak şuan.Babanla da akıllıca konuşursan aranız düzelir.Koca delisi gibi konuşursan o da delirir tabi.Zamanla aranız düzelir aklını başına alırsan.

Kendıne yazık etmişsin.
Ve konu acarken bıraz eleştirilere açık olalım ltfen bunu göze alarak konu acalım.
Bazılarının dogrusu bazılarına göre yanlıs olabılıyo.

Merhaba, Ben 17 yaşından gün almaktayım ve erkek arkadaşımda 19 yaşını bitirmiş 20 yaşından gün almakta.Babam bizi ayırmak istiyor bunun için beni öldürmekle ve erkek arkadaşımı hapse attırmakla tehdit ediyor. Silahla beni vuracaktı annem ve anneannem zar zor tuttu hala böyle bir düşüncesi var. Beni evden kovdu hatta beni sevgilimin evine bırakıp polise kızımı kaçırdı ihbarı verip onu hapse attırmayı düşünüyor. Annemin çabalarıyla evdeyim fakat evde şiddet görüyorum ve eve kapatıldım. Uzun zamandır da psikolojik sorunlar yaşıyorum evde. Daha önceden öğretmenlerim ve doktorlar babamın beni psikiyatriye götürmesi için çok uğraştılar bende çok söyledim ama hiç bir şekilde ikna olmadı ve bu sorunlarım yaşadığım günlerde çok daha fazla arttı. Sevgimden dolayı sakin kalmaya çalışıyorum düşüncelerime sevdiğim kişi engel oluyor. Babamda bu işin bitmesi için yani bizim ayrılmamız için birimizin ölmesi gerektiğini söylüyor bizi tehdit ediyor. Evde bulunduğum sürede çok korkuyorum çünkü ne benim ne de sevgilimin can güvenliği yok şuan da. Bizim hiç bir şekildeayrılmayacağımızı kendiside biliyor vazgeçmem için bana şiddet uyguluyor hakaretler ediyor ve aşağlıyor. Haliyle yaşımızdan dolayı hiç bir şey yapamıyoruz ama bu durumdan canımız çok yanıyor. Bizde biraz araştırma yaparak yasal yollardan bu durumu çözebileceğimizi düşündük. Yasal olamayan yollardan giderek hayatımızı daha kötüye götürmek istemiyoruz. Eğer ki biz şuan da evlenmek için mahkemeye çıkarsak hakim bu yaşadığımız durumları olağan üstü durumdan sayarak evlenmemize izin verir mi ? Bu durumu yaşayanlar var mı ? Varsa mahkemede ne gibi sorularla ve durumlarla karşılaştınız yardımcı olurmusunuz ?
Bence babani dinle bak yasin cok kucuk canim ilerde cok pisman olursun evliligi evden kacis gibi gorme boyle acele edenlerin sonu husranla bitiyor.Cocuklugunu genc kizligini yasa bidaha bu yaslar gelmez bu isinde geri donusu olmaz olsada kotu olur.yarin bir gun bekar arkadaslarini gordukce ozenirsin evlenme lutfen evlenme en buyuk hatayi yaparsin.

Buradan yargıya taşınan çok konu olduğunu konu sahibi bilmiyor sanırım
Babasının ses kaydını mahkemeye verecekmiş, sen önce seni istismar eden o sübyancıyı mahkemeye ver değil mi ama. Konu sahibi benim bu konuları irdelediğimi de bilmiyor olsa ki itiraf üstüne itiraf yapıyor. Birisinden izinsiz ses kaydını almak da suç teşkil ediyor

Back