- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Haklisin kusura bakma biz arkadaslarla profilimde dertlesmistik konu acmamistim bu ikinci detaydi size atim birincisiniKeşke olayın öncesini de yazsaydınız ya da eski konunuzu falan koysaydınız. Öncesinde ne olduğunu nereden bilelim ki?
Burda anlattıklarınıza bakılırsa eşiniz mantıklı bir adam, sakin kalabiliyor ve haklı görünüyor.
Işte bazı insanlar böyle ceycey kendince ogluşu önemli geline ne olursa olsun . Bilerek yapıyor zaten huzursuz etmek içinoraya iftara gitse de yorulur .masayı toplaması beklenir bulaşıkları makineye yerleştirmesi beklenir çayı doldurması beklenir.madem riskli bir gebeliği var aklı başında kayınvalide yemeği fazla yapıp göndermeliydi 2 günde bir.erzak falan da alırdı annesine eşi yük olmazlardı.bir kişilik daha fazla yemek yapmak çok mu zor?ne vicdansız insanlar var şu mübarek günlerde.komşum olsa ben yapar bırakırdım kapıdan
n son sizle yazistiktan sonraki aksam esim gidelim deyince ben gitmiyorum sen gidebilirsin git dedim
Evet ben gelmek istemiyorum nasil olsa yemek dahi yapamiyorum o yuzden gelmesem daha iyi dedim
Oncesini size hemen atimÖnceki yemekli buluşmanızda, sizi mutfağa sokup "Yapamıyon, edemiyon" filan mı dedi? Milletin içinde mi dedi, öncesinde ne oldu?
Zaten seni gıcık etmek için her gün çağırıyor çok iyi olmuş sular bulanmadan durulmaz bu sayede bebek olduktan sonra sana sarmaz belk ide hayirlisi olmuşturHah iste tam bu noktadayim ogullarina kocasina yemek yaparkzn sorun olmuyor tek sorun benim oraya gidip oturmam ki direk oturmuyorum oraya gidince sofra kurarim toplarim cay faslinda bir bardak dahi birakmam ki arkamdan konusmasin diye temizler gelirim ama sorun yemek yapmamam oldu
Kpder direk birdaha ikindi vakti gel birlikte yapin birlikte yeyin dedi
En cok buna sinir oldum ya bir tabak yemek cok goruldu bana
haklısınız valla.kadın o yaşa gelmiş daha ramazanın anlamını gereklerini öğrenmemiş.Nihat Hatipogluyla sahura dogru gibi
Magnim bu sulaleden bi cacik olmaz. Ne görüş, ne konus, ne selam ver cinsinden bunlar
Magni bide kp oruç tutmayanın masada yeri yok gibi bişey mi ne demişti demi? Sonrada şaka demiştiAaa şimdi oldu tamam.
Eee sen hamile kadınsın , gitme , boşuna canını da sıkma. Ağlayıp da bebeği strese sokma.
Eşin gitmek istiyorsa gitsin , boşver . Sen de kendi keyfine göre tek kişilik yemeğini yap , keyfine bak.
Ayy şimdi okudum .Magni bide kp oruç tutmayanın masada yeri yok gibi bişey mi ne demişti demi? Sonrada şaka demişti
Ayy harika fikir papatyam bebekler icin ugrasmam mantikli biraz uzaklasmam lazim haklisin cidden hamileligimi zehir ettim kendimeCanım ben senin hamile kalmaya ne kadar cabaladigina şahit oldum o günleri hatirliyorsun değil mi hiç bir insan için değmez bak kv demiyorum şu dünyadaki kimse için senin şu an üzüntün değmez en huzurlu mutlu olman gereken zaman . Eminim ki çok zor biraz konularınızi hatırlıyorum bahsetmiştin bırak çağırsın dursun . Eşine açık açık yanımda olmana ihtiyacım var de belli ki mantıklı bir adam . Cevaplarini okudum gerçekten sen şu an emin ol hormonlardan dolayı daha hassas davranıyorsun.
Birde bebeğe zarar veriyorum diye kendini iyice baskılama tamam mı belki de hormonlardan kendi içinde iyice büyüttün. Sana tavsiyem kendine çok acil uğraş bul dusundugun zaman hemen başka birşey aklına getir ve onu düşünmeye basla . Mesela bebeğe kıyafetlere bakmaya basla ihtiyac listesi hazırla ne bileyim hiç denedin mi atkı falan ör ya da puzzle al
Demi ya o gidince yemekte yiyemiyorum sinirden Ay bu problemler icin buyuk konusmusum ben valla basima geldiAaa şimdi oldu tamam.
Eee sen hamile kadınsın , gitme , boşuna canını da sıkma. Ağlayıp da bebeği strese sokma.
