Magniyle sahura dogru

Dusunuyorum onlar adina sakin kalmaya calisiyorum ama bu biraz zor oluyor boyle insanlarla Ay
Insallah iyilerdir ya su randevum bir gelseydi
Iyilerdir canim üzülme
Ben kendi kendime kurup kurup acaba iyi mi diye panik yapip cok aglamistim
Cok degisik bir heyecan bir de yillarca bekleyince daha farkli oluyor tabi

Zaten doktor rapor verdi calistirmadi bu konuda onlar bunu anlayacak kapasitede degiller maalesef
Insallah iyilerdir ya 16, haftamda hissedemedigim icin korku stres devam ediyor
Doktor kanama ve sanci olmadikca korkma dedi ama bu olaylardan sonra anksiyetem tuttu resmen onlari dusunuyorum hep iyilermi diye

Ayni apartman dami oturuyorsunuz her gün iftara gidiyorum esin

Iyilerdir canim üzülme
Ben kendi kendime kurup kurup acaba iyi mi diye panik yapip cok aglamistim
Cok degisik bir heyecan bir de yillarca bekleyince daha farkli oluyor tabi
Hah Evet tam olarak bu dusunce herturlu stres geciyor bana insallah bende kucagima alirim
Doktor tatile gitti daha cok stres yapiyorum

İyi geceler hamile olmanın getirdiği stresin yanında bir de düşük tehlikesi varsa insan hem gergin hemde oldukça hassas oluyor, klasik gelinden beklenen işler ve sonuçları mevcut konumuzda( hamileliğiniz ve durumunuz unutulmuşcasina) bence oraya gidip dört kişinin işini yapacağınıza gitmeyin ayakta durmak kasılma ağrıları yapmıyorsa gün içerisinde zamana bölerek hafif menüler çıkarıp iki günlük yemekler yapın toplama kurma isinide eşiniz yaptı mi mis gibi olur ama tersi bir durum varsa gidin yiyin ve bunları sorun etmeden çıkın iş yapmayın ,küçük bir ihtimal eşiniz gitsin siz kndinize göre birşeyler yapın, bana sorarsanız dondurucu hazırlığı yapanlar oluyor köfte, .... Saymayayim şimdi aman caniniz çeker yaptırıp dondurucuya atın hazır yemek gibi çıkarı sadece pisirin

Iyi geceler Evet onlar benden birseyler bekliyorlar yapmazsam beni istemiyorlar kisacasi
Inanin evde hic problem yok biz basimizin caresine cok guzel bakiyoruz
Evde dinlenerek her is yapabilirim
Yapamasam bile Annem esim var hep destekcilerim
Sorun beni yemege yapmak icin cagirmalari
Yani soyle iftar 21 a dogru kvde 16 de kalkip yemek yapiyor
Ve benden de gidip yardim bekleniyor eh ben o kadar saat orda uzanmadan duramam ki kasilmalarim agrilarim basliyor o zaman da uzanmasam nerden baksam dert y’a

Esinizin babasi ne gereksiz bi adam.
Bu laf bana söylense ordan cikarim giderim. Haddini bilmeli insan.
Bunlar komple gereksiz bi aile sinirlendim okuyunca
Eşinizede cok kızdım acikcasi neyse sizi üzmek istemem, ama bence cagirsalarda gitmeyin onlarin laf sokmasinada izin vermeyin ezdirmeyin kendinizi.

Ramazanin ilk gununden beri yiprandigimi hissediyorum gercekten
Kendimi anlatamayinca birakip gitmek istiyorum herseyi ama neden onlara kizip evliligimi bitirmek fazla olur diye kendimi sakinlestirmeye calisiyorum
Gerçekten boşanacak bir şey yok Hassassınız demek istemiyorum çünkü kpiniz gerçekten ayıp etmiş ama bazen güzel dille lafınızı esirgemeyip olayı orada kapatmak en güzeli. Sürekli takılı kalmak olayı basitleştiriyor bazen.

Ayy yeminle oyle oturup sohbet etmeyecegim insanlarla mecbur yan yana geliyorum resmen sirf esim icin
Cidden cikip gitmedigim icin asiri pismanim
Esime bu konuda hala sinirliyim konustuk ama bunu daha unutamiycam sanirim
Bu ara sorun benim sanirim cevap veremiyorum hamilekten diye dusunuyorum sadece aglamamak icin kendimi zor tutuyorum

Hah Evet tam olarak bu dusunce herturlu stres geciyor bana insallah bende kucagima alirim
Doktor tatile gitti daha cok stres yapiyorum
Bu endiseler her hamilede yasaniyor aşırıya gitmedikce normal
Ben su durumda kv ye gitmemeniz taraftariyim.
Esinizle konusun anlamiyorsa da gitsin, kendi kendinize gecirin bu süreci.
Biliyorum zor lakin unutmayin şu an tek önemli olan bebekleriniz. ❤
Ev yemekleri hazirlayan yerler var ordan bir seyler alip dondurucuya koyabilirsiniz aslinda.
Hem yorulmazsiniz.

Bakın ne güzel burda dört saat uzanmadan yapamayacağınızi yazmışsınız aynısını kayın validenize de açıkça söyleyin beş dakika ayakta durmam gerekiyorsa on dakika uzanmaliyim sırt üstü burda rahat değilim bunu yapamıyorum sonrasında sancılar başlıyor böyle bir sorumluluk almak istemiyorum korkuyorum evde öyle yada böyle hallediyoruz biz yapamadığım günler eşim uğrar olmadı bir tabakta bana yollarsiniz deyin kavga ile değil kendinizi anlatarak baktınız çözüm olmadı bu konuşma alın gardinizi

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah
İlk olaylar diye yazılanları da okudum, anladığım kadarıyla yorumlayayım:)
Eşiniz içinize atmak yerine lafı geldiğinde aileme söylemen gerekenleri söyle demiş, bu konuda arkanızda durmamazlık etmemiş, tek sıkıntı Ramazan boyunca ailesinde iftar yapması sanırım, onu da konuşup kendi aranızda çözer bir orta yol bulursunuz bence.

Eş ailesine gelince, hamileliğinizin sıkıntılı olduğunu anlamıyorlardır, onların penceresinden bakarak yazıyorum, köfte yuvarlamaya gelir misin dediklerinde gidiyorsunuz, doktor işleri olunca gidiyorsunuz, evde dinlenerek de olsa yemek de yaptığınızı bildiklerinden bize gelince nazlanıyor diye düşünüyorlar bence.

Esim cogu olayda alttan alir kavga da sakinlestiren hep odur
Ama secim yapmis gibi hissediyorum resmen buda beni daha cok sinir ediyor onlar yuzunden de esimden olmak istemiyorum ki seviyorum onu ama ailesi deyince o bile batiyor bazen

magnim profiline bakınca tesadüf gordum ben bu konuyu. gecen anasayfada bıldıgım kadarıyla yine bırseyler olmustu yazmıstın.
Valla bırazcık okudum gerisine bakmadım da sana tek dıceğim sey sen bu bebek ıcın cok cabaladın cok emek verdin imtihandan gectın Allah aşkına en azından şu doğumu atlatana kadar iletişime hıc bır sekılde gecmemeye calıs.
Esine guzel bır uslupla dersın. Benım bebeğimin sağlığı ve kendi sağlığım ıcın boyle bır karar aldım diye bak lütfen soyleydı boyleydı konularına girerek stres yapma kendıne sonra cok pişman olursun biz bu hatayı hep yapıyoruz cunku..

Haklisiniz biraz kendimi cekmek en basiti olacak cunki bunu kpedere degil ama kvdeme anlattim o benim tansiyonumdan tutun kan sekerime kadar herseyi biliyor
Orda esine soyler sanmistim isine geldi sadece tek cozum uzaklasmak

Ah mune sorun ne biliyormusun benim Sacma Salak vicdanim Doktor konusunda fransizcasi yok hastalik olunca duramiyorum hep islerini yapiyorum
Kimse zor durumda kalsin istemiyorum

Kofte yuvarlamaya gittigimde de kpderin konusmalarini kvdeme soyleyip butun hastaliklarimi anlatmistim hatta kofteyi yuvarlarken oturmadan biryere yaslanmadan yapamam demistim ki ayakta kalamayacagimi biliyor
Biraz herseyi biliyor ama gozunu yumuyor sanirim o yuzden daha cok sinir oluyorum

Ay insallah birsey olmaz cicegim ya sonra cok korkuyorum valla
Kendimi tutamiyorum sonra basa donuyorum hamilelikte yapmamaliydim diye stres yapiyorum
Benim bunu atlatmam gerek su doktor bir gelseydi
Onlari takmamayi da ogrencem insallah

Esim zorlamiyor oraya gitmem icin zaten
O ailesine gidince aileme gidebilirim
Ama evde daha rahat ediyorum diye oraya da gitmiyorum oruc olmadigim icin de yemek konusunda sorunum yok sukur
Sadece su stres olayini atlatmaliyim sanirim
Gercekten hamilelikte ozellikle zor sahip olunan hamilelikte cok zor bunu atlatmasi

Haklisiniz biraz kendimi cekmek en basiti olacak cunki bunu kpedere degil ama kvdeme anlattim o benim tansiyonumdan tutun kan sekerime kadar herseyi biliyor
Orda esine soyler sanmistim isine geldi sadece tek cozum uzaklasmak
Eskiler hep tarladaki gebeliği hayal ediyor sanırım :) annem tarlada biri karnında biri belinde çapa yapardı ile başlayan hikayeler her evde mevcut, kayın pederiniz durumunuzu anlamayabilir ve kendisince şöyle düşünüyordur kac yaşında oruçlu karım geline oğlana hizmet ediyor biride el atmiyor, onu suçlamayın kayınvalide de biraz düşüncesiz yada uyanık en iyisiyi dondurucu hazırlığı yapanlara yaptırın hazır yemek gibi çıkarıp pişirin evinizde ağrısız başım azıcık asım deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…