- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
- Konu Sahibi Magnifiaque
Kpder boyle dediginde esim yoktu yanimda o olsa cekip giderdim sanirim dondum kaldim herkes annesini kzrisini dusunuyor da esim beni dusunmuyor gibi hissediyorum artikOhoo bu ne yaa eve yemege cağirip bogazina dizmisler bir de hamile kadina. Kayinbaba birlikte yapin yeyin oruclu masasinda ne isin var deyimce yemeden çikip gitseydin evden keske. Ayıp yani arkanizdan sa savah akşam dedikodu yapiyorlar belli hepsi birbirinden etkilenmiş. Esiniz de cok sacma bir insan hala nasil gidiyir oraya az kissin bogazıni otursun evde. Ben buyük olay cikartirdım bu durumda okudukca sinir oldum. Ezdikce ezmisler sizi, es de hala annesine gidip iftar yapma pesinde , sizi zorlamamasi da lütuf sanki hey allahım
Ben aramak istemiyorum onlar beni arasin lafimi verim diye bekliyorum ama biliyorum ki yarin birgun bir isi duser ve arar bisey olmamis gibi o zaman lafini veririmNeden her gun oglunu arayip geliyomusun diyor asiri sacma kp kv hatta kayin size nasil gel yardim et diyebiliyor? Yemek hazirlayamiyorsa cagirmasin bizi desenize ben istemeyerek geldim diyeceginize? Esin bunlari bile bile nasil her gun seni oraya goturmek isteyebiliyor konu cok sacma ama. Cozum cok basit siz gitmeyin esiniz haftada bir iki gitsin cok istiyorsa. Kvdeyede her gun arayip kocami neden cagiriyorsun bizde bir aileyiz evimizde yemek pisiyor birlikte yapiyoruz iftarimizi neden demiyorsun madem esin demis cevaplarini ver sende ver esinden seni korumasini bekleme cocuk degilsn
Kvde cok sinsi artik onunla yarisa yarisa ona benzerim diye korkuyorum Evet cok sacma oglunu arayip gelmiyormusun demesi beni delirtiyor acikcasi o teli kapatînca esimle kavga etmemek icin ne cabalar harciyorum bir bilsen
Bu ilk olayimiz degil birseyler yapip hep saka yaptik magni hep aliniyor gibi gosterdikleri icin esim de saka yapmislardir saniyor yaninda duysa laf soyler ama duymadikca etkisiz eleman hic onun yaninda olmuyor
Yeminle ben pasif biri degilim ama suan yapamiyorim
Haklisin sweetim yapimO mesajı ilk mesajının başına yapıştır magni