Eşin gitmek istiyorsa gitsin , boşver . Sen de kendi keyfine göre tek kişilik yemeğini yap , keyfine bak.
Ayy cemosum seni nasil unuturum kusura bakmaBeni çağırmayı unutmuşsun magni
İyi yapmışsın kuzum en azından içinde kalmamış gerçek düşünceni de net şekilde eşin anlamistir.
Zaten hormonlar tavan,hergun kv ve kp git yemek yap birde üstüne tonla laf ye yemek yiyemeden gel iyi dayandin.
Ama eşin gitmek iatedigi zaman bırak gitsin.
Sende içinden gelirse 15 günde bir yada ayda bir gidersin
Mesela önümüz bayram o zaman gidersin.
Kv ayrıca denk getirmek için uğraşma zaten o 2-3 güne kalmaz ne oluyorag i diye seni ustelemeye başlar o zaman kalabildiği ve sakin kal ve düşüncelerini söyle.
Sinirden koymamisimMagni yanlız bir nokta , virgül koysaymıssın iyiymiş
Jajajajaj sahura kadar okuyun deli arkadasiniza akil verin diyeNihat Hatipogluyla sahura dogru gibi
Magnim bu sulaleden bi cacik olmaz. Ne görüş, ne konus, ne selam ver cinsinden bunlar
Yeminle ikide bir ariyor sutten kesememis gibi koskoca adami deliriyorumKiz vallahi dayak geliyorhamileligini dusun sadece bosver kv ne derse desin keyfini cikar bu günlerin cok ozel
Gebeliğiniz riskli mi?Ilk olaylar soyleydi
Kisaca ramazan boyunca esim ailesinde yemekten yanaydi bende evde cunki gercekten hafif bir is yapsam bile agrim oluyor sonra korkuyorum biliyorsunuz beni
Neyse bana resmen yalvardi ikna etmeye calisti derken birinci gun kiramadim gittik iftara az zaman vardi
Merhaba deyince kayinbaba direk merhaba bu saatte mi gelinir dedi sonra oruc olmadigimi ogrenince oruclularin masasinda ne isin var diye kendince kustahca saka yapti
Sonra ses etmedim calismadigimi ogrenince de direk birdaha ikindileyin gel hem yap he ye dedi bende direk dedimki zaten ben oruc tumadigim icin gelmek istemiyordum oglunun zoruyla oldu bugunde gelecegim yoktu
Neyse sinirle ac kaldim resmen iki gundur gitmedik
Sonra bugun gene oraya gidelim diye birsey oldu sabah mukabeleden ciktim kvde aradi kofte yuvarlayalim yardim edermisin gittim koftesine yardim ettim ordan dediki ilaclarim yok Merve doktora gidersen yazdir doktor beste aciliyordu gittim 18.30 da eczane felan derken evime girdim az uzandim esim geldi kalktik oraya gittik yuzsuzce
Tabi oraya gittik surat bes karis kpder kalkmis salata yapiyor ben yapim dedim yok
Kalktim sofrayi kurdum yemekleri isittim genel isleri yaptim
Sonra kaynim geldi
Saka yapti erken gelmissiniz diye Bende dedim Abi baban zaten hissettiriyor sen yapma dedi yenge geliyorsaniz onceden haber edin bari yemek fazla olur dedim zaten annen dunden biliyordu ogle burdaydim dedi Annem yoruluyor yardima gelsen
Dedimki Abi ben zaten gelmek istemiyorum ki ozelliklede yemekleri yapmamissam hic gelmek istemiyorum ama abin durmuyor calismiyorum diye de evde duramiyorum benimde islerim var valla sana da kirildim yani
Geri dedi beni yanlis anliyorsun ama arkandan soyleniyorlar sonra
Sonra tabi bisey yemedim eve geldim ama baya sinir felan degil bu durumda kaldigim icin uzuluyorum
Strobe
KudrAlobar [/USER]
Evde hizli bir sekilde degil ama biraz yapip biraz dinlenerek yemek yapabiliyorum kendi basimin caresine bakabiliyorum ki esimde yardimciGebeliğiniz riskli mi?
Eşinizin Ramanazan'da ailesinin yanında yemek yeme ısrarı baştan saçma olmuş.
Bu tavırlardan sonra gitmemeniz en doğrusu, sizin yerinizde olsam, kayinvalide aradığında, açık açık yemeğe yardım etmedim diye denmeyen kalmıyor, o yüzden gitmeyeceğimi söylerdim.
Eşinizin sizi bırakıp sık sık ailesinden yemek yemesi manasız. Evde yemek pişiyoesa beraber yiyin. Yemek yapamayacak kadar kötü durumdaysanız da o gidince siz ne yiyeceksiniz? Sonuçta hamilelikte beslenme de önemli.