- 11 Mart 2016
- 11.339
- 49.002
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babasının ses kaydını mahkemeye verecekmiş, sen önce seni istismar eden o sübyancıyı mahkemeye ver değil mi ama. Konu sahibi benim bu konuları irdelediğimi de bilmiyor olsa ki itiraf üstüne itiraf yapıyor. Birisinden izinsiz ses kaydını almak da suç teşkil ediyor
Senın hayatın mahfolmuş zatenYahu tamam artık birşey söylemiyorum daha çok mahfolsun istemiyorum hayatımın lütfen .
Zaten 16 yaşında sayılır. Birilerinin sevgilisine yaptığının suç olduğunu bildirmesi gerek. Belki de hamile konu sahibi yoksa neden acele etsin bu kadar. Koca delisi olacak değil yaEvet bazı olası durumlarda hakimler kabul edebiliyor ama onunda bir kaç sınırı var.
Direkt elimde ses kaydı var delil bu demek deli saçması.
Seni suçlu konumuna düşüren bir durum arz ediyor.
Az kaldı zaten Mune gelip şu konuyu kapamazsa ben uğraşacağım bu gidişle.Bu yaşta aklı fikri evlilik olmamalı bir insanın.
Yasal olarak dahi sen kendi kararlarını verebilecek yaşta ve olgunlukta değilsinki anne babana bağlısın.
Ayrıca 2000 doğumluymuş çok küçük yahu.
Sevgilisi reşit ama reşit olmayan bir çocukla birliktelik yaşayarak suç işlediğini bilmeyen bir çocuk sanırım.
Yahu tamam artık birşey söylemiyorum daha çok mahfolsun istemiyorum hayatımın lütfen .
Profil fotosunu da silmiş ama alan alacağını aldı haberi yokYasini neden sildin profilinden siteden tüymeden soyle bakalim.
Zaten 16 yaşında sayılır. Birilerinin sevgilisine yaptığının suç olduğunu bildirmesi gerek. Belki de hamile konu sahibi yoksa neden acele etsin bu kadar. Koca delisi olacak değil ya
mesajlarını acar mısın sana mesaj atacm oradan senle bı konusalım bız ?*?Artık üstüme gelmeyin yeter lütfen herkes kendi hayatına baksın sizdende başka birşey istemiyorum artık ...
evlenme sakın herşey tozpembe değil babanı dinleMerhaba, Ben 17 yaşından gün almaktayım ve erkek arkadaşımda 19 yaşını bitirmiş 20 yaşından gün almakta.Babam bizi ayırmak istiyor bunun için beni öldürmekle ve erkek arkadaşımı hapse attırmakla tehdit ediyor. Silahla beni vuracaktı annem ve anneannem zar zor tuttu hala böyle bir düşüncesi var. Beni evden kovdu hatta beni sevgilimin evine bırakıp polise kızımı kaçırdı ihbarı verip onu hapse attırmayı düşünüyor. Annemin çabalarıyla evdeyim fakat evde şiddet görüyorum ve eve kapatıldım. Uzun zamandır da psikolojik sorunlar yaşıyorum evde. Daha önceden öğretmenlerim ve doktorlar babamın beni psikiyatriye götürmesi için çok uğraştılar bende çok söyledim ama hiç bir şekilde ikna olmadı ve bu sorunlarım yaşadığım günlerde çok daha fazla arttı. Sevgimden dolayı sakin kalmaya çalışıyorum düşüncelerime sevdiğim kişi engel oluyor. Babamda bu işin bitmesi için yani bizim ayrılmamız için birimizin ölmesi gerektiğini söylüyor bizi tehdit ediyor. Evde bulunduğum sürede çok korkuyorum çünkü ne benim ne de sevgilimin can güvenliği yok şuan da. Bizim hiç bir şekildeayrılmayacağımızı kendiside biliyor vazgeçmem için bana şiddet uyguluyor hakaretler ediyor ve aşağlıyor. Haliyle yaşımızdan dolayı hiç bir şey yapamıyoruz ama bu durumdan canımız çok yanıyor. Bizde biraz araştırma yaparak yasal yollardan bu durumu çözebileceğimizi düşündük. Yasal olamayan yollardan giderek hayatımızı daha kötüye götürmek istemiyoruz. Eğer ki biz şuan da evlenmek için mahkemeye çıkarsak hakim bu yaşadığımız durumları olağan üstü durumdan sayarak evlenmemize izin verir mi ? Bu durumu yaşayanlar var mı ? Varsa mahkemede ne gibi sorularla ve durumlarla karşılaştınız yardımcı olurmusunuz ?
Ee açsın googledan baksın o zaman....Bunlar google de iki saniyelik bir araştırmayla bulabileceği bilgiler zaten. Madem öyle google da da yer almamalı bu bilgiler o zaman. Ki şöyle bi ayrıntı daha var ki olağanüstü durumlarda da davayı ebevynin açması gerekir zaten.