Magniyle sahura dogru

Dusunuyorum onlar adina sakin kalmaya calisiyorum ama bu biraz zor oluyor boyle insanlarla Ay
Insallah iyilerdir ya su randevum bir gelseydi
Iyilerdir canim üzülme 🌼
Ben kendi kendime kurup kurup acaba iyi mi diye panik yapip cok aglamistim 🙈
Cok degisik bir heyecan bir de yillarca bekleyince daha farkli oluyor tabi 🌼

Umarım iyilerdir. 🥰
Hatta doktorun riskin devam ettiğini, evde istirahat etmemin daha doğru olacağını, sakin ve stressiz olmam gerektiğini söyledi diyin.
Eşinize de, eşinizin ailesine de.
Sizin ve bebisleriniz için önemli süreçler.
Zaten doktor rapor verdi calistirmadi bu konuda onlar bunu anlayacak kapasitede degiller maalesef
Insallah iyilerdir ya 16, haftamda hissedemedigim icin korku stres devam ediyor
Doktor kanama ve sanci olmadikca korkma dedi ama bu olaylardan sonra anksiyetem tuttu resmen onlari dusunuyorum hep iyilermi diye 😭

Selam guzel kk kadinlari
Ilk kez bir derdim var ve basa ciktimmi bilemiyorum
En son sizle yazistiktan sonraki aksam esim gidelim deyince ben gitmiyorum sen gidebilirsin git dedim hic israr etmedi gitti takmadim acikcasi Gitmeden de sey dedi Annem soruyor senide Bende dedim ya kesin soruyordur hic sorun degil sen git o gitti iftara bes dakika gibi bir sure var
Beni melek kvde aradi
Nasilsin magni gelmedin neden diye sordu
Bende sirf ne diyecek diye dedim ki
Evet ben gelmek istemiyorum nasil olsa yemek dahi yapamiyorum o yuzden gelmesem daha iyi dedim
Dedi iste nasil rahat edersen evde uzan tabi
Bende aradim ki oglunu yanina aldida beni orda birakti diye aklina bisey gelmesin diye aradim
Sonra basimin dondugunden agrilarimdan konustu Ve riskli oldugunu biliyordu
Neyse bu konusma tabi beni delirtti agzindan yemek yapmak ne kelime gel ye cikmadi
Sonra sakince kalmaya karar verdim takma dedim tabi ama dayanamadim
Esim eve geldi arabada annemin verdigi yogurt vardi
Dedim anahtari ver garaja incem
Dedi cok karanlik ver ben alirim sen yorulma
Sonra actim agzimi baya dolmusum
Sanki cok dusunuyormussun gibi konusma
Ben biseyler tasidigim icin degil stresinden yoruluyorum dedim
Konu acildi arkamda durmadigindan girdim ailesinden ciktim aglaya aglaya baya birikmis tabi saydim doktum icimdekileri
Sonra dedi onlar seni hep soruyor neden gelmedi felan diye sen yanlis anlamissin hatta Annem sordu ben ona magni iyi degil agrilari var yemege yardim etmedigi icinde gelmek istemiyor dedim oda nasil rahat ederse oglum dedi deyince
Dedim sen delimisin bu sozden mutlulukmu duymaliyim
Ah oglum yemek yapmasina ne gerek var evde ne yiyecek o gelsin yesin burda ben yapiyorum diyemedimi
Aglama diye ilk beni susturdu
Dedim onlara kirilmiyorum insan sevdigine Kirilir tek suclu sensin savunamadin beni
Dedi bak magni seni anliyorum ama sorun su ben sana ne zaman aileme cevap verdin diye kizdim babam oyle dediginde yoktum acik acik soyleseydîn ben yapamam hastayim diye neden savunmasiz kalmis dusunuyorsun kendini icinde biriktirme dok gitsin ben birsey soylesem orda olmadigim icin bisey soyleyemedim ama asla senin arkanda durmamam gibi bir soz olamaz gerekirse konusurum ben onlarla gitmek istemezsen seni zorlayamam
Bende dedim oraya gitmeni takmiyorum ama senin bu tavirlarin beni delirtiyor
Allah’a havale ediyorum artik hepinizi cok uzuldum 😅sonra gonlumu almak icin baya cabaladi arada detayli konusmalari soylerim uzun olmasin her Neyse kapattik
Sabah kalktim dun gidecek sandim gitmedi
Bugunde gitmedi ben kalktim yemek yapiyorum
Kvde aradi gene oglum gelmiyormusun
Oda dedi hayir magni yemek yapti biz burda yiyecegiz ne yapti diye sordu
Esimde cevapladi sonra yarin gorusuruz dedi
Ajjajajajaj delirdim ama ses etmedim
Yarin ne olacak bilmiyorum acikcasi giderse sakin kalabilirmiyim onuda bilmiyorum
Kvdeyi gizliden gorup agzima geleni saymak istiyorum sadece ama firsat olmadi daha
Anca sahura kadar biter daha uzatmayim
Siz beni anlarsiniz zaten ama giderse nasil tepki vermeliyim cidden
Hamilelikte cok pasif kaliyorum tek cozumum aglamak cidden bilmiyorum napcam
Hepinize cok tesekkur ederim 💙

