• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç mi merak etmiyor

Valla burdaki her konuda kadinlarin birbirini haksiz bulma durumu nedir hic cozemedim de resmen millet stresini birbirinin ustune kusuyor konu sahibinin nesi haksiz ? Telefon etmek artk cok kolay cok ulasilabilir bisey eve gelmissin esin yok tabi ki aricaksin nerdesin diceksin evet belki konu sahibinin “kocaya kacsam “ kismi yakisik almamis ama kadinin demek ki ilgi gormek icin aklina son raddede bu geldi artik sanki hicbirimiz yerli yada yersiz hayatimizdaki erkekten ilgi, merak beklemedik de bu com absurd bisey gibi yazmis bazi uyeler

Eşinizden ilgi isteyebilirsiniz bu en doğal hakkınız . He ben aynı durumda olsam aramazsa takılmazdım tam tersi biraz rahatlıktan yanayım zaten kötü bur durum olsa siz ararsınız. bunu sorun yapsanız bile gece odanıza çekildiginizde uygun bir dille anlatabilirdiniz. Ama kocaya kaçsam falan çok basitçe bir üslup. Hiç hoş değil kusura bakmayın ben bir anneye bu üslubu yakıştıramıyorum. özellikle de cocuklarinizin yanında bu üslup ile eşinizle konuşmanız hiç hoş değil. Boşuna çocukların huzurunu bozmuşsunuz .

Kısaca konuyu anlatacağim. Kızım okuldan geldi, dershaneye gitti. Tam kaydını yaptirmamistik. Sonra eşim işten geldi yemek yedik. Eşim ben dershaneye gidicem kaydını yaptırayım diye sessizce çıktı gitti. Hava kararmisti. Bende 3 yaşında oğlumla dışarı çıktım bir market gezdik. Eve geldim, eşim kizimi da almış gelmişler. Uzanmış TV bakıyor. Dedim eve gelmişsin bu kadın nerde diye hiç mi merak etmiyorsun, niye arayıp sormuyorsun. Mahalle de cenaze vardı. Cenaze evine gittiniz diye düşündüm dedi. Dedim öyle zannetmekle olmaz ne demek aramamak. O sessiz kalınca hepten sinir oldum. Tam odadan çıkarken, kocaya kaçsam üç gün sonra haberin olur dedim çıktım. Eşim buz gibi oldu hiç konuşmadı, 1 saat sonra falan bana şöyle dedi. Ne konuştuğuna dikkat et benim kimyamı bozma.
Bende dedim bozulsun kimyan, zaten bozulsun diye söyledim. Sen benim kimyamı bozuyorsun ya seninkide bozulsun. Ne demek arayip sormamak merak etmemek, bu ilk değil ki genelde böylesin zaten.
Sonrada küstü zaten, şu an mesafeli, konuşmamaya çalışıyor. İnsan karısını aramaya neden imtina eder. Hep ben sorun çıkaran taraf oluyorum. Ben haksız mıyım.
bence siz yanlis yapiyorsunuz.

Kısaca konuyu anlatacağim. Kızım okuldan geldi, dershaneye gitti. Tam kaydını yaptirmamistik. Sonra eşim işten geldi yemek yedik. Eşim ben dershaneye gidicem kaydını yaptırayım diye sessizce çıktı gitti. Hava kararmisti. Bende 3 yaşında oğlumla dışarı çıktım bir market gezdik. Eve geldim, eşim kizimi da almış gelmişler. Uzanmış TV bakıyor. Dedim eve gelmişsin bu kadın nerde diye hiç mi merak etmiyorsun, niye arayıp sormuyorsun. Mahalle de cenaze vardı. Cenaze evine gittiniz diye düşündüm dedi. Dedim öyle zannetmekle olmaz ne demek aramamak. O sessiz kalınca hepten sinir oldum. Tam odadan çıkarken, kocaya kaçsam üç gün sonra haberin olur dedim çıktım. Eşim buz gibi oldu hiç konuşmadı, 1 saat sonra falan bana şöyle dedi. Ne konuştuğuna dikkat et benim kimyamı bozma.
Bende dedim bozulsun kimyan, zaten bozulsun diye söyledim. Sen benim kimyamı bozuyorsun ya seninkide bozulsun. Ne demek arayip sormamak merak etmemek, bu ilk değil ki genelde böylesin zaten.
Sonrada küstü zaten, şu an mesafeli, konuşmamaya çalışıyor. İnsan karısını aramaya neden imtina eder. Hep ben sorun çıkaran taraf oluyorum. Ben haksız mıyım.
Cok terbiyesizce bir cümle kurmussunuz !

En nefret ettigim insan tipi ne huzur verirler ne mutlu ederler hergün insanin ici buruk olur bunlarin yüzüne!!! Benim esimde eskiden böyleydi bigün biraktim gittim hic telefonlara cikmadimmm simdiii sıkıyosa yapsın bakalım akıllandı allaha sükür

Eşleri söyleyemez ortalığı yıkarlar çünkü düşünmeden konuşma ayrıcalığı sadece kadınlara veriliyor onların dünyasında.

Bir erkeğin (insanın) huzurunu kaçırarak ilgi görebileceklerini sanmaları da beni benden alıyor.
Katiliyorum.Manyak bir koca o laftan sonra kadını dovebilir ,öldürebilir... Söylenecek söz var soylenmeyecek söz var !

Kardeş madem o kadar önemli,dışarı çıkarken eşinize haber vermeliydiniz. Siz haber vermiyorsunuz,adam da merak etmiyor işte ne güzel. Her şey karşılıklı

Bu arada kocaya kaçma lafı da abartılı olmuş. Kaçarsanız kaçın yani,bunun da tehdidi olmaz

Baya haksızsınız bence . Durduk yere kavga çıkarıp saçma sapan bi cümle söylemişsiniz.Geneli bilemem ama bu olay üzerinden abartı ve gereksiz buldum tepkinizi

Ortada bir sorun yok,siz sıkıntı çıkartmışsınız.Olabilir geldiğinde görmeyince market, komşu vs diye çıktığınızı düşünmüştür ki cenaze yerine gittiğini düşündüm demiş.Siz ilgi bekliyorsunuz, genel olarak ilgisiz biriyse anlayabilirim sizi.

Valla burdaki her konuda kadinlarin birbirini haksiz bulma durumu nedir hic cozemedim de resmen millet stresini birbirinin ustune kusuyor konu sahibinin nesi haksiz ? Telefon etmek artk cok kolay cok ulasilabilir bisey eve gelmissin esin yok tabi ki aricaksin nerdesin diceksin evet belki konu sahibinin “kocaya kacsam “ kismi yakisik almamis ama kadinin demek ki ilgi gormek icin aklina son raddede bu geldi artik sanki hicbirimiz yerli yada yersiz hayatimizdaki erkekten ilgi, merak beklemedik de bu com absurd bisey gibi yazmis bazi uyeler
Kadınlar da eşlerini arayıp veya mesaj atıp şuraya buraya gidiyorum diyebilir. Onlara da ulaşılır bir şey telefon teknoloji. Evden çıkarken haber vermemek normal ama eve gelip eşim heralde şuraya buraya gitmiştir rahatsız etmeyeyim demek anormal.

Ne olursa olsun insan bir alo demekten imtina etmemeli.
Ben güvenmediğim için değil aksine merak ettiğim için alo derim.
Kadın haklı.
Bazen can yakıcı cümlelere ihtiyaç vardır daha iyi ifade için bu da onlardan birisi olmuş.
Kocasına o kadar gamsızsin ki kaçsam haberin olmaz demiş, kaldı ki haklı da.

Ay sağolun valla, bende mi gariplik diye düşünüyorum bir an. Arayıp hesap sorsun demiyorum bende ama evdeki insan yok yani hiç mi merak etmiyorsun be adam nerdesiniz diye.
çok mu geç saatti 12 1?
benim eşim de sıkboğaz derecesinde ararsa kızarım ama çok geç değilse neden aramadı diye hayıflanmam

yapı olarak soğuk sanırım eşiniz ondan şikayetçisiniz
kocaya kaçsam lafınız biraz çirkin olmuş kusura bakmayın
bikaç saat ne 3 gün ne yani :)

Kadınlar da eşlerini arayıp veya mesaj atıp şuraya buraya gidiyorum diyebilir. Onlara da ulaşılır bir şey telefon teknoloji. Evden çıkarken haber vermemek normal ama eve gelip eşim heralde şuraya buraya gitmiştir rahatsız etmeyeyim demek anormal.
Kadin merak edildigini hissetmiyorsa neden haber versin ki simdi ben esime “markete gidiyorum” yazsam karsiliginda da “ee yani” tarzi bi tepki alsam bende haber vermem zaten hanimefendinin derdi de bu merak edilmek istiyor merak edildigini dusunse haber verir zaten diye dusunuyorum

Back