Magniyle sahura dogru

Kpder boyle dediginde esim yoktu yanimda o olsa cekip giderdim sanirim dondum kaldim herkes annesini kzrisini dusunuyor da esim beni dusunmuyor gibi hissediyorum artik

Ben aramak istemiyorum onlar beni arasin lafimi verim diye bekliyorum ama biliyorum ki yarin birgun bir isi duser ve arar bisey olmamis gibi o zaman lafini veririm
Kvde cok sinsi artik onunla yarisa yarisa ona benzerim diye korkuyorum Evet cok sacma oglunu arayip gelmiyormusun demesi beni delirtiyor acikcasi o teli kapatînca esimle kavga etmemek icin ne cabalar harciyorum bir bilsen
Bu ilk olayimiz degil birseyler yapip hep saka yaptik magni hep aliniyor gibi gosterdikleri icin esim de saka yapmislardir saniyor yaninda duysa laf soyler ama duymadikca etkisiz eleman hic onun yaninda olmuyor
Yeminle ben pasif biri degilim ama suan yapamiyorim
O mesajı ilk mesajının başına yapıştır magni
Haklisin sweetim yapim

Gebelik riskliyse eşinizin ailesinin evinde yemek yeme zorunluğundan önce eşiniz yemek yapmayı öğrensin bence.
Bazen siz bazen eşiniz dönüşümlü yapsanız?
Ailesiyle yüz göz olup iyice kötü olduktan sonra tadı kalmaz hiç birşeyin.
Yemek yapmak daha kolay evet.
İki tarafta rahat eder.

Aynen tek sorunum bu ben zaten yeni atlatiyorum bulantilari inan cok bile yiyemiyorum bu kadar olay bir tabak yemek icin olunca insan cok sinir oluyor
Ay kiyamam Kuzum ya insallah iyidir simdi
Yeminle korkuyorum hamilelikte stres yapmamak icin surunuyorum ama olmuyor
Isin kotu yani ilk stres yapip sonra birsey oldumu diye daha kotu oluyorum bunlar yuzunden acilde hemsirelerden daha cok duruyorum insallah iyi gecer ya cok tesekkur ederim
Ay nolur o agir tecrube bebekle ilgili olmasin insallah degildir
Guc veriyorsunuz hepiniz bana Kizlar cidden kendimi dusunmeliyiz

Hamilelik sürecinde ve doğumda daha sarmaş dolaş ponçik pıtırcık olan çiftler de vardır elbette ama bi gıcıklık da hasıl olabiliyor evet. "Senden ötürü! Senden ötürü şiştim kaldım!" diye mi sarıyordu kafam arka planda neyse, eşime daha bi sinir oluyordum. Göbeğime bakıp tebessüm eden eşime "Ne gülüyon be?!" diye çıkışıyor ve "Beni hiç anlamıyorsun" diye ağlıyordum. Adam gelip teselli ediyordu, "Ağlatıp bir de utanmadan teselli mi veriyorsun!" diye bir daha sinirleniyordum ahshs ama neyse ki çabuk geçti o haller, hormonlarımın oynayıverdiği ufak bi şey gibi. Oluyor öyle, daha normalleşir gittikçe.

Yani işte konuda çok sivri bir yorum yapmamaya çalışıyorum eşine bilenme şu halde diye, evet beklentilerinde haklısın, düşüncesizlik etmiş, eşinle bunu konuş diyebiliyorum maks. :)

Evde yemek konusunda inan hic problèmimiz yok esim surekli yapar yardim eder
Ama onlar arayinca isler kopuyor sacma sapan insanlarla ugrasiyorum

Mutlu olmak istiyorsanız kafanıza böyle her şeyi takmamalısınız. Eşiniz de hep böyle ılımlı davranmayacaktır. Sürekli bağırma çağırma ağlama can sıkıcı olabiliyor. Birbirinizi bu kadar yıpratmayın bence.

Yaaaa cok tesekkur ederim daha guzel anlatilamazdi adam bisey dese zoruma gidiyor zaten bizim hamilelikler hic dizilerdeki gibi olmadi
Cidden zaten catmak icin yer ariyorum Birde boyle olaylarda bogmak istiyorum esimi
Sakince konusmayi ogrenmem lazim sanirim onlar yuzunden kavga etmeyi hic sevmiyorum

Ramazanin ilk gununden beri yiprandigimi hissediyorum gercekten
Kendimi anlatamayinca birakip gitmek istiyorum herseyi ama neden onlara kizip evliligimi bitirmek fazla olur diye kendimi sakinlestirmeye calisiyorum

Ramazanin ilk gununden beri yiprandigimi hissediyorum gercekten
Kendimi anlatamayinca birakip gitmek istiyorum herseyi ama neden onlara kizip evliligimi bitirmek fazla olur diye kendimi sakinlestirmeye calisiyorum
hormonların değişiminden de etkilenmişsin.boşanacak bir şey yok ayoll.analı babalı büyüsün bebeler.sakince çözersin sen bu konuyu.iyi geceler .

