Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam benlik bi topik kızlar ben yatay geçişle önlisansı bitirdim. bölümümden menun olