• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç mi merak etmiyor

Kadin merak edildigini hissetmiyorsa neden haber versin ki simdi ben esime “markete gidiyorum” yazsam karsiliginda da “ee yani” tarzi bi tepki alsam bende haber vermem zaten hanimefendinin derdi de bu merak edilmek istiyor merak edildigini dusunse haber verir zaten diye dusunuyorum
Ben markete gidiyorum mesajına nasıl bir cevap bekliyorsunuz? En fazla tamam, ok falan denir. “Aman da aman hayatımın anlamı marketlere mi gidiyormuş, kıyamişkooo, markete giden ayaklarına kurban” falan mı diyecek adam?

Normal şartlarda çıkan kişi haber verir. Eve geldiğimizde de eşimiz yoksa ve haber vermediyse anında felaket senaryoları yazmıyoruz. Makul bir süre bekleyip gerekirse arayıp soruyoruz. Markete gidip dönmek maksimum yarım saat. Konu sahibi çıktığında kocası evde değilmiş yani 10-15 dakika karısını göremeyince adamın deliler gibi aramaması normal.

Ben markete gidiyorum mesajına nasıl bir cevap bekliyorsunuz? En fazla tamam, ok falan denir. “Aman da aman hayatımın anlamı marketlere mi gidiyormuş, kıyamişkooo, markete giden ayaklarına kurban” falan mı diyecek adam?

Normal şartlarda çıkan kişi haber verir. Eve geldiğimizde de eşimiz yoksa ve haber vermediyse anında felaket senaryoları yazmıyoruz. Makul bir süre bekleyip gerekirse arayıp soruyoruz. Markete gidip dönmek maksimum yarım saat. Konu sahibi çıktığında kocası evde değilmiş yani 10-15 dakika karısını göremeyince adamın deliler gibi aramaması normal.
Hanimefendi tabi ki sizin “abarti” tepkinizi beklemiyorum. Kadin merak edildigini dusunurse haber verir diyorum , merak edildigini hissetmiyor ki haber vermedi diyorum ki zaten konu sahibi de ayni seyden dertli zaten esi genel olarak merak etmeyen bi adam

Hanimefendi tabi ki sizin “abarti” tepkinizi beklemiyorum. Kadin merak edildigini dusunurse haber verir diyorum , merak edildigini hissetmiyor ki haber vermedi diyorum ki zaten konu sahibi de ayni seyden dertli zaten esi genel olarak merak etmeyen bi adam
Tamam biz de onu diyoruz, merak etmeyen adamdan neden merak etmesini bekleyip merak etmeyince saçma sapan tepkiler veriyor?
Kadın için bu mevzu bu kadar önemliyse merak edenini bulup evlenip çocuk yapsaymış.

Tamam biz de onu diyoruz, merak etmeyen adamdan neden merak etmesini bekleyip merak etmeyince saçma sapan tepkiler veriyor?
Kadın için bu mevzu bu kadar önemliyse merak edenini bulup evlenip çocuk yapsaymış.
siz esinizden hep mantikli seyler beklediniz herhalde boyle kolay ahkam kestiginize gore, tebrikler

siz esinizden hep mantikli seyler beklediniz herhalde boyle kolay ahkam kestiginize gore, tebrikler
Evet mantıklı bir insanımdır genelde. Eşimi belli kriterlere göre seçip, memnun olmasam da kişilik özelliklerini değiştirmeye çalışmadığım, olduğu gibi kabul ettiğim ve karşılıklı gerilimi tırmandıracak gereksiz hareketler ve hakaretlerde bulunmadığımız için sakin ve yolunda giden bir evliliğimiz var. Başka soru?

belli cok mantikli bi insansiniz esiniz cok sansli sorum yok ancak tavsiyem olabilir bi daha ko sefere size dogrudan yapilmayan yorumlara atilmazsaniz haddinizi asmamis olursunuz mantiklisiniz ya.. bu da mantik.. sizde stresinizi baskasinin ustune kusun sizi hic cekemicem .. esinizle mutluluklar

belli cok mantikli bi insansiniz esiniz cok sansli sorum yok ancak tavsiyem olabilir bi daha ko sefere size dogrudan yapilmayan yorumlara atilmazsaniz haddinizi asmamis olursunuz mantiklisiniz ya.. bu da mantik.. sizde stresinizi baskasinin ustune kusun sizi hic cekemicem .. esinizle mutluluklar
Hanfendi burası forum. Bize doğrudan yapılmayan yorumlara da yorum yapmak buranın normali. İçinde bulunduğunuz ortamın normallerinin dışında bir şey talep ederek yine mantıksız davranıyorsunuz. Sadece belli kişilerden mesaj almak istiyorsanız ya özel mesaja gideceksiniz ya facebook falan tam size göre. Burada harcanırsınız 😂