Evde yemek konusunda inan hic problèmimiz yok esim surekli yapar yardim eder
Ama onlar arayinca isler kopuyor sacma sapan insanlarla ugrasiyorum
E ne güzel ozaman.
Bence kayinvalidenizle konuşun. Sürekli gelmek durumunda kalmanın sizi yorduğunu, riskli gebelikten dolayı evde kalarak daha rahat edeceğinizin altını çizin. Anlar diye düşünüyorum.
Hoş bunu kendisinin düşünmesi lazım ama bazen dile getirmek gerekiyor.
Eşlerdeki bu aile düşkünlüğü fazla geliyor bana.
Zorlayınca da tartışmalar çıkıyor ister istemez.
Bu sık geliş gidişlerin artık azalması lazım.
İyice alışkanlık haline gelmeden...

Güzel, tatlı zamanlar bunlar, karı-koca birbirinizi yıpratmamaya çalışın, dünyaya gelişe hazırlanan bebişinize odaklanın.

Sağlıkla, mutlulukla gelsin bebiş

hormonların değişiminden de etkilenmişsin.boşanacak bir şey yok ayoll.analı babalı büyüsün bebeler.sakince çözersin sen bu konuyu.iyi geceler .
Sakinlesince cok sacma dusundugumu farkediyorum ama kendimi anlatmaktan yoruldum orta yol bulamiyorum gibi hissediyorum cidden hormonlar tavan
Insallah bayrama kadar cozerim bu konuyu
Cok tesekkur ederim hayirli geceler

Cidden vazgecmesini istemiyorum ailesini silsin demek cok asiri sacma olurdu
Sadece savunmasini istemistim
Kendimi bu ara savunamadigimi dusunuyordum cunki
Ama madem o bana direk soyle diyor bende gidip konusurum
Normalde beni kimsenin savunmasina ihtiyac duymam ama hassasim bu aralar sanirim
Cok haklisiniz bu kadar ugrastik bebek icin golge dusurmelerini istemiyorum dikkat etmem gerek

Şu riskli sürecte sadece kendinizi ve bebeklerinizi düşünün.
Bebeklerinizin sizin stresinizden etkilendigini hep hatirinizda tutun.

Hassas bir dönemden geçiyorsunuz gayet normal her şeye alınmanız ota b*ka ağladım 9 ay boyunca Söylemeden yapan erkek yok bacım kafasına vura vura ogreticen anca o zaman yaparlar

Şu riskli sürecte sadece kendinizi ve bebeklerinizi düşünün.
Bebeklerinizin sizin stresinizden etkilendigini hep hatirinizda tutun.
Dusunuyorum onlar adina sakin kalmaya calisiyorum ama bu biraz zor oluyor boyle insanlarla Ay
Insallah iyilerdir ya su randevum bir gelseydi

Hassas bir dönemden geçiyorsunuz gayet normal her şeye alınmanız ota b*ka ağladım 9 ay boyunca Söylemeden yapan erkek yok bacım kafasına vura vura ogreticen anca o zaman yaparlar
Kutugu yontmak da bana kaldi
Aglamak icin firsat ariyorum sanki ne gozyasi varmis Tobe vura vura ogretcem insallah az kaldi

Haklisin sweetim ya bunu atlatmaliyim belki kendimle ugrasirsam onlari unuturum
Psikiyatrist bile dusundum
Yay burcuyum ben zaten aglarim hep

Dusunuyorum onlar adina sakin kalmaya calisiyorum ama bu biraz zor oluyor boyle insanlarla Ay
Insallah iyilerdir ya su randevum bir gelseydi
Umarım iyilerdir.
Hatta doktorun riskin devam ettiğini, evde istirahat etmemin daha doğru olacağını, sakin ve stressiz olmam gerektiğini söyledi diyin.
Eşinize de, eşinizin ailesine de.
Sizin ve bebisleriniz için önemli süreçler.

Kvde onlari doldurup sonra guluyor yuzumuze kadin sirf agliyor sanirim yoruluyorum diye bunlar da bana baski yapiyor sanki onlarin ascibasi benim
Yok ya ogullarinida dusunduklerini sanmiyorum sirf inadima yapiyorlar resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…