• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahkeme kararıyla evlenen var mı ?

İnşallah değildir kuzum ya.
Haber ver bana da gelişmeleri.

Yok degilmis, EmiraSalih Hanim'a attim fotografi, onayladi olmadigini.
Normalde olsa birakin ne hali varsa gorsun derim ama beni az cok biliyorsun, ailem de benim gibidir. Bir anda burnumuzun dibinde Gercek Kesit gibi cikinca olay korktum yani bu noktaya mi geldi diye.

Yok degilmis, EmiraSalih Hanim'a attim fotografi, onayladi olmadigini.
Normalde olsa birakin ne hali varsa gorsun derim ama beni az cok biliyorsun, ailem de benim gibidir. Bir anda burnumuzun dibinde Gercek Kesit gibi cikinca olay korktum yani bu noktaya mi geldi diye.
Oh iyi bari sevindim. Geçmiş olsun.
Umarım senin kuzen de böyle şeylere girişmez.

ya şimdi ben anlamadım, bu kızın bi dediği bi dediğini tutmuyor, şiddet falan yok muymuş yani?ve sevgilisiyle 3 aylık bir ilişkileri mi varmış?

Can'ım benim. Sen şu an ancak Veli izni
İle evlenebilirsin.18 yaşından sonra kendi Rızan ile. Oldu ki bir şekilde( memurun gözünden kaçmaz ama ) evlenirseniz annen ya da babanın evliliği feshetme hakları var tabi sen 18 yaşını doldurana kadar ya da sen hamile kalırsan feshettiremezler evliliğini.
16 yaşında mısın? 17 den gün aldım derken. 2000 doğumlu Musun ? 16 yaşında evliliğe ancak bazı şartlar altında hakim izin verir ancak Veli'yi de dinler hakim Veli gerçekten haklı sebeplerle razı değilse hakim bu kararı vermez. Yine bazı şeyler istisna hamilelik durumları vs
Ama ablacım yapma lütfen mahvetme kendi hayatını bu yaşta evlilik olur mu

Evet arkadaşlar söylediğiniz gibi açığını yakaladım mantığı ile hemen deşifre ettim domacica domacica 'yı töhmet altında bıraktım haklısınız. Özür diliyorum herkesten. Konu sahibinden böyle bir atak beklediğim için o attı sandım ama elimde patladı. Kusura bakmayın.
Üyeler alakalı şüphelerinizde kiblemeniz gerekir, lütfen topikte yazmak yerine kiblediniz bu gibi durumlarda.
Ayrıca üyelerin birbiriyle özel yazışmalarını ifşa etmeleri kurallara aykırı.

Back