Ilk olaylar soyleydi 🥵

Kisaca ramazan boyunca esim ailesinde yemekten yanaydi bende evde cunki gercekten hafif bir is yapsam bile agrim oluyor sonra korkuyorum biliyorsunuz beni
Neyse bana resmen yalvardi ikna etmeye calisti derken birinci gun kiramadim gittik iftara az zaman vardi

Merhaba deyince kayinbaba direk merhaba bu saatte mi gelinir dedi sonra oruc olmadigimi ogrenince oruclularin masasinda ne isin var diye kendince kustahca saka yapti
Sonra ses etmedim calismadigimi ogrenince de direk birdaha ikindileyin gel hem yap he ye dedi bende direk dedimki zaten ben oruc tumadigim icin gelmek istemiyordum oglunun zoruyla oldu bugunde gelecegim yoktu

Neyse sinirle ac kaldim resmen iki gundur gitmedik
Sonra bugun gene oraya gidelim diye birsey oldu sabah mukabeleden ciktim kvde aradi kofte yuvarlayalim yardim edermisin gittim koftesine yardim ettim ordan dediki ilaclarim yok Merve doktora gidersen yazdir doktor beste aciliyordu gittim 18.30 da eczane felan derken evime girdim az uzandim esim geldi kalktik oraya gittik yuzsuzce

Tabi oraya gittik surat bes karis kpder kalkmis salata yapiyor ben yapim dedim yok
Kalktim sofrayi kurdum yemekleri isittim genel isleri yaptim
Sonra kaynim geldi
Saka yapti erken gelmissiniz diye Bende dedim Abi baban zaten hissettiriyor sen yapma dedi yenge geliyorsaniz onceden haber edin bari yemek fazla olur dedim zaten annen dunden biliyordu ogle burdaydim dedi Annem yoruluyor yardima gelsen
Dedimki Abi ben zaten gelmek istemiyorum ki ozelliklede yemekleri yapmamissam hic gelmek istemiyorum ama abin durmuyor calismiyorum diye de evde duramiyorum benimde islerim var valla sana da kirildim yani
Geri dedi beni yanlis anliyorsun ama arkandan soyleniyorlar sonra
Sonra tabi bisey yemedim eve geldim ama baya sinir felan degil bu durumda kaldigim icin uzuluyorum
Ayni apartman dami oturuyorsunuz her gün iftara gidiyorum esin

Iyilerdir canim üzülme 🌼
Ben kendi kendime kurup kurup acaba iyi mi diye panik yapip cok aglamistim 🙈
Cok degisik bir heyecan bir de yillarca bekleyince daha farkli oluyor tabi 🌼
Hah Evet tam olarak bu dusunce 🥲herturlu stres geciyor bana insallah bende kucagima alirim
Doktor tatile gitti daha cok stres yapiyorum

