çok fazla engel atlattık gerçekten artık gücüm kalmadı kesin bir çözüm yapıp herşeyi burda bitirmek istiyoruz biz herşeyi göze aldık bu kadar yani ve cinsellik yaşadıkCinsellik mi yaşadınız peki?
bir de neden fikrin bu kadar sabit?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok fazla engel atlattık gerçekten artık gücüm kalmadı kesin bir çözüm yapıp herşeyi burda bitirmek istiyoruz biz herşeyi göze aldık bu kadar yani ve cinsellik yaşadıkCinsellik mi yaşadınız peki?
bir de neden fikrin bu kadar sabit?
Ne diyeyim size bilemedim! Bu yaşta koca delisi olup çıkmışsın. Uydurduğun şiddet vs konularını da kimse yemeyince tek tip soruya dönmüşsün. Nasıl evlenebilirim!!! Halt var erken yaşta evlilikte!" Yaşınız da buna müsait ama doğru kararlar vermeye pek müsait değil " derken yani şuan evlenebilirmiyiz ?.
Ay kıza akıl veriyorsunuz yapmayın yapmayın yapmayın... Bu nasıl iş..Pek bi bilgim yok ama bildigim kadariyla söylim. 17 de evlenmek için ya ailenin onayı olacak ya da olağanüstü bi durum olacak. Hakim karar verir o durumun olağanüstü olup olmadığına da.
Ama babanin yaptiklarini olağanüstü durum sayıp izin vereceğini sanmam çünkü baban hakime "sadece küçük yasta evlenmesini istemediğim icin böyle yaptım, tehditlerim ise korkutma amacliydi" dese, hakim babandan yana olabilir yani bu olağanüstü bi durum sayilmaz bence.
Bir de eğer iki kişinin de rizasiyla bir birliktelik yasanmissa ve hamile kalmissan bunu hakim olağanüstü bi durum olarak görüp izin verebilir. Ama tabi öyle bi durumda baban seni asla rahat birakmaz. Şunun şurasında sadece 1 sene kalmis 18 ine. Bence bekle basiniz agrimasin.
çok fazla engel atlattık gerçekten artık gücüm kalmadı kesin bir çözüm yapıp herşeyi burda bitirmek istiyoruz biz herşeyi göze aldık bu kadar yani ve cinsellik yaşadık
Pek bi bilgim yok ama bildigim kadariyla söylim. 17 de evlenmek için ya ailenin onayı olacak ya da olağanüstü bi durum olacak. Hakim karar verir o durumun olağanüstü olup olmadığına da.
Ama babanin yaptiklarini olağanüstü durum sayıp izin vereceğini sanmam çünkü baban hakime "sadece küçük yasta evlenmesini istemediğim icin böyle yaptım, tehditlerim ise korkutma amacliydi" dese, hakim babandan yana olabilir yani bu olağanüstü bi durum sayilmaz bence.
Bir de eğer iki kişinin de rizasiyla bir birliktelik yasanmissa ve hamile kalmissan bunu hakim olağanüstü bi durum olarak görüp izin verebilir. Ama tabi öyle bi durumda baban seni asla rahat birakmaz. Şunun şurasında sadece 1 sene kalmis 18 ine. Bence bekle basiniz agrimasin.
Ne diyeyim bu cevaplardan sonra ancak annesine babasına sabır, konu sahibine akıl dilemek düşüyor.Kıza otuz tane cevap yazdım birine cevap vermedi işine gelmiyor çünkü
Takılmış kalmış evlilik de evlilik
en son insanın git evlen de gör gününü diyesi geliyor artık
Burada cinsellik yaşayıp sevgilisinden ayrılmış bir sürü insan var kendini ona mecbur hissetme öncelikle ve eğer seni seviyorsa senin durumun müsait oluncaya dek bekleyecektir ..
Be kızım insanlar 30 yıldır aynı yastıga baş koydugu insandan bile boşanabiliyorken nasıl böyle emin konuşabiliyorsun ki ?Kendimi tabiki ona mecbur hissetmiyorum onunla beraber olmasam o işi yapıcak o kadar fazla insan bulurum ki ama biz gerçekten birbirimize aşığız ve benim gözüm ondan başkasını görmüyor ve kesinlikle evlilik fikrinde sabitim kesinliklede onunla olucak başkasıyla asla çünkü o benim ilk ve son aşkım olacak her zaman şimdide ölümden sonrada .
Pek bi bilgim yok ama bildigim kadariyla söylim. 17 de evlenmek için ya ailenin onayı olacak ya da olağanüstü bi durum olacak. Hakim karar verir o durumun olağanüstü olup olmadığına da.
Ay kıza akıl veriyorsunuz yapmayın yapmayın yapmayın... Bu nasıl iş..
Reşit olmayan çocukla ilişkiye girdim desin o reşit olan sevgilisi de,evlenselerde 5 yılda geçse aradan adamı alsınlar içeri.
17 yaşında bir kızın isteyerek birlikte oldum demesi bir şey ifade etmez.Anne baba şikayetçiyim dediği an diğer çocuk yanar.
Kendimi tabiki ona mecbur hissetmiyorum onunla beraber olmasam o işi yapıcak o kadar fazla insan bulurum ki ama biz gerçekten birbirimize aşığız ve benim gözüm ondan başkasını görmüyor ve kesinlikle evlilik fikrinde sabitim kesinliklede onunla olucak başkasıyla asla çünkü o benim ilk ve son aşkım olacak her zaman şimdide ölümden sonrada .
Hayır alakası yok onu zaten biliyorlar onda bi problem yok, olay babamın kıskançlık krizlerine girmesinden başka birşey değil .sen evlenince baban anneni bosamayacak mi? siddeti simdi sen goruyorsun,evlenince sevdiginin ailesi ve kendisi daha cok tehdit altinda kalacak haberin var mi?
17 yilin 10 yilini(!) erkek arkadas derdiyle gecirince yanmis senin devreler kusura bakma..
bu nasil mantiksiz bi dusunce?
acik acik soyle olaylari bu duruma getiren aranizda cinsel yakinlasma olmasi filan mi?
Bunlar google de iki saniyelik bir araştırmayla bulabileceği bilgiler zaten. Madem öyle google da da yer almamalı bu bilgiler o zaman. Ki şöyle bi ayrıntı daha var ki olağanüstü durumlarda da davayı ebevynin açması gerekir zaten.
Allah babana sabır versin insAllah. Adam belliki senden cok çekecek, başka yerlerden yüzü gulsun, senin çektirdikleri unutsun insAllah." Lionel DIŞINDA " Hepınızın anlamadıgı birşey var biz birbirimizi çok seviyoruz bu zamana kadar böyle bi kararımız yoktu ileriye dönük vardı ve işler bu aşamaya geldiği için böyle bi seçim yaptık başka bir çözümü yok 1 aydır odamda hapis yatıyorum resmen hukukçuymuş eğer o kadar hukukçuysan tehtid etmenin cezasının 2 ve 4 yıl arasında oldugunu sinirliydim kızgındım kendimde değildim gibi açıklamalarını bahanelerini de mahkemenin kabul etmediğini biliyor olmalısın değilmi .
2000 liyim ve çocuk yapmıyıcaz ki biz sadece yasalar olarak herşeyi elimize almak istiyoruz.Bu durum da evlenmeniz mümkün değil.Hakim sizden yana olmaz.Anne ve babanda imza vermeyeceğinden sen bu işi unut.Resmi nikah olmadan evlenirsen o çocukta çok ağır ceza alır haberin olsun.
Yaşıtların şuan gülüp eğlenirken sen belki bebek eyleyeceksin en güzel yaşında.Arkanda sığınacağın bir liman olmayacak.Her gün pişman olacaksın.
2000li misin sen 2001 mi ?
" Lionel DIŞINDA " Hepınızın anlamadıgı birşey var biz birbirimizi çok seviyoruz bu zamana kadar böyle bi kararımız yoktu ileriye dönük vardı ve işler bu aşamaya geldiği için böyle bi seçim yaptık başka bir çözümü yok 1 aydır odamda hapis yatıyorum resmen hukukçuymuş eğer o kadar hukukçuysan tehtid etmenin cezasının 2 ve 4 yıl arasında oldugunu sinirliydim kızgındım kendimde değildim gibi açıklamalarını bahanelerini de mahkemenin kabul etmediğini biliyor olmalısın değilmi .