Magniyle sahura dogru

Magnifiaque

🫶🏻💛
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2020
10.662
28.090
Selam guzel kk kadinlari
Ilk kez bir derdim var ve basa ciktimmi bilemiyorum
En son sizle yazistiktan sonraki aksam esim gidelim deyince ben gitmiyorum sen gidebilirsin git dedim hic israr etmedi gitti takmadim acikcasi Gitmeden de sey dedi Annem soruyor senide Bende dedim ya kesin soruyordur hic sorun degil sen git o gitti iftara bes dakika gibi bir sure var
Beni melek kvde aradi
Nasilsin magni gelmedin neden diye sordu
Bende sirf ne diyecek diye dedim ki
Evet ben gelmek istemiyorum nasil olsa yemek dahi yapamiyorum o yuzden gelmesem daha iyi dedim
Dedi iste nasil rahat edersen evde uzan tabi
Bende aradim ki oglunu yanina aldida beni orda birakti diye aklina bisey gelmesin diye aradim
Sonra basimin dondugunden agrilarimdan konustu Ve riskli oldugunu biliyordu
Neyse bu konusma tabi beni delirtti agzindan yemek yapmak ne kelime gel ye cikmadi
Sonra sakince kalmaya karar verdim takma dedim tabi ama dayanamadim
Esim eve geldi arabada annemin verdigi yogurt vardi
Dedim anahtari ver garaja incem
Dedi cok karanlik ver ben alirim sen yorulma
Sonra actim agzimi baya dolmusum
Sanki cok dusunuyormussun gibi konusma
Ben biseyler tasidigim icin degil stresinden yoruluyorum dedim
Konu acildi arkamda durmadigindan girdim ailesinden ciktim aglaya aglaya baya birikmis tabi saydim doktum icimdekileri
Sonra dedi onlar seni hep soruyor neden gelmedi felan diye sen yanlis anlamissin hatta Annem sordu ben ona magni iyi degil agrilari var yemege yardim etmedigi icinde gelmek istemiyor dedim oda nasil rahat ederse oglum dedi deyince
Dedim sen delimisin bu sozden mutlulukmu duymaliyim
Ah oglum yemek yapmasina ne gerek var evde ne yiyecek o gelsin yesin burda ben yapiyorum diyemedimi
Aglama diye ilk beni susturdu
Dedim onlara kirilmiyorum insan sevdigine Kirilir tek suclu sensin savunamadin beni
Dedi bak magni seni anliyorum ama sorun su ben sana ne zaman aileme cevap verdin diye kizdim babam oyle dediginde yoktum acik acik soyleseydîn ben yapamam hastayim diye neden savunmasiz kalmis dusunuyorsun kendini icinde biriktirme dok gitsin ben birsey soylesem orda olmadigim icin bisey soyleyemedim ama asla senin arkanda durmamam gibi bir soz olamaz gerekirse konusurum ben onlarla gitmek istemezsen seni zorlayamam
Bende dedim oraya gitmeni takmiyorum ama senin bu tavirlarin beni delirtiyor
Allah’a havale ediyorum artik hepinizi cok uzuldum sonra gonlumu almak icin baya cabaladi arada detayli konusmalari soylerim uzun olmasin her Neyse kapattik
Sabah kalktim dun gidecek sandim gitmedi
Bugunde gitmedi ben kalktim yemek yapiyorum
Kvde aradi gene oglum gelmiyormusun
Oda dedi hayir magni yemek yapti biz burda yiyecegiz ne yapti diye sordu
Esimde cevapladi sonra yarin gorusuruz dedi
Ajjajajajaj delirdim ama ses etmedim
Yarin ne olacak bilmiyorum acikcasi giderse sakin kalabilirmiyim onuda bilmiyorum
Kvdeyi gizliden gorup agzima geleni saymak istiyorum sadece ama firsat olmadi daha
Anca sahura kadar biter daha uzatmayim
Siz beni anlarsiniz zaten ama giderse nasil tepki vermeliyim cidden
Hamilelikte cok pasif kaliyorum tek cozumum aglamak cidden bilmiyorum napcam
Hepinize cok tesekkur ederim

Ilk olaylar soyleydi

Kisaca ramazan boyunca esim ailesinde yemekten yanaydi bende evde cunki gercekten hafif bir is yapsam bile agrim oluyor sonra korkuyorum biliyorsunuz beni
Neyse bana resmen yalvardi ikna etmeye calisti derken birinci gun kiramadim gittik iftara az zaman vardi

Merhaba deyince kayinbaba direk merhaba bu saatte mi gelinir dedi sonra oruc olmadigimi ogrenince oruclularin masasinda ne isin var diye kendince kustahca saka yapti
Sonra ses etmedim calismadigimi ogrenince de direk birdaha ikindileyin gel hem yap he ye dedi bende direk dedimki zaten ben oruc tumadigim icin gelmek istemiyordum oglunun zoruyla oldu bugunde gelecegim yoktu

Neyse sinirle ac kaldim resmen iki gundur gitmedik
Sonra bugun gene oraya gidelim diye birsey oldu sabah mukabeleden ciktim kvde aradi kofte yuvarlayalim yardim edermisin gittim koftesine yardim ettim ordan dediki ilaclarim yok Merve doktora gidersen yazdir doktor beste aciliyordu gittim 18.30 da eczane felan derken evime girdim az uzandim esim geldi kalktik oraya gittik yuzsuzce

Tabi oraya gittik surat bes karis kpder kalkmis salata yapiyor ben yapim dedim yok
Kalktim sofrayi kurdum yemekleri isittim genel isleri yaptim
Sonra kaynim geldi
Saka yapti erken gelmissiniz diye Bende dedim Abi baban zaten hissettiriyor sen yapma dedi yenge geliyorsaniz onceden haber edin bari yemek fazla olur dedim zaten annen dunden biliyordu ogle burdaydim dedi Annem yoruluyor yardima gelsen
Dedimki Abi ben zaten gelmek istemiyorum ki ozelliklede yemekleri yapmamissam hic gelmek istemiyorum ama abin durmuyor calismiyorum diye de evde duramiyorum benimde islerim var valla sana da kirildim yani
Geri dedi beni yanlis anliyorsun ama arkandan soyleniyorlar sonra
Sonra tabi bisey yemedim eve geldim ama baya sinir felan degil bu durumda kaldigim icin uzuluyorum

Son düzenleme:
İlk önce ağlamayı bi bırak şu çocuk rahat etsin bi karnında

Kadına bak nasıl rahat edersen diyor ya ulan zor mu yemek yapma yemek mi bekliyoruz demek. Çünkü bekliyorlar işte lanet olasıcalar.

Bence eşine kızacak bir durum yok haklı orda değildim sonradan nasıl deyim, sen cevabını ver demiş bu iyi bir şey.

Yarın giderse de tartışma beni yalnız bırakıp her gün gitmeni istemiyorum de

Ara kv yi ben yemek yapıyorum bizde Aileyiz evimiz var kendi evimizde yeriz hergün arayıp oglunu çagırmana gerek yok gelmek istediği zaman o seni arar anne akşam yemeğe gelicem der çocuk degil sonuçta diye konuşurum çünkü az çok erkek milletini tanıdıysam annesi bıkmadan hergün gelmiyormusun diye aramaya devam ederse Bi süre sonra sürekli hayır diyorum annem üzülüyor gideyim diyecek ve sen karşı çıksan bişey desen suçlu olacaksın hazır eşin senden taraftayken olayın kalan kısmını karşı taraf ile hallet eşinde konuş dök içini demiş zaten

Ah Magniş ne kadar bekledin bebeğini çok uğraştığını biliyorum ve bu kadın böyle yani onun için kendini hirpalama şu an çok zor eminim ki hele ki hormonlar bu kadar coşmusken ama eşin sana kötü birşey dememiş arkanda olduğunu biliyorsun en güzeli yok saymak .

Bak demişsin ya insan sevdiğine kırılır .senin önceliğin ne çok iyi biliyorum bebeğin sen bebegini ve kendini mutlu et onlarla olan o bağı kes

Ayrıca düşünsene bu kadın senin yakana yapışsa gelmek gitmek istese sürekli daha mı iyi eşine de söyle evde yapsın yemeğinizi haftada bir gitsin senin zaten riskin var canım şunu çekti yapar mısın de

Sweet gercekten biraz uzulsem direk agliyorum oda kasiklarima agri yapiyor
Sonra bebek diye korkuyorum
Esimin hakkini yiyemem bu konuda hep yardimcim sonra oda bana kiziyor ki stres neden yapiyorsun eh benim stres kaynagim sensin zaten dedim
Bana sey dedi sen ozguvenli bir insansin niye boyle oldun konu benim ailem babam dahi olsa asla kendini ezdirme ozguvenini alcaltma laflarini ver sen suan kimseyi degil kendini dusunmelisin
Yok hayir gidelim dersen yemek yapmaya gerek yok arada tatli icecek alir gideriz gitmek istemezsen de bisey demem

Kv tam bir sinsi. İyi gibi görünüp alttan veriyor gazı, bizim saf erkek milleti de altındakileri görmüyor

En azından eşinin şimdilik yanında olması güzel. Bundan sonr amaan sus boşver ağzımızın tadı bozulmasın demek yerine, ağzına geleni söylüyorsun. Bak eşin de söyle demiş zaten.

İçinde dert olacak şeyleri bam bam çatır çatır söylediğinde öyle bir hafifleyeceksin ki daha sonra vazgeçemeyeceksin. Kayınailenin anlayacağı tek dil bu.

Papatyam valla doktorda burda yok kendimi hirpalamamaya calisiyorum ama cidden zor
Bak bugun harika bir gun gecirdik tum gun beraber
Aksam kadin arayinca moral motivasyon bisey kalmadi deliriyorum artik

Burcun ne senin yavrum bende de tık yok hiç ağlamam kolay kolay

Valla eşine hak verdim güzel konuşmuş adam. Sen hiç takma kafana gitme de hiç gereği yok. Her gün yemeğini yap sabahtan eşine mesaj at akşama sana şunu yaptım diye gidemesin oraya

Magni şimdi konuyu tam anlamak adına soruyorum , kv her gün eşini yemeğe çağırıyor , seni çağırmıyor mu ? Yoksa dil ucuyla mı çağırıyor ?

Papatyam valla doktorda burda yok kendimi hirpalamamaya calisiyorum ama cidden zor
Canikom sen kadını sevmediğin için araması bile batıyor. Aynısı bende de mevcut biliyorum. Ama en iyisi takmamak amaaan deyip sallayacan. Eşin yanında mı tamam boşver gerisini

Haklisin aslinda Kuzum lafini versem rahatlarim sanirim
Ya sorun ne biliyorsun zaten o hic bisey demeden kocayi yonetiyor geri telle arayip halimi hatrimi soruyor
Telde bile oglum gelmiyormusun deyince sinir oldum ama cidden soyluycem
Icimde kaldikca ben patliyorum

oraya iftara gitse de yorulur .masayı toplaması beklenir bulaşıkları makineye yerleştirmesi beklenir çayı doldurması beklenir.madem riskli bir gebeliği var aklı başında kayınvalide yemeği fazla yapıp göndermeliydi 2 günde bir.erzak falan da alırdı annesine eşi yük olmazlardı.bir kişilik daha fazla yemek yapmak çok mu zor?ne vicdansız insanlar var şu mübarek günlerde.komşum olsa ben yapar bırakırdım kapıdan

Magni şimdi konuyu tam anlamak adına soruyorum , kv her gün eşini yemeğe çağırıyor , seni çağırmıyor mu ? Yoksa diş ucuyla mı çağırıyor ?
Kuzum konu cok uzun oncekini okudunmu bilmiyorum
Kisa ozet gecim
Ilk iki gun beraber gittik kpder ve kaynimdan laf yedim birdaha gitmedim
Sonra esim bir gun yalniz gitti sonra magni gelmiyor dediginden beri hergun arayip direk ogluni cagiriyor beni degil

Anlamak için ikinci okuyuşa geçiyorum şoyan.

Hah iste tam bu noktadayim ogullarina kocasina yemek yaparkzn sorun olmuyor tek sorun benim oraya gidip oturmam ki direk oturmuyorum oraya gidince sofra kurarim toplarim cay faslinda bir bardak dahi birakmam ki arkamdan konusmasin diye temizler gelirim ama sorun yemek yapmamam oldu
Kpder direk birdaha ikindi vakti gel birlikte yapin birlikte yeyin dedi
En cok buna sinir oldum ya bir tabak yemek cok goruldu bana

Canım ben senin hamile kalmaya ne kadar cabaladigina şahit oldum o günleri hatirliyorsun değil mi hiç bir insan için değmez bak kv demiyorum şu dünyadaki kimse için senin şu an üzüntün değmez en huzurlu mutlu olman gereken zaman . Eminim ki çok zor biraz konularınızi hatırlıyorum bahsetmiştin bırak çağırsın dursun . Eşine açık açık yanımda olmana ihtiyacım var de belli ki mantıklı bir adam . Cevaplarini okudum gerçekten sen şu an emin ol hormonlardan dolayı daha hassas davranıyorsun.

Birde bebeğe zarar veriyorum diye kendini iyice baskılama tamam mı belki de hormonlardan kendi içinde iyice büyüttün. Sana tavsiyem kendine çok acil uğraş bul dusundugun zaman hemen başka birşey aklına getir ve onu düşünmeye basla . Mesela bebeğe kıyafetlere bakmaya basla ihtiyac listesi hazırla ne bileyim hiç denedin mi atkı falan ör ya da puzzle al

Aaa şimdi oldu tamam.
Eee sen hamile kadınsın , gitme , boşuna canını da sıkma. Ağlayıp da bebeği strese sokma.

Eşin gitmek istiyorsa gitsin , boşver . Sen de kendi keyfine göre tek kişilik yemeğini yap , keyfine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…