Magniyle sahura dogru

Arkalarından da lafı ediliyor demek ki. Kayın bile mesele ettiyse bunu kendine.
Kayinpederin lafları da açık itici geldi bana.

Kabahatin başı da, hergün ailemin yanında yemek yiyelim diye ısrar eden este.
Kaynimla aram hep iyiydi ilk kez boyle oldu ve sonunda bana soyledi zaten
Beni yanlis anlama sizin icin soyluyorum arkanizdan konusuyorlar diye

Ohoo bu ne yaa eve yemege cağirip bogazina dizmisler bir de hamile kadina. Kayinbaba birlikte yapin yeyin oruclu masasinda ne isin var deyimce yemeden çikip gitseydin evden keske. Ayıp yani arkanizdan sa savah akşam dedikodu yapiyorlar belli hepsi birbirinden etkilenmiş. Esiniz de cok sacma bir insan hala nasil gidiyir oraya az kissin bogazıni otursun evde. Ben buyük olay cikartirdım bu durumda okudukca sinir oldum. Ezdikce ezmisler sizi, es de hala annesine gidip iftar yapma pesinde , sizi zorlamamasi da lütuf sanki hey allahım

Siz anlarsınız demişsiniz ama olayın öncesi yok hiç anlamadım. Olayı bilen üç beş kişi için yazdıysanız özelden yazışsaydınız madem. Yemek mi yapamıyorsunuz da oraya gidince hizmet isteniyor diye kızıyorsunuz o zaman eşiniz yapsın diyeceğim ama eşim yemek yapıyor oo burda yiyeceğim diye böbürleniyor eşiniz.
Demek ki o değil sizi direkt çağırmadıkları için kızıyor olabilirsiniz.

Insallah swetim ya biliyorsun paranoyakligimi cidden yipratici bir durumdayim kaygilarla yasiyorum Su randevuya gitsem gorsem rahat etcem
Gerçekten rahat ol artık. Her şey olacağına varır. Bebişler iyidir Allahın izniyle sen üzülme onları da üzme

Şu insan olmayan mahlukatlarıda hiç takma bende ilk yıllar öyleydim resmen kendimi yiyordum. Sonra baktım ki eşim yanımda neden kendimi üzüyorum ki. Takmamaya başladım

Ah aynen 4 senedir bebek yapmiyorsuniz diye elestirdiler simdi hic hamile gibi davranmiyorlar
Bulantilarim varken de umrunda olmadi aserdim de bir kez sormadi gaddar kalpli kadin

Sacma sapan kafalar ilk ailesi cagiriyordu simdi esim alisti kalabalikla ramazan gecsin derdinde ama orda ne sohbet ne muhabbet
Insan soguyor iftardan
Esiniz az aile olsun. Eşini iftarda uzmek ya da yalniz birakmak normal miymiş. Sanki cocuk neymis kalabalik istiyormuş evlenmeseymis maden anasinin evinde dursaymiş

Olayin basi ikinci sayfada var
Evde yemek yememizde sorun yok
Direk cagirma degil sorun
Bana direk yemek yapmiyorsan gelme dediler resmen

Neden her gun oglunu arayip geliyomusun diyor asiri sacma kp kv hatta kayin size nasil gel yardim et diyebiliyor? Yemek hazirlayamiyorsa cagirmasin bizi desenize ben istemeyerek geldim diyeceginize? Esin bunlari bile bile nasil her gun seni oraya goturmek isteyebiliyor konu cok sacma ama. Cozum cok basit siz gitmeyin esiniz haftada bir iki gitsin cok istiyorsa. Kvdeyede her gun arayip kocami neden cagiriyorsun bizde bir aileyiz evimizde yemek pisiyor birlikte yapiyoruz iftarimizi neden demiyorsun madem esin demis cevaplarini ver sende ver esinden seni korumasini bekleme cocuk degilsn

Onu diyemez bıçak gibi, ancak bu beklentini çok iyi anlıyorum. "Magni'yi de evde yalnız bırakamam kusura bakmayın, kız hamile bana ihtiyacı olur" filan diyebilir ama. :) Seni doldurmayayım eşine ahshs hamilesin zaten gidip adamı yoluverirsin belli mi olur. Ancak eşinden bu beklentinde gayet haklısın. 3 gün gider yemeğe atıyorum, 4 gün seninle de yer. Tüm ramazanda niye birlikte yemekten mahrum kalasınız ki? Bulantıların varsa dışarıdan da söylet, mutfağa da girsin paşa. Ne diyim... Söyle eşine beklenti ve isteklerini diyeyim, suçlamadan bi dene bakalım.

Ah aynen 4 senedir bebek yapmiyorsuniz diye elestirdiler simdi hic hamile gibi davranmiyorlar
Bulantilarim varken de umrunda olmadi aserdim de bir kez sormadi gaddar kalpli kadin
Benimkibde ayni. 4 ay bulantimdan mutfaga giremedim ac kaldım esim de guzel yapamadi yiyemedim. Kv yakindı bir gun de demediki gelin bizde yiyin ya da yemek getireyim. Baska birkac olay daha oldu sonuc olarak arayip sormuyorum.

Size yorumum kv , kayinpeder, kayin hatta eşinizi bile bir kenara birakin ve hamileliginize bebeklerinize odaklanin.
Hamileligimde bu yemek olayini biz de yasadik ( gerçi öncesinde de öyleydi ), bu konuda agir bir tecrübem var yazip moral bozmak istemem.
Sadece bebeklerinizi düşünün.
Kim gitmis ,kim gelmiş, kim kime ne demiş kulaklarinizi tıkayin ve hamileliginizi en güzel şekilde tamamlayip yavrularinizi saglikla kucaginiza alın insallah

Esiniz az aile olsun. Eşini iftarda uzmek ya da yalniz birakmak normal miymiş. Sanki cocuk neymis kalabalik istiyormuş evlenmeseymis maden anasinin evinde dursaymiş
Anne kuzusu boylemi oluyor aceba biktim bu adamin ailesinden ben bu kadar dusunmuyorum ailemi sorun su tum sene evimizdeyiz ramazan da tutturuyor beraber iftar diye manyak

Benimkibde ayni. 4 ay bulantimdan mutfaga giremedim ac kaldım esim de guzel yapamadi yiyemedim. Kv yakindı bir gun de demediki gelin bizde yiyin ya da yemek getireyim. Baska birkac olay daha oldu sonuc olarak arayip sormuyorum.
Uc ay su bile icemedim annemlerde kaldim esim sakayla anne magniye bak dedi
Ah oglum ben napim nasil bakim dedi
O kadina olan sevgim sifir ya
Cok sukur ki esim ona cekmemis bu konuda

Herkeste bir şeyler var malesef kimse dört dörtlük değil üzülmeyin bunca sene bu zamanı beklemissiniz kimsenin golgelemesine musade etmeyin.Bırakın eşiniz gitsin onunla da didişerek ancak kendinizi harap edersiniz kotu de olsa ailesi malesef vazgeçemiyorlar.

Olayin basi ikinci sayfada var
Evde yemek yememizde sorun yok
Direk cagirma degil sorun
Bana direk yemek yapmiyorsan gelme dediler resmen
O zaman en iyisini yapmışsınız. İlk mesajdan anladığım bunu diyen kayınvalideden ziyade kayınpeder sanki. Kendi gitmesin eve madem hiçbir şey yapmadığına eminim o evde.
Kayınvalide ve kayınpeder işsizlikten birbirini dolduruyor belli.
Ne size ne biricik oğlunuza yemek yapıyorum bakalım oğlunuz gelecek mi yine de deyip çatlatın bence.
Oğluşum aç diye gece uyuyamasınlar

Kaynında kayınpederinde tam şey. Yazarsam banlarım ama “şey” işte. Ben sen olsam doğurana kadar adım atmam. Doğurduktan sonra sevmeye kendileri gelir damlar zaten. O zaman da anne yemeğinizi yapacaksanız gelin ben yapamıyorum bebelerle zor oluyor derim. Cok sinir oldum gece gecendjfkfkgt hayır kayınbirader sen kim köpeksin de hesap soruyorsun shddh maloş

Yok bir ay ses etmesem oraya gider ha arada annemler de var tabi
Ama anlamiyorum ilk basta evlendik babasi cagiriyor diye mecbur hissediyordu 4 senedir bu durumu cekiyorum her sene bir ay olmasa da iki haftaya indiriyorduk
Kusura bakma canim ama tek sorun esin ... ne demek 4 sene ya riskli gebelignde olmasa evinde yaparsin iftarini sahurunu esinle evlenmis ayri yuva kurmussunuz . Bu sekilde devam ede ede nereye kadar bebek dogunca da ayni boyle tek mi kalacaksin esine en cok ihtiyacin oldugu zamanlarda gerci suan da da ona ihtiyacin var bilemedim insallah bi denge kurulur

Evet tek bu bekledigim ama yapamadi zaten ona kizmak icin yer ariyorum aslinda annesi aramasa gitmek gelmiyor ama kadin aradiniz psikolojik baskimi hissediyor anlamadim direk Tamam oluyor
Bir kac gun gitsin eger hergun derse dedigin gibi sakince olmasa da konusurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…