Mace'nin Fal Topiği

Bebeklerle ve hastalıkla ilgili olan dileklere bakmalı mıyım? (9. Sayfada açıklama )

• Evet

OY: 9 31,0%
  • Hayır

OY: 11 37,9%
  • Kararsızım

OY: 4 13,8%
  • Sana bırakıyorum...

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
senin falinda 3 tane yolun var canim kisa yollar ve bu yollardan aydinlik haberlerin var buyuk bir kismetin var bu kismeti bir haberle birlikte alicaksin cok aydinlik olucak senin icin... hane icini karisik ve kalabalik goruyorum birisiyle aranda sorunlar var erkekle .. kafani neye bu kadar karistirdin bilmiyorum ama acilicaksin hane disindan gelen bi misafiriniz var bi yuzuk goruyorum ama kime ne icin bilemiyorum tatlim gorduklerim bunlar

benim adim dilek ayrildigim erkek arkadasimla barisma gibi bi durum olucak mi

adım ceyda.
ben üniversite için yurt başvurusu yaptım. istediğim yurt çıkacak mı bana?

tatlım yazdım ismim ofeliya eşiminki onur ..işini kra bılıcekmı

arkadaşın için ;
üzgün birini görüyorum. kafasını birşeye dayamış düşünüyor. aklı çok karışık bu kişinin. kız mı erkek mi tam çıkartamadım. saçları toplu bir bayana da benziyor.bu kişinin geçmişi çok aydınlık. bembeyaz diye bilirim. bu kişinin aklında esmer sırtı dönük yalnız bir adam var. kısa kısa engelli yolları var. bazı yolların üzerinde kar bulutlar dolaşıyor gibi.

arkadaşın için ;
bende fal konusunda fena sayılmam. arkadaşının içi yanıyo sanırım, çok üzgün gibi , maddi durumunda sıkıntılar olabilir yada bir haber alabilir.

Sg_ceyda; Kartların açılmadı. Dileğin olmayabilir :KK14:

Reddmars; Ağzına sağlık :KK54: İsmini yolla hemen bakıyorum falına :)

Ofeliya; Dileğin imkansız gibi gözüküyor. Ama engelleri sıkılmadan bıkmadan aşarsanız olabilme ihtimali var.

Bebisimsanem; Ağzına sağlık bitanem :KK54:

Son düzenleme:
canım ben bu tür şeylere çok meraklıyım ve topiqini görünce hemen geldim...
dileqime gelince bebek istiyorum olucakmı?
olucaksa kızımmı olucak...bakabilirmisin cnm...

konuyu beğendim.. Geçen gün çılgın bi konu açıp beni güldüren sendin ankete bayılmıştım..

erkek arkadaşımın adını özelden yazıcam umarım mahsuru olmaz dileğimi burdan yazmanın bi sakıncası yok sanırım

dileğim : erkek arkadaşımla mutlu bir birlikteliğimiz olacak mı? uzun bi süreç bizi bekliyor evlilik ile sonuçlanacak mı?

şimdiden çok teşekkürler

senin falinda 3 tane yolun var canim kisa yollar ve bu yollardan aydinlik haberlerin var buyuk bir kismetin var bu kismeti bir haberle birlikte alicaksin cok aydinlik olucak senin icin... hane icini karisik ve kalabalik goruyorum birisiyle aranda sorunlar var erkekle .. kafani neye bu kadar karistirdin bilmiyorum ama acilicaksin hane disindan gelen bi misafiriniz var bi yuzuk goruyorum ama kime ne icin bilemiyorum tatlim gorduklerim bunlar

benim adim dilek ayrildigim erkek arkadasimla barisma gibi bi durum olucak mi

Hoşlandığım insanla aşk yaşayacak mıyız, bi ilişkiye başlayacak mıyız?

canım ben bu tür şeylere çok meraklıyım ve topiqini görünce hemen geldim...
dileqime gelince bebek istiyorum olucakmı?
olucaksa kızımmı olucak...bakabilirmisin cnm...

Jellybonbon; Teşekkür ederim hep gülersin umarım hayatında :) :KK54: Dileklerine bıkmadan baktım,erkek arkadaşınla mutlu bir birlikteliğiniz var. :nazar: Evlilik şu anlık uzak ama evlilik gözükmüyor diyemem :KK34:
Özelden yolladığın soruna da cevabım; Hayır yok. Canım jelibon çekti bu arada :)

Deniiizzz; Ağzına sağlık :KK54: Üzülerek söylüyorum,ihtimal var ama çok düşük :KK14:

Tryamour; Hoşlandığın insanın sende pek gözü yok gibi,çevrende sanırım bu insan ama renkli kartların açılmamış. Yani birlikte olsanız da mutlu bir beraberliğiniz olmayabilir. Kızım,aç gözünü etrafına bak neler neler var etrafında senden uzak kalmış insanlar senin yüzünden :KK19: Biraz onları da gör :KK34:

ErGiNSeNa; Aslında bu bebek dileklerine bakmak istemiyorum,Rabbim biliyor ya gönlümden geçen isteyen herkesin sağlıklı birer bebeği olması,olan bebişlerimizin nazarlardan korunması. :nazar: Senin dileğine de baktım bitanem. Kartların açık. Umarım dileğin kabul olur :)

Son düzenleme:
özelden yolladım ismimi canım . :KK17: hoşlandığım kişiyle güzel bir ilişkim olacak mı ?

Son düzenleme:
Kızlar Herkese Merhaba,

Bildiğiniz gibi dilek falı bakıyorum. Bir süre ara vermiştim ama tekrar bakmaya karar verdim. Çünkü çok fazla özel mesaj geldi bu konuda. :KK69:

Bende kahve fallarımı yüklüyorum.
Bakanlara öncelik tanıyacağım. Kızlar özür dileyerek söylüyorum ki özel mesaj atmamanız tercihim.

İsmini vermek istemeyenler olabilir ama hem buraya hem de özel mesajlara yetişemiyorum. :KK14: Atladığım özel mesajlar olabiliyor bu nedenle...

İsminizi,eğer eşinizle sevgilinizle ilgili dileğiniz varsa o kişinin ismini ve dileğinizi yazmanız yeterli.

Lütfen dilekleriniz olucak ya da olmayacak diyebileceğim dilekler olsun. Mesela "Bu yıl hangi başarıları yakalayacağım" veya "Bu yıl iş bulacak mıyım" gibi deil de "İş bulacak mıyım?","Sevgilimle barışacak mıyım?" şeklinde olsun. Yani yoruma dayalı değil de,kesin cevap verilebilecek sorular olsun. Siz anladınız beni :)
Zaten kahve falıma bakanlara ben iskambil falı da açıyorum :KK34:

Son ricam da lütfen bu topiğin altına başka kahve falı fotoğrafları yüklemeyelim. Ayrıca dileğini gördüklerimin yorumlarını zaten beğeniyorum, 3-4 kere yazıp "Beni neden atladın?","Canım ben de yazmıştım" demenize gerek yok. Gördüysem beğenmişimdir kağıda geçirmişimdir isim ve dileğinizi.

Herkese teşekkür ediyorum.

Arkadaşımın ve benim fallarımı yüklüyorum şimdilik.

Zamanla yeni fallar yüklerim her gün aynı fala mı bakılırmış :KK1:

Ayrıca dileği gerçekleşenler de yazarsa hep birlikte seviniriz burda :)

Bu arkadaşımın falı;

Eki Görüntüle 496342 Eki Görüntüle 496343 Eki Görüntüle 496344 Eki Görüntüle 496345 Eki Görüntüle 496346 Eki Görüntüle 496347 Eki Görüntüle 496348 Eki Görüntüle 496349

teyzemden gördüğüm kadarıyla arkadaşının yolları var bıde ıkı kısı bırbırıne sırtını dönmüş küsmüşler sanırım birde buyuk bır dılegı ıstedıgı var akmıs ama gerisi duruyo sankı daha ısteyeceklerının bırde bır kedı kuyrugunu altına almıs bası dık bır sekılde oturmus gibi:))bu kadar

Bu da benimkisi;

Eki Görüntüle 496350 Eki Görüntüle 496351 Eki Görüntüle 496352 Eki Görüntüle 496353 Eki Görüntüle 496354 Eki Görüntüle 496355 Eki Görüntüle 496356

senınde bır kac yolun var balığın var senınde kısmet derler senınde ıcındekıler akmıs ama tam anlamıyla ferahlammıs degılsın ...Allahım beni affetsin inş:))

Reddmars;

Canım dileğin olacak. İskambil de açtım senin için. Okulla ilgili mi desem,bi devlet dairesi ya da çalışıyorsan bazı sıkıntılar gördüm. Çok dert ediyorsun. Sanki dileğinden çok aklında bunlar var.

Ailenle ilgili ufak çaplı maddi sıkıntılar var. Geçmişte unutamadığın bir ilişki çıkmış. Yakın zamanda haber alabilirsin bu kişiden ama reddedeceksin.

Önün açık. Tatile gitmişsin veya gideceksin. İyi gelmiş veya gelecek bu tatil sana. Eğer gitme gibi bir ihtimalin varsa kaçırma git derim :)

Şimdi yüzüne bakmadan, sen kartları seçmeden ayırmadan bu kadar bakabiliyorum.

Hızlı hızlı baktım bi ara tekrar açarım :KK34::KK54:

canım benim ismim Hazal eğitim durumum nasıl olacak iş bulabilecek miyim. Birde ailevi sorunlarımız var o konuda bakabiliyor musun ? Birde ablamin ismi kubra bu yıl atanabilecek mi ona da bakabilir misin. Biliyorum çok şey istedim. Şimdiden teşekkür ederim. Zamanını çaldığım için üzgünüm :KK43:

Banada bakarmısın? ipek eşimin adı ilter çocuğumuz olacak mı?

Yine bebek dileği... Rabbim inşallah gönlünüze göre verir. Bana kızmazsanız ben bu dileğe bakmasam ? Kendimi kötü hissediyorum. Tamam fal her anlamda kötü. İnanmamak gerekiyor ama olmayacak diye çıktığında içim parçalanıyor resmen. Yalan söylemekte istemiyorum.
:KK14: Dileğine baktığım bir çok kişinin dileği çıktı. Bu nedenle lütfen beni affedin ben elçi olmak istemiyorum bu konuda. Elçi sanırım Türkçesi bunun anlatmak istediğimi anlamışsınızdır sanırım. Eğer bu konuda haksız düşünüyorsam lütfen kızlar da beni uyarsın hemen bakarım dileğinize ama gerçekten bu denli kutsal bi dileğin sonucunu her ne kadar fal bile olsa ben söylemek yada fikir yürütmek istemiyorum.

Son düzenleme:
Reddmars;

Canım dileğin olacak. İskambil de açtım senin için. Okulla ilgili mi desem,bi devlet dairesi ya da çalışıyorsan bazı sıkıntılar gördüm. Çok dert ediyorsun. Sanki dileğinden çok aklında bunlar var.

Ailenle ilgili ufak çaplı maddi sıkıntılar var. Geçmişte unutamadığın bir ilişki çıkmış. Yakın zamanda haber alabilirsin bu kişiden ama reddedeceksin.

Önün açık. Tatile gitmişsin veya gideceksin. İyi gelmiş veya gelecek bu tatil sana. Eğer gitme gibi bir ihtimalin varsa kaçırma git derim :)

Şimdi yüzüne bakmadan, sen kartları seçmeden ayırmadan bu kadar bakabiliyorum.

Hızlı hızlı baktım bi ara tekrar açarım :KK34::KK54:

çok teşekkür ederim canım. :KK16: :KK16:

Jellybonbon; Teşekkür ederim hep gülersin umarım hayatında :) :KK54: Dileklerine bıkmadan baktım,erkek arkadaşınla mutlu bir birlikteliğiniz var. :nazar: Evlilik şu anlık uzak ama evlilik gözükmüyor diyemem :KK34:
Özelden yolladığın soruna da cevabım; Hayır yok. Canım jelibon çekti bu arada :)

Deniiizzz; Ağzına sağlık :KK54: Üzülerek söylüyorum,ihtimal var ama çok düşük :KK14:

Tryamour; Hoşlandığın insanın sende pek gözü yok gibi,çevrende sanırım bu insan ama renkli kartların açılmamış. Yani birlikte olsanız da mutlu bir beraberliğiniz olmayabilir. Kızım,aç gözünü etrafına bak neler neler var etrafında senden uzak kalmış insanlar senin yüzünden :KK19: Biraz onları da gör :KK34:

ErGiNSeNa; Aslında bu bebek dileklerine bakmak istemiyorum,Rabbim biliyor ya gönlümden geçen isteyen herkesin sağlıklı birer bebeği olması,olan bebişlerimizin nazarlardan korunması. :nazar: Senin dileğine de baktım bitanem. Kartların açık. Umarım dileğin kabul olur :)

canim iskambil falimi actin merak ettim :26:

teşekkür ederim cnm...:KK16:

canım benim ismim Hazal eğitim durumum nasıl olacak iş bulabilecek miyim. Birde ailevi sorunlarımız var o konuda bakabiliyor musun ? Birde ablamin ismi kubra bu yıl atanabilecek mi ona da bakabilir misin. Biliyorum çok şey istedim. Şimdiden teşekkür ederim. Zamanını çaldığım için üzgünüm :KK43:

Canım yalnış anlama ama,şimdi herkes 1 dilek yazıyor. Falıma bakanlara öncelik tanıyorum,iskambil açıyorum falan. Sen 1 dileği seçsen ben ona baksamm... :KK17: Kimseye haksızlık olmasını istemiyorum.

[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]Tryamour; Hoşlandığın insanın sende pek gözü yok gibi,çevrende sanırım bu insan ama renkli kartların açılmamış. Yani birlikte olsanız da mutlu bir beraberliğiniz olmayabilir. Kızım,aç gözünü etrafına bak neler neler var etrafında senden uzak kalmış insanlar senin yüzünden :KK19: Biraz onları da gör :KK34:

Çevremde değil canım. :s
O da benden çok hoşlanıyor da daha açılmadık birbirimize yeni tanıştığımız için ağırdan alıyoruz. :KK1:
Neyse sağol yine de. :KK66:

Son düzenleme:
canim iskambil falimi actin merak ettim :26:

macecim sevgilim mustafa ile evlilik görünüyor mu ve iyi bi işim olacak mı ?

deniiizzz; Evet iskambil kağıtlarından dilek falı açıyorum :)

kalplikurabiyeMK;
Evet ! İlişkiniz yolunda ve evlilik resmen çıkmış kız barizz :nazar: Wuuuuu :KK52: İşin için de bakmak isterdim de dediğim gibi herkesin 1 dileğine bakıyorum. Kart aç aç, çok yoruluyorum yoksa yetişemiyorum haksızlık oluyor. Zaten şimdi öyle bi açıldı ki evlilik falın boş ver işi mişi. :KK9:

Yine bebek dileği... Rabbim inşallah gönlünüze göre verir. Bana kızmazsanız ben bu dileğe bakmasam ? Kendimi kötü hissediyorum. Tamam fal her anlamda kötü. İnanmamak gerekiyor ama olmayacak diye çıktığında içim parçalanıyor resmen. Yalan söylemekte istemiyorum.
:KK14: Dileğine baktığım bir çok kişinin dileği çıktı. Bu nedenle lütfen beni affedin ben elçi olmak istemiyorum bu konuda. Elçi sanırım Türkçesi bunun anlatmak istediğimi anlamışsınızdır sanırım. Eğer bu konuda haksız düşünüyorsam lütfen kızlar da beni uyarsın hemen bakarım dileğinize ama gerçekten bu denli kutsal bi dileğin sonucunu her ne kadar fal bile olsa ben söylemek yada fikir yürütmek istemiyorum.

Cnm ben seni anladım ama olumsuz cvp çıksaydı asla üzülmezdim ki bu konuda hassas değilim tabi sen nerden bileceksin sende haklısın neyse o zaman benim bir sevdiğim var ölmeden onu görecekmiyim saçma oldu ama olumlu veya olumsuz bakarsan sevinirim?

Arkadaşının falı:

Duygusal anlamda hayatında bir takım yenilikler olacak. Bir kişiyle bi görüşmesini, birlikteliğini görüyorum. Yoksa olacak var ise bu anlamda bazı gelişmeler, olaylar meydana gelecek.
Bazı olaylarda kafası epey karışık ve çok fazla karar verme aşamasına geliyor ama verdiği kararlarda bile tedirgin.
Bi takım sağlık sorunları meydana gelebilir. Kendisine dikkat etmesi gerekiyor yoksa ciddi boyutlara varabilir.
İsminde Ç harfi olan birinden bi haber alacak.
Bazı kısa yolculukları olacak.
Hanede bi takım sıkıntılar meydana gelecek. Kafası çok dağınık bu arkadaşının ve mutsuz görünüyor.

Senin falın:

Eline ne büyük nede küçük bir miktar para geçecek.
Senin çok kısmetin var etrafında beğenilen birisin. Ama kimseyi gözün pek görmüyor.
Bi ilişkin olduğunu görüyorum. Kendinden fazla ödün veriyor fazla önemsiyorsun. Elbette önemseyebilirsin ama bu önemsemeyi erkeklere fazla belli etmemek gerek. Yoksa şımarır ve alışırlar..
Erkek arkadaşınla bi takım sorunlar, tartışmalar meydana gelecek. Ama bu sorunlar sanki eskiye dayalı sorunlar ve bunlar yeniden canlanacak gibi.
Seninde kafan epey karışık. Ne yapsam ne etsem diye düşünüp duruyosun.

X