• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LYS'ye hazırlanan bayanlar en zorlandığınız ders/konu?

En zorlandığınız ders hangisidir?

• Türkçe

OY: 0 0,0%
  • Edebiyat

• Matematik

OY: 11 44,0%
  • Geometri

OY: 8 32,0%
  • Tarih

OY: 2 8,0%
  • Coğrafya

OY: 3 12,0%
  • Fizik

OY: 5 20,0%
  • Kimya

OY: 2 8,0%
  • Biyoloji

OY: 3 12,0%
  • Felsefe

• Sosyoloji

• Psikoloji

• Mantık

OY: 1 4,0%
  • Diğer (belirtiniz)

• Ankete Katılan
    25
Bende Lys'ye hazırlanıyorum kızlar, tmciyim..
Ygs puanım: 374
Şuan stresten gebermek üzereyim ben ya, yetiştiremiyorum bi türlü bu konuları, benim sorunumda en çok geometride :5: Edebiyatım fena değil, aslında hedefim full çekmek ama ne kadar yapabilirim bilmiyorum :27: Coğrafyaya hiiiç çalışmadım şimdiye dek onu salladım anlayacağınız yorum yaparaktan yarısını yapsam yeter ..Mat2 yi seviyorum çalışıyorum ama ne yaparım bilmiyorum çok zor ya :5:
Daha 1 defa Lys denemesine girdim ondanda birşey anlamadım zaten, yani düzeyimin nerde olduğunuda bilmiyorum, dersane bu haftasonundan itibaren sınava kadar deneme yapcakmış bakcaz artık :18:
16 gün kaldı :5:

ygs yle okul öncesine rahatlıkla gidersin . bende bu puanı yapmak istydm olmadı:43: dersaneye gitmyomusun ki? sen ne istysun hukuk falan geleblr bence. ladyy bence 1 hafta kala açıklanır. bi de senin ygs sıralaman kaçtı?

:59::59::59: benim konu eksiğim çok 2 senedir türev integral yapamıyorum türev 1-2 soru yapıyorum bazen ama integral hiç:43::43:

ygs yle okul öncesine rahatlıkla gidersin . bende bu puanı yapmak istydm olmadı:43: dersaneye gitmyomusun ki? sen ne istysun hukuk falan geleblr bence. ladyy bence 1 hafta kala açıklanır. bi de senin ygs sıralaman kaçtı?
Ygs'de 80bin küsurdum sanırım.

:59::59::59: benim konu eksiğim çok 2 senedir türev integral yapamıyorum türev 1-2 soru yapıyorum bazen ama integral hiç:43::43:

Türev-integral son aylar çalışılcak konular değil yetişmio malesef.
Benimde integralim yetişmedi bu sene :/

kızlar türev integral logartmadan fonksiyondan çok daa kolay bence. ben de çok ii yapamıyorm ama yapabiliyrm genede bence bakın inanın ki kolayy . ygs sıralaman güzelmiş sanada okul öncesi geleblir bnce.

Evet, dersaneye gidiyorum. Benim sıralamam 63 binlerdeydi. Hukuk istiyordum aslında ama şuan sınavlarıma bakaraktan hukuku unuttum, çünkü çok kötü geçiyo sınavlarım :2:
Seneye kalırsam o stresi tekrar yaşarsam deliririm heralde :5:

Ygs'n iyiymiş,
Sorunun sadece geometriyse takma o kadar diğerlerini yaparsın yeter sana zaten.
Tabi istediğin bölüme de bağlı biraz

Evet ygs puanım iyi ama doğru dürüst etkilemiyoki ygs. Önemli olan lys. Fark atacağımız sınav o. Onuda yapamıyorum işte, umarım ygs gibi zor olmaz da bişeyler yaparız, dua ediyorum kolay olsun :5:

kızlar son günleri nasıl değerlenidiyosunuz?bnm çalışmalar iyice yavaşladı,sadece tekrar ediyorum,çıkmış soruların üstünden geçiyorum

Artık yavaşlaması lazım zaten.
Konu tekrarı yapmıyorum artık sadece soru çözüyorum.
Konu çalışmayın artık bi anlamı olmaz çünkü.

anaokulu ögretmenliği pdr fln istiyordum ama kestim ümidimi.kazancagıma dair umudum yok.
acıköğretim bankacılık okucam gibi

Kızlar moralinizi yüksek tutun.
Bu iş biraz da şans işi her şeyi bilsen bile kendini kötü hissederseniz o gün,her şey mahvoluo,kendimden biliyorum.
Sınav günü annem hastalanmıştı tek başıma gitmek zorunda kaldım,anneme mi üzüleyim yolu bilmiyorum ona mı üzüleyim tek başıma gittiğime mi...
Zar zor buldum okulu 3 otobüsle gitmiştim haliyle moralimi tahmin edersiniz.
Sınava girdim berbat bi halde kötü geçti bildiklerimi de unuttum bi de sınav çıkışı küt diye merdivenlerden düştüm 4-5 basamak yuvarlandım yalnızım kimse de yok insanlar su verdi bilmemne ayy ne kötü gündü!

Back