İyi geceler hamile olmanın getirdiği stresin yanında bir de düşük tehlikesi varsa insan hem gergin hemde oldukça hassas oluyor, klasik gelinden beklenen işler ve sonuçları mevcut konumuzda( hamileliğiniz ve durumunuz unutulmuşcasina) bence oraya gidip dört kişinin işini yapacağınıza gitmeyin ayakta durmak kasılma ağrıları yapmıyorsa gün içerisinde zamana bölerek hafif menüler çıkarıp iki günlük yemekler yapın toplama kurma isinide eşiniz yaptı mi mis gibi olur ama tersi bir durum varsa gidin yiyin ve bunları sorun etmeden çıkın iş yapmayın ,küçük bir ihtimal eşiniz gitsin siz kndinize göre birşeyler yapın, bana sorarsanız dondurucu hazırlığı yapanlar oluyor köfte, .... Saymayayim şimdi aman caniniz çeker yaptırıp dondurucuya atın hazır yemek gibi çıkarı sadece pisirin

İyi geceler hamile olmanın getirdiği stresin yanında bir de düşük tehlikesi varsa insan hem gergin hemde oldukça hassas oluyor, klasik gelinden beklenen işler ve sonuçları mevcut konumuzda( hamileliğiniz ve durumunuz unutulmuşcasina) bence oraya gidip dört kişinin işini yapacağınıza gitmeyin ayakta durmak kasılma ağrıları yapmıyorsa gün içerisinde zamana bölerek hafif menüler çıkarıp iki günlük yemekler yapın toplama kurma isinide eşiniz yaptı mi mis gibi olur ama tersi bir durum varsa gidin yiyin ve bunları sorun etmeden çıkın iş yapmayın ,küçük bir ihtimal eşiniz gitsin siz kndinize göre birşeyler yapın, bana sorarsanız dondurucu hazırlığı yapanlar oluyor köfte, .... Saymayayim şimdi aman caniniz çeker yaptırıp dondurucuya atın hazır yemek gibi çıkarı sadece pisirin
Iyi geceler Evet onlar benden birseyler bekliyorlar yapmazsam beni istemiyorlar kisacasi 🥵
Inanin evde hic problem yok biz basimizin caresine cok guzel bakiyoruz
Evde dinlenerek her is yapabilirim
Yapamasam bile Annem esim var hep destekcilerim
Sorun beni yemege yapmak icin cagirmalari
Yani soyle iftar 21 a dogru kvde 16 de kalkip yemek yapiyor
Ve benden de gidip yardim bekleniyor eh ben o kadar saat orda uzanmadan duramam ki kasilmalarim agrilarim basliyor o zaman da uzanmasam nerden baksam dert y’a

Esinizin babasi ne gereksiz bi adam.
Bu laf bana söylense ordan cikarim giderim. Haddini bilmeli insan.
Bunlar komple gereksiz bi aile sinirlendim okuyunca :KK12:
Eşinizede cok kızdım acikcasi neyse sizi üzmek istemem, ama bence cagirsalarda gitmeyin onlarin laf sokmasinada izin vermeyin ezdirmeyin kendinizi.

Ramazanin ilk gununden beri yiprandigimi hissediyorum gercekten
Kendimi anlatamayinca birakip gitmek istiyorum herseyi ama neden onlara kizip evliligimi bitirmek fazla olur diye kendimi sakinlestirmeye calisiyorum
Gerçekten boşanacak bir şey yok😊 Hassassınız demek istemiyorum çünkü kpiniz gerçekten ayıp etmiş ama bazen güzel dille lafınızı esirgemeyip olayı orada kapatmak en güzeli. Sürekli takılı kalmak olayı basitleştiriyor bazen.

Esinizin babasi ne gereksiz bi adam.
Bu laf bana söylense ordan cikarim giderim. Haddini bilmeli insan.
Bunlar komple gereksiz bi aile sinirlendim okuyunca :KK12:
Eşinizede cok kızdım acikcasi neyse sizi üzmek istemem, ama bence cagirsalarda gitmeyin onlarin laf sokmasinada izin vermeyin ezdirmeyin kendinizi.
Ayy yeminle oyle oturup sohbet etmeyecegim insanlarla mecbur yan yana geliyorum resmen sirf esim icin
Cidden cikip gitmedigim icin asiri pismanim
Esime bu konuda hala sinirliyim konustuk ama bunu daha unutamiycam sanirim
Bu ara sorun benim sanirim cevap veremiyorum hamilekten diye dusunuyorum sadece aglamamak icin kendimi zor tutuyorum

Hah Evet tam olarak bu dusunce 🥲herturlu stres geciyor bana insallah bende kucagima alirim
Doktor tatile gitti daha cok stres yapiyorum
Bu endiseler her hamilede yasaniyor aşırıya gitmedikce normal 😊
Ben su durumda kv ye gitmemeniz taraftariyim.
Esinizle konusun anlamiyorsa da gitsin, kendi kendinize gecirin bu süreci.
Biliyorum zor lakin unutmayin şu an tek önemli olan bebekleriniz. ❤
Ev yemekleri hazirlayan yerler var ordan bir seyler alip dondurucuya koyabilirsiniz aslinda.
Hem yorulmazsiniz.

Bakın ne güzel burda dört saat uzanmadan yapamayacağınızi yazmışsınız aynısını kayın validenize de açıkça söyleyin beş dakika ayakta durmam gerekiyorsa on dakika uzanmaliyim sırt üstü burda rahat değilim bunu yapamıyorum sonrasında sancılar başlıyor böyle bir sorumluluk almak istemiyorum korkuyorum evde öyle yada böyle hallediyoruz biz yapamadığım günler eşim uğrar olmadı bir tabakta bana yollarsiniz deyin kavga ile değil kendinizi anlatarak baktınız çözüm olmadı bu konuşma alın gardinizi

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah🙏
İlk olaylar diye yazılanları da okudum, anladığım kadarıyla yorumlayayım:)
Eşiniz içinize atmak yerine lafı geldiğinde aileme söylemen gerekenleri söyle demiş, bu konuda arkanızda durmamazlık etmemiş, tek sıkıntı Ramazan boyunca ailesinde iftar yapması sanırım, onu da konuşup kendi aranızda çözer bir orta yol bulursunuz bence.

Eş ailesine gelince, hamileliğinizin sıkıntılı olduğunu anlamıyorlardır, onların penceresinden bakarak yazıyorum, köfte yuvarlamaya gelir misin dediklerinde gidiyorsunuz, doktor işleri olunca gidiyorsunuz, evde dinlenerek de olsa yemek de yaptığınızı bildiklerinden bize gelince nazlanıyor diye düşünüyorlar bence.

Gerçekten boşanacak bir şey yok😊 Hassassınız demek istemiyorum çünkü kpiniz gerçekten ayıp etmiş ama bazen güzel dille lafınızı esirgemeyip olayı oraya kapatmak en güzeli. Sürekli takılı kalmak olayı basitleştiriyor bazen.
Esim cogu olayda alttan alir kavga da sakinlestiren hep odur
Ama secim yapmis gibi hissediyorum resmen buda beni daha cok sinir ediyor 😅onlar yuzunden de esimden olmak istemiyorum ki seviyorum onu ama ailesi deyince o bile batiyor bazen 😂

