• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LYS'ye hazırlanan bayanlar en zorlandığınız ders/konu?

En zorlandığınız ders hangisidir?

• Türkçe

OY: 0 0,0%
  • Edebiyat

• Matematik

OY: 11 44,0%
  • Geometri

OY: 8 32,0%
  • Tarih

OY: 2 8,0%
  • Coğrafya

OY: 3 12,0%
  • Fizik

OY: 5 20,0%
  • Kimya

OY: 2 8,0%
  • Biyoloji

OY: 3 12,0%
  • Felsefe

• Sosyoloji

• Psikoloji

• Mantık

OY: 1 4,0%
  • Diğer (belirtiniz)

• Ankete Katılan
    25
tam benlik bi topik:52: kızlar ben yatay geçişle önlisansı bitirdim. bölümümden menun olmadığım için yeniden sınavlara gircem kısmetse seneye. bu yeni sistem hakkında bilgim yok sorularımla sizi sıkboğaz etmek istiyorum:8::8::8:

ben sıkıldım artık bide üni okumak bana cokta sey kazandırmıcak.ancak güzel bi bölüm okuyacagım ki gerckten okuduguma deysin.

Sor yardımcı olurum :)

kızçeler şimdi bnm istediğim bölüm bazı okullarda ygs 2 yada mf istiyo. sözelcilikten sayısallığa terfi edicem:27: ilk sınavda sözel yapsam sayısalı boş bıraksam ygs dede sayısal şettirsem olmazmı:26::26:

bide ben dershaneye gitmek istiyorum ama pek tavsiye eden olmuyo. çünkü ben matı en baştannnnn görmek zorundayım. lise1 de görmüştüm en son. bu yüzden durumlar ciddi derecede vahim. dershane için test çözme tekniği öğretiyolar sadece diyolar. özel derste bilmiyorum bi bilgim yok. anlayacağınız çelişkiler içerisindeyim hangisini tavsiye edersiniz? bide bütçeleride önemli tahminen dershane ve özel ders fiyatları ne kadardır?:26::26:

Anlamadım ygs'den mi tercih yapacaksın lys'den mi?
ygs 2 'den tercih yapçaksan sayısal yapman şart,çok düşük bi puan gelir yapmazsan

bide ben dershaneye gitmek istiyorum ama pek tavsiye eden olmuyo. çünkü ben matı en baştannnnn görmek zorundayım. lise1 de görmüştüm en son. bu yüzden durumlar ciddi derecede vahim. dershane için test çözme tekniği öğretiyolar sadece diyolar. özel derste bilmiyorum bi bilgim yok. anlayacağınız çelişkiler içerisindeyim hangisini tavsiye edersiniz? bide bütçeleride önemli tahminen dershane ve özel ders fiyatları ne kadardır?:26::26:

Aksine,dersaneler uzun uzun konu anlatır,etütlerde soru çözdürür.
Lise 1 den beri görmüyosan özel ders yetmez sana,çok fazla ders alman lazım onun da ücreti dersaneden daha fazla olur.
Artık dersanelerde sadece ygs sınıfları oluo,ona kaydolursun sadece mat1 istiyorsan

Anlamadım ygs'den mi tercih yapacaksın lys'den mi?
ygs 2 'den tercih yapçaksan sayısal yapman şart,çok düşük bi puan gelir yapmazsan

dediğim gibi sınav hakkında bilgim yok :26: ygs 2 yazıyo

Son düzenleyen: Moderatör:
4 yıllık istiyosan lys'ye yani 2.sınavlara da girmen lazım.
sayısaldan tercih yapacaksan ygs'de mat-fen testlerini çözmen gerekio,lys'de de lys1 ve lys2 sınavlarına gireceksin

Aksine,dersaneler uzun uzun konu anlatır,etütlerde soru çözdürür.
Lise 1 den beri görmüyosan özel ders yetmez sana,çok fazla ders alman lazım onun da ücreti dersaneden daha fazla olur.
Artık dersanelerde sadece ygs sınıfları oluo,ona kaydolursun sadece mat1 istiyorsan

bnm için en büyük sorun mat feni halledebilirim tek başıma diye düşünüyorum ama. ondanda ders alsam çok iyi. neyse şimdi ben dershane araştırması yapıcam. neye göre araştırmalıyım kaliteli ve güzel olması için? bizim evin yakınlarında dershaneler var ama tercih etmek istemiyorum. merkezde olan dershaneler bana göre çok iyi. çünkü bi çok kişi merkezde olan dershanelere gidiyo ve ister istemez bi rekabet olayı oluyo bu durumdada öğrencilern üstüne güzel düşüyolar ilgi açısından. yanlış mı düşünüyorum?

nereye yerleştin?

aslında matematik öğretmenliği istiodum ama olmadı 2. yılada kalmak istemedim matematik bölümüne yerleştim bi daha ki sene yine denicem matematik öğretmenliğini zaten dersler hemen hemene bölümle aynı olduğundan sorun yaşayacağımı sanmıyorum:64:

bnm için en büyük sorun mat feni halledebilirim tek başıma diye düşünüyorum ama. ondanda ders alsam çok iyi. neyse şimdi ben dershane araştırması yapıcam. neye göre araştırmalıyım kaliteli ve güzel olması için? bizim evin yakınlarında dershaneler var ama tercih etmek istemiyorum. merkezde olan dershaneler bana göre çok iyi. çünkü bi çok kişi merkezde olan dershanelere gidiyo ve ister istemez bi rekabet olayı oluyo bu durumdada öğrencilern üstüne güzel düşüyolar ilgi açısından. yanlış mı düşünüyorum?

Aynen öyle canım.
Sakın yakınlardaki dersanelere gitme,merkezdekilere yazıl.
Ben bu sene uzak olmasın diye öyle bi hataya düştüm,pişman oldum bıraktım dersaneyi.
Keşke eski dersaneme gitseydim.
Uğur'u öneriyo herkes ben gitmedim ama çok iyi bi dersane olduğu söylenio,ama fiyatı da baya bi yüksek.
Sınav da iyidir,final de ama finalin kitapları çok zor.
Aslında önemli olan dersane değil anlatılan konular aynı sonuçta önemli olan birebir dersleri olan dersaneler onları araştırmalısın,birebir ders çok daha önemli dersane seçiminde

aslında matematik öğretmenliği istiodum ama olmadı 2. yılada kalmak istemedim matematik bölümüne yerleştim bi daha ki sene yine denicem matematik öğretmenliğini zaten dersler hemen hemene bölümle aynı olduğundan sorun yaşayacağımı sanmıyorum:64:
Matematikçi misin nefret ediyorum ben ya tebrik ederim matematiği sevenlere hep bi saygım olmuştur:69:

Aynen öyle canım.
Sakın yakınlardaki dersanelere gitme,merkezdekilere yazıl.
Ben bu sene uzak olmasın diye öyle bi hataya düştüm,pişman oldum bıraktım dersaneyi.
Keşke eski dersaneme gitseydim.
Uğur'u öneriyo herkes ben gitmedim ama çok iyi bi dersane olduğu söylenio,ama fiyatı da baya bi yüksek.
Sınav da iyidir,final de ama finalin kitapları çok zor.
Aslında önemli olan dersane değil anlatılan konular aynı sonuçta önemli olan birebir dersleri olan dersaneler onları araştırmalısın,birebir ders çok daha önemli dersane seçiminde

birebirden kastın etüt mü?

birebirden kastın etüt mü?

Yok etüt ayrı oluo birebir ayrı.
Hocayla tek başına dersten bahsediyorum.
Soru çözdürüyosun ya da konu anlattırıyosun.
O çok iyi oluo bilmediğin konulardan randevu alıyosun,hocayla birebir çalışıosun.
Çoğu dersanede var ama iyice araştır sen yine de bazıları randevuyla vermio,karışıklık oluo ben bu sene yaşadım bunu.
Eski dersanemde birebir randevu kartları vardı doldurup veriodum rehberliğe,sana ders ayarlıolardı.

Back