Hanfendi burası forum. Bize doğrudan yapılmayan yorumlara da yorum yapmak buranın normali. İçinde bulunduğunuz ortamın normallerinin dışında bir şey talep ederek yine mantıksız davranıyorsunuz. Sadece belli kişilerden mesaj almak istiyorsanız ya özel mesaja gideceksiniz ya facebook falan tam size göre. Burada harcanırsınız 😂
Harcanmak da sizi hic alakadar etmez yine haddiniz disi bi durum demek ki tarziniz bu

Harcanmak da sizi hic alakadar etmez yine haddiniz disi bi durum demek ki tarziniz bu
Herkesin konusuna veya mesajına yorum yapılabiliyor, forum kuralları böyle. Ona atlamayın buna atlamayın diyebileceğiniz bir yer değil burası. Birebir yazışılmıyor, tüm üyelere açık. Küfür hakaret yoksa site kurallarına uygun yazılıyorsa herkes herkesi cevaplayabilir. Konu sahipleri isterlerse üyeleri engeller ya da konuyu kapattırır. Kimse kimseye hadli ya da hadsiz diyecek konumda değil burada.

Herkesin konusuna veya mesajına yorum yapılabiliyor, forum kuralları böyle. Ona atlamayın buna atlamayın diyebileceğiniz bir yer değil burası. Birebir yazışılmıyor, tüm üyelere açık. Küfür hakaret yoksa site kurallarına uygun yazılıyorsa herkes herkesi cevaplayabilir. Konu sahipleri isterlerse üyeleri engeller ya da konuyu kapattırır. Kimse kimseye hadli ya da hadsiz diyecek konumda değil burada.
Demek ki ben o konumda gormusum kendimi iyi gunler

Kusura bakmayın ama ben sizi haklı buldum. Allah korusun diyelim ki dışarıda başınıza kötü bir şey gelseydi ve adam cenazededir yaaa sizi arayıp sormasaydi? Yemin ediyorum yıldım su erkeklerin merak etmeme huyundan. Arasa 1 dakikalığına Karıcım neredesin eve geldim yoktunuz dese ömründen canından gitmeyecek. Neyse adamın karakteri buymuş bazen içine atıp düşünmemek gerekiyor tamam aramazsa aramasın merak etmesin size bize yazık canım. Başkasının vermediği ilgiyi kıymeti biz kendimize verelim bu saatten sonra...

Kısaca konuyu anlatacağim. Kızım okuldan geldi, dershaneye gitti. Tam kaydını yaptirmamistik. Sonra eşim işten geldi yemek yedik. Eşim ben dershaneye gidicem kaydını yaptırayım diye sessizce çıktı gitti. Hava kararmisti. Bende 3 yaşında oğlumla dışarı çıktım bir market gezdik. Eve geldim, eşim kizimi da almış gelmişler. Uzanmış TV bakıyor. Dedim eve gelmişsin bu kadın nerde diye hiç mi merak etmiyorsun, niye arayıp sormuyorsun. Mahalle de cenaze vardı. Cenaze evine gittiniz diye düşündüm dedi. Dedim öyle zannetmekle olmaz ne demek aramamak. O sessiz kalınca hepten sinir oldum. Tam odadan çıkarken, kocaya kaçsam üç gün sonra haberin olur dedim çıktım. Eşim buz gibi oldu hiç konuşmadı, 1 saat sonra falan bana şöyle dedi. Ne konuştuğuna dikkat et benim kimyamı bozma.
Bende dedim bozulsun kimyan, zaten bozulsun diye söyledim. Sen benim kimyamı bozuyorsun ya seninkide bozulsun. Ne demek arayip sormamak merak etmemek, bu ilk değil ki genelde böylesin zaten.
Sonrada küstü zaten, şu an mesafeli, konuşmamaya çalışıyor. İnsan karısını aramaya neden imtina eder. Hep ben sorun çıkaran taraf oluyorum. Ben haksız mıyım.
Sanıyorum bir süredir ilgisiz hissettiğiniz için bu olayda patladınız. Ama '' kocaya kaçsam üç gün sonra haberin olur '' demeniz yanlış olmuş zira kocanızın aklında olmayan bir şeyi artık aklına soktunuz. Bilinçaltında bu düşünce hep varolacak. O nedenle dediklerimize çok dikkat etmeliyiz.

İşte benim eşim aramaz. Ben üç saat sonra eve gelsem yine aramazdi. Bu sadece küçük bir örnek. Evet söyledigim söz hiç hoş değil bende biliyorum ama kafasına biraz dank etsin istedim. Bu kadar rahatlık bana batıyor valla. Güveniyorum da güveniyorum, ilgisizliğin adıni güven koymuş.
Zaten sorun beklediğiniz ilgiyi vermiyor oluşu sanırım, hırçınlaşmanız bu yüzden. Merak etsin, ilgilensin, arasın sorsun istiyorsunuz ama anladığım kadarıyla eşinizin böyle bir tarzı yok, bunu sevmemeye, merak etmemeye bağlamayın, eşinizin huyunu siz daha iyi bilirsiniz.
Siz giderken bi mesaj atıp haber vermeliydiniz, eşiniz de bi zaman sonra naptınız nerdesiniz diye sormalıydı, hesap vermek-sormak yok burada, naçizane fikrim.
Söylediğiniz laf olmamış, o tarz sözler sarfederek aranızdaki ilişkiyi zedelemeyin bence, böyle konuşarak istediğiniz tavrı göremezsiniz.

neden biz kadınlar diye genelliyorsun ki.
siz toksik kadinlar öylesiniz. ben hiç oyle degilim valla. neden hayatimdaki insani asagilayacak-kendimin de degerjni düşürecek cümle kurayim ki??
senin kocan sinir aninda "baska kariyla kaçsam haberin olmaz" dese "hee bana sinir oldu ondan dedi" mi diyeceksin?
dusunmeden sirf tahrik etmek icin agir sözler söylemek kendini gelistirmemis- toksik insan davranisidir. annenizden kaynananizdan eltinizden bunu gormeniz "biz kadinlar" diye genellemeniz anlamina gelmez. Kavga gürültü normali olmayan insanlar hakliyken haksiz konuma gelecek agir laflar etmezler
çok kaprislisin

Kısaca konuyu anlatacağim. Kızım okuldan geldi, dershaneye gitti. Tam kaydını yaptirmamistik. Sonra eşim işten geldi yemek yedik. Eşim ben dershaneye gidicem kaydını yaptırayım diye sessizce çıktı gitti. Hava kararmisti. Bende 3 yaşında oğlumla dışarı çıktım bir market gezdik. Eve geldim, eşim kizimi da almış gelmişler. Uzanmış TV bakıyor. Dedim eve gelmişsin bu kadın nerde diye hiç mi merak etmiyorsun, niye arayıp sormuyorsun. Mahalle de cenaze vardı. Cenaze evine gittiniz diye düşündüm dedi. Dedim öyle zannetmekle olmaz ne demek aramamak. O sessiz kalınca hepten sinir oldum. Tam odadan çıkarken, kocaya kaçsam üç gün sonra haberin olur dedim çıktım. Eşim buz gibi oldu hiç konuşmadı, 1 saat sonra falan bana şöyle dedi. Ne konuştuğuna dikkat et benim kimyamı bozma.
Bende dedim bozulsun kimyan, zaten bozulsun diye söyledim. Sen benim kimyamı bozuyorsun ya seninkide bozulsun. Ne demek arayip sormamak merak etmemek, bu ilk değil ki genelde böylesin zaten.
Sonrada küstü zaten, şu an mesafeli, konuşmamaya çalışıyor. İnsan karısını aramaya neden imtina eder. Hep ben sorun çıkaran taraf oluyorum. Ben haksız mıyım.
Karisina guveniyodur benim karim gidecegi gitmeyecegi yeri bilir diye dusunuyordur kalkip baska koca lafi edince daha buyuk bi tepki vermedigine dua et kayinvalidem ekmek almaya izinle cikar biktim bu hayattan diyo sende aramiyo sormuyo diyosun anliyorum merak edilmek istiyor olabilirsin de cocugunla nereye gitmis olabilirsn biraz uzun sure gecince arar zaten

Valla burdaki her konuda kadinlarin birbirini haksiz bulma durumu nedir hic cozemedim de resmen millet stresini birbirinin ustune kusuyor konu sahibinin nesi haksiz ? Telefon etmek artk cok kolay cok ulasilabilir bisey eve gelmissin esin yok tabi ki aricaksin nerdesin diceksin evet belki konu sahibinin “kocaya kacsam “ kismi yakisik almamis ama kadinin demek ki ilgi gormek icin aklina son raddede bu geldi artik sanki hicbirimiz yerli yada yersiz hayatimizdaki erkekten ilgi, merak beklemedik de bu com absurd bisey gibi yazmis bazi uyeler

Ben de katıliyorum, konu sahibesi ilgi bekliyir ama yok🤐🤐Gayet normal ilgi beklemek asker arkadaşı değilsin sonuçta. Lakin adam kalas yani ne yapılır bilemedim.

Denilecek laf değil. Erkekler çabuk şüpheye düşer bunu unutma !!! Onları bizim gibi düşünen zannettiğiniz zaman yaptığınız bu lafların altında ezilip sonra kocam bana küs, konuşmuyor diye ağlamaya başlıyorsunuz?
O seni aramamis sen arasaydin. Ben nerelerdeyim bil bakalım deyip durumu eğlenceye dönüştürse idin.
Şahsen ben bu cümleyi kocama kursam. Benle kesinlikle konuşmaz. Ağzımdan girer burnumdan cikar. Erkekler böyle hassas konulara gelemez. Aklınızı başınıza toplayın.

Back