- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Insallah swetim ya biliyorsun paranoyakligimi cidden yipratici bir durumdayim kaygilarla yasiyorumEveeet hatırladım kuzum yaaa. İnşallah sağlıkla devam eder kucağına alırsın
Kaynimla aram hep iyiydi ilk kez boyle oldu ve sonunda bana soyledi zatenArkalarından da lafı ediliyor demek ki. Kayın bile mesele ettiyse bunu kendine.
Kayinpederin lafları da açık itici geldi bana.
Kabahatin başı da, hergün ailemin yanında yemek yiyelim diye ısrar eden este.
Gerçekten rahat ol artık. Her şey olacağına varır. Bebişler iyidir Allahın izniyle sen üzülme onları da üzmeInsallah swetim ya biliyorsun paranoyakligimi cidden yipratici bir durumdayim kaygilarla yasiyorumSu randevuya gitsem gorsem rahat etcem
Ah aynen 4 senedir bebek yapmiyorsuniz diye elestirdiler simdi hic hamile gibi davranmiyorlarTorun
Torun diye beynimizi yediler 2 yıl boyunca tek erkek eşimÇok şükür esim herseyin farkında hic bir konuda kararımıza karıştırmaz ama ailesi bir yerden sonra elden bir sey gelmiyor aile ile de evlenmiş olunuyormuş Hamile insandan iş beklemek çok günah ya elinizden bir bardak su icseler helallik almaları gerek bunlar yiyeceğiniz bir tas yemegi laflarla boğazınıza diziyorlar
Esiniz az aile olsun. Eşini iftarda uzmek ya da yalniz birakmak normal miymiş. Sanki cocuk neymis kalabalik istiyormuş evlenmeseymis maden anasinin evinde dursaymişSacma sapan kafalar ilk ailesi cagiriyordu simdi esim alisti kalabalikla ramazan gecsin derdinde ama orda ne sohbet ne muhabbet
Insan soguyor iftardan
Olayin basi ikinci sayfada varSiz anlarsınız demişsiniz ama olayın öncesi yok hiç anlamadım. Olayı bilen üç beş kişi için yazdıysanız özelden yazışsaydınız madem. Yemek mi yapamıyorsunuz da oraya gidince hizmet isteniyor diye kızıyorsunuz o zaman eşiniz yapsın diyeceğim ama eşim yemek yapıyor oo burda yiyeceğim diye böbürleniyor eşiniz.
Demek ki o değil sizi direkt çağırmadıkları için kızıyor olabilirsiniz.
O mesajı ilk mesajının başına yapıştır magniOlayin basi ikinci sayfada var
Evde yemek yememizde sorun yok
Direk cagirma degil sorun
Bana direk yemek yapmiyorsan gelme dediler resmen
Bebek sahibi olmak icin cok cabaladik bir dusuk yaptim sonra hamile kaldim 4 sene sonunda sukurler olsun
O yuzden psikolojik olarak da korkarak hamilelik yasiyorum buda etkiliyor saniirm ama cok haklisin onlardan anlayis beklemek imkansiz
Kvde surekli kendini anlatiyor bize bisey olmadi seklin de eltimi anlatiyor
Konu acmadigim icin ilk seferinde karisti hata benim
Esim kpder konustugunda duymadi sonra soyledigimde ise saka yapmistir diye tepki gosterdi
Cunki ayni dedigin gibi biz laflari birbirimize saka yoluyla sokuyoruz
Suan laf sokmak dursun direk birsey duysam aglamamak icin zor tuttugum icin esimden destek bekliyorum ama bunu gormeyince cildirdim acikcasi
Ondan magni gelmiyorsa bende gelmem bekledim ama olmadi haklisin galiba ailesine karsi gelmesi imkansiz onun icin
Benimkibde ayni. 4 ay bulantimdan mutfaga giremedim ac kaldım esim de guzel yapamadi yiyemedim. Kv yakindı bir gun de demediki gelin bizde yiyin ya da yemek getireyim. Baska birkac olay daha oldu sonuc olarak arayip sormuyorum.Ah aynen 4 senedir bebek yapmiyorsuniz diye elestirdiler simdi hic hamile gibi davranmiyorlar
Bulantilarim varken de umrunda olmadi aserdim de bir kez sormadi gaddar kalpli kadin
Anne kuzusu boylemi oluyor acebaEsiniz az aile olsun. Eşini iftarda uzmek ya da yalniz birakmak normal miymiş. Sanki cocuk neymis kalabalik istiyormuş evlenmeseymis maden anasinin evinde dursaymiş
Uc ay su bile icemedim annemlerde kaldim esim sakayla anne magniye bak dediBenimkibde ayni. 4 ay bulantimdan mutfaga giremedim ac kaldım esim de guzel yapamadi yiyemedim. Kv yakindı bir gun de demediki gelin bizde yiyin ya da yemek getireyim. Baska birkac olay daha oldu sonuc olarak arayip sormuyorum.
Herkeste bir şeyler var malesef kimse dört dörtlük değil üzülmeyin bunca sene bu zamanı beklemissiniz kimsenin golgelemesine musade etmeyin.Bırakın eşiniz gitsin onunla da didişerek ancak kendinizi harap edersiniz kotu de olsa ailesi malesef vazgeçemiyorlar.Ah aynen 4 senedir bebek yapmiyorsuniz diye elestirdiler simdi hic hamile gibi davranmiyorlar
Bulantilarim varken de umrunda olmadi aserdim de bir kez sormadi gaddar kalpli kadin
O zaman en iyisini yapmışsınız. İlk mesajdan anladığım bunu diyen kayınvalideden ziyade kayınpeder sanki. Kendi gitmesin eve madem hiçbir şey yapmadığına eminim o evde.Olayin basi ikinci sayfada var
Evde yemek yememizde sorun yok
Direk cagirma degil sorun
Bana direk yemek yapmiyorsan gelme dediler resmen
Kusura bakma canim ama tek sorun esin ... ne demek 4 sene ya riskli gebelignde olmasa evinde yaparsin iftarini sahurunu esinle evlenmis ayri yuva kurmussunuz . Bu sekilde devam ede ede nereye kadar bebek dogunca da ayni boyle tek mi kalacaksin esine en cok ihtiyacin oldugu zamanlarda gerci suan da da ona ihtiyacin var bilemedim insallah bi denge kurulurYok bir ay ses etmesem oraya gider ha arada annemler de var tabi
Ama anlamiyorum ilk basta evlendik babasi cagiriyor diye mecbur hissediyordu 4 senedir bu durumu cekiyorum her sene bir ay olmasa da iki haftaya indiriyorduk
Evet tek bu bekledigim ama yapamadi zaten ona kizmak icin yer ariyorumOnu diyemez bıçak gibi, ancak bu beklentini çok iyi anlıyorum. "Magni'yi de evde yalnız bırakamam kusura bakmayın, kız hamile bana ihtiyacı olur" filan diyebilir ama. :) Seni doldurmayayım eşine ahshs hamilesin zaten gidip adamı yoluverirsin belli mi olur. Ancak eşinden bu beklentinde gayet haklısın. 3 gün gider yemeğe atıyorum, 4 gün seninle de yer. Tüm ramazanda niye birlikte yemekten mahrum kalasınız ki? Bulantıların varsa dışarıdan da söylet, mutfağa da girsin paşa. Ne diyim... Söyle eşine beklenti ve isteklerini diyeyim, suçlamadan bi dene bakalım.