Selam guzel kk kadinlari
Ilk kez bir derdim var ve basa ciktimmi bilemiyorum
En son sizle yazistiktan sonraki aksam esim gidelim deyince ben gitmiyorum sen gidebilirsin git dedim hic israr etmedi gitti takmadim acikcasi Gitmeden de sey dedi Annem soruyor senide Bende dedim ya kesin soruyordur hic sorun degil sen git o gitti iftara bes dakika gibi bir sure var
Beni melek kvde aradi
Nasilsin magni gelmedin neden diye sordu
Bende sirf ne diyecek diye dedim ki
Evet ben gelmek istemiyorum nasil olsa yemek dahi yapamiyorum o yuzden gelmesem daha iyi dedim
Dedi iste nasil rahat edersen evde uzan tabi
Bende aradim ki oglunu yanina aldida beni orda birakti diye aklina bisey gelmesin diye aradim
Sonra basimin dondugunden agrilarimdan konustu Ve riskli oldugunu biliyordu
Neyse bu konusma tabi beni delirtti agzindan yemek yapmak ne kelime gel ye cikmadi
Sonra sakince kalmaya karar verdim takma dedim tabi ama dayanamadim
Esim eve geldi arabada annemin verdigi yogurt vardi
Dedim anahtari ver garaja incem
Dedi cok karanlik ver ben alirim sen yorulma
Sonra actim agzimi baya dolmusum
Sanki cok dusunuyormussun gibi konusma
Ben biseyler tasidigim icin degil stresinden yoruluyorum dedim
Konu acildi arkamda durmadigindan girdim ailesinden ciktim aglaya aglaya baya birikmis tabi saydim doktum icimdekileri
Sonra dedi onlar seni hep soruyor neden gelmedi felan diye sen yanlis anlamissin hatta Annem sordu ben ona magni iyi degil agrilari var yemege yardim etmedigi icinde gelmek istemiyor dedim oda nasil rahat ederse oglum dedi deyince
Dedim sen delimisin bu sozden mutlulukmu duymaliyim
Ah oglum yemek yapmasina ne gerek var evde ne yiyecek o gelsin yesin burda ben yapiyorum diyemedimi
Aglama diye ilk beni susturdu
Dedim onlara kirilmiyorum insan sevdigine Kirilir tek suclu sensin savunamadin beni
Dedi bak magni seni anliyorum ama sorun su ben sana ne zaman aileme cevap verdin diye kizdim babam oyle dediginde yoktum acik acik soyleseydîn ben yapamam hastayim diye neden savunmasiz kalmis dusunuyorsun kendini icinde biriktirme dok gitsin ben birsey soylesem orda olmadigim icin bisey soyleyemedim ama asla senin arkanda durmamam gibi bir soz olamaz gerekirse konusurum ben onlarla gitmek istemezsen seni zorlayamam
Bende dedim oraya gitmeni takmiyorum ama senin bu tavirlarin beni delirtiyor
Allah’a havale ediyorum artik hepinizi cok uzuldum 😅sonra gonlumu almak icin baya cabaladi arada detayli konusmalari soylerim uzun olmasin her Neyse kapattik
Sabah kalktim dun gidecek sandim gitmedi
Bugunde gitmedi ben kalktim yemek yapiyorum
Kvde aradi gene oglum gelmiyormusun
Oda dedi hayir magni yemek yapti biz burda yiyecegiz ne yapti diye sordu
Esimde cevapladi sonra yarin gorusuruz dedi
Ajjajajajaj delirdim ama ses etmedim
Yarin ne olacak bilmiyorum acikcasi giderse sakin kalabilirmiyim onuda bilmiyorum
Kvdeyi gizliden gorup agzima geleni saymak istiyorum sadece ama firsat olmadi daha
Anca sahura kadar biter daha uzatmayim
Siz beni anlarsiniz zaten ama giderse nasil tepki vermeliyim cidden
Hamilelikte cok pasif kaliyorum tek cozumum aglamak cidden bilmiyorum napcam
Hepinize cok tesekkur ederim 💙

Ilk olaylar soyleydi 🥵

Kisaca ramazan boyunca esim ailesinde yemekten yanaydi bende evde cunki gercekten hafif bir is yapsam bile agrim oluyor sonra korkuyorum biliyorsunuz beni
Neyse bana resmen yalvardi ikna etmeye calisti derken birinci gun kiramadim gittik iftara az zaman vardi

Merhaba deyince kayinbaba direk merhaba bu saatte mi gelinir dedi sonra oruc olmadigimi ogrenince oruclularin masasinda ne isin var diye kendince kustahca saka yapti
Sonra ses etmedim calismadigimi ogrenince de direk birdaha ikindileyin gel hem yap he ye dedi bende direk dedimki zaten ben oruc tumadigim icin gelmek istemiyordum oglunun zoruyla oldu bugunde gelecegim yoktu

Neyse sinirle ac kaldim resmen iki gundur gitmedik
Sonra bugun gene oraya gidelim diye birsey oldu sabah mukabeleden ciktim kvde aradi kofte yuvarlayalim yardim edermisin gittim koftesine yardim ettim ordan dediki ilaclarim yok Merve doktora gidersen yazdir doktor beste aciliyordu gittim 18.30 da eczane felan derken evime girdim az uzandim esim geldi kalktik oraya gittik yuzsuzce

Tabi oraya gittik surat bes karis kpder kalkmis salata yapiyor ben yapim dedim yok
Kalktim sofrayi kurdum yemekleri isittim genel isleri yaptim
Sonra kaynim geldi
Saka yapti erken gelmissiniz diye Bende dedim Abi baban zaten hissettiriyor sen yapma dedi yenge geliyorsaniz onceden haber edin bari yemek fazla olur dedim zaten annen dunden biliyordu ogle burdaydim dedi Annem yoruluyor yardima gelsen
Dedimki Abi ben zaten gelmek istemiyorum ki ozelliklede yemekleri yapmamissam hic gelmek istemiyorum ama abin durmuyor calismiyorum diye de evde duramiyorum benimde islerim var valla sana da kirildim yani
Geri dedi beni yanlis anliyorsun ama arkandan soyleniyorlar sonra
Sonra tabi bisey yemedim eve geldim ama baya sinir felan degil bu durumda kaldigim icin uzuluyorum
magnim profiline bakınca tesadüf gordum ben bu konuyu. gecen anasayfada bıldıgım kadarıyla yine bırseyler olmustu yazmıstın.
Valla bırazcık okudum gerisine bakmadım da sana tek dıceğim sey sen bu bebek ıcın cok cabaladın cok emek verdin imtihandan gectın Allah aşkına en azından şu doğumu atlatana kadar iletişime hıc bır sekılde gecmemeye calıs.
Esine guzel bır uslupla dersın. Benım bebeğimin sağlığı ve kendi sağlığım ıcın boyle bır karar aldım diye bak lütfen soyleydı boyleydı konularına girerek stres yapma kendıne 🌸 sonra cok pişman olursun biz bu hatayı hep yapıyoruz cunku..

Bakın ne güzel burda dört saat uzanmadan yapamayacağınızi yazmışsınız aynısını kayın validenize de açıkça söyleyin beş dakika ayakta durmam gerekiyorsa on dakika uzanmaliyim sırt üstü burda rahat değilim bunu yapamıyorum sonrasında sancılar başlıyor böyle bir sorumluluk almak istemiyorum korkuyorum evde öyle yada böyle hallediyoruz biz yapamadığım günler eşim uğrar olmadı bir tabakta bana yollarsiniz deyin kavga ile değil kendinizi anlatarak baktınız çözüm olmadı bu konuşma alın gardinizi
Haklisiniz biraz kendimi cekmek en basiti olacak cunki bunu kpedere degil ama kvdeme anlattim o benim tansiyonumdan tutun kan sekerime kadar herseyi biliyor
Orda esine soyler sanmistim isine geldi sadece tek cozum uzaklasmak

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah🙏
İlk olaylar diye yazılanları da okudum, anladığım kadarıyla yorumlayayım:)
Eşiniz içinize atmak yerine lafı geldiğinde aileme söylemen gerekenleri söyle demiş, bu konuda arkanızda durmamazlık etmemiş, tek sıkıntı Ramazan boyunca ailesinde iftar yapması sanırım, onu da konuşup kendi aranızda çözer bir orta yol bulursunuz bence.

Eş ailesine gelince, hamileliğinizin sıkıntılı olduğunu anlamıyorlardır, onların penceresinden bakarak yazıyorum, köfte yuvarlamaya gelir misin dediklerinde gidiyorsunuz, doktor işleri olunca gidiyorsunuz, evde dinlenerek de olsa yemek de yaptığınızı bildiklerinden bize gelince nazlanıyor diye düşünüyorlar bence.
Ah mune sorun ne biliyormusun benim Sacma Salak vicdanim Doktor konusunda fransizcasi yok hastalik olunca duramiyorum hep islerini yapiyorum
Kimse zor durumda kalsin istemiyorum

Kofte yuvarlamaya gittigimde de kpderin konusmalarini kvdeme soyleyip butun hastaliklarimi anlatmistim hatta kofteyi yuvarlarken oturmadan biryere yaslanmadan yapamam demistim ki ayakta kalamayacagimi biliyor
Biraz herseyi biliyor ama gozunu yumuyor sanirim o yuzden daha cok sinir oluyorum

magnim profiline bakınca tesadüf gordum ben bu konuyu. gecen anasayfada bıldıgım kadarıyla yine bırseyler olmustu yazmıstın.
Valla bırazcık okudum gerisine bakmadım da sana tek dıceğim sey sen bu bebek ıcın cok cabaladın cok emek verdin imtihandan gectın Allah aşkına en azından şu doğumu atlatana kadar iletişime hıc bır sekılde gecmemeye calıs.
Esine guzel bır uslupla dersın. Benım bebeğimin sağlığı ve kendi sağlığım ıcın boyle bır karar aldım diye bak lütfen soyleydı boyleydı konularına girerek stres yapma kendıne 🌸 sonra cok pişman olursun biz bu hatayı hep yapıyoruz cunku..
Ay insallah birsey olmaz cicegim ya sonra cok korkuyorum valla
Kendimi tutamiyorum sonra basa donuyorum hamilelikte yapmamaliydim diye stres yapiyorum
Benim bunu atlatmam gerek su doktor bir gelseydi
Onlari takmamayi da ogrencem insallah

Bu endiseler her hamilede yasaniyor aşırıya gitmedikce normal 😊
Ben su durumda kv ye gitmemeniz taraftariyim.
Esinizle konusun anlamiyorsa da gitsin, kendi kendinize gecirin bu süreci.
Biliyorum zor lakin unutmayin şu an tek önemli olan bebekleriniz. ❤
Ev yemekleri hazirlayan yerler var ordan bir seyler alip dondurucuya koyabilirsiniz aslinda.
Hem yorulmazsiniz.
Esim zorlamiyor oraya gitmem icin zaten
O ailesine gidince aileme gidebilirim
Ama evde daha rahat ediyorum diye oraya da gitmiyorum oruc olmadigim icin de yemek konusunda sorunum yok sukur
Sadece su stres olayini atlatmaliyim sanirim
Gercekten hamilelikte ozellikle zor sahip olunan hamilelikte cok zor bunu atlatmasi

Haklisiniz biraz kendimi cekmek en basiti olacak cunki bunu kpedere degil ama kvdeme anlattim o benim tansiyonumdan tutun kan sekerime kadar herseyi biliyor
Orda esine soyler sanmistim isine geldi sadece tek cozum uzaklasmak
Eskiler hep tarladaki gebeliği hayal ediyor sanırım :) annem tarlada biri karnında biri belinde çapa yapardı ile başlayan hikayeler her evde mevcut, kayın pederiniz durumunuzu anlamayabilir ve kendisince şöyle düşünüyordur kac yaşında oruçlu karım geline oğlana hizmet ediyor biride el atmiyor, onu suçlamayın kayınvalide de biraz düşüncesiz yada uyanık en iyisiyi dondurucu hazırlığı yapanlara yaptırın hazır yemek gibi çıkarıp pişirin evinizde ağrısız başım azıcık asım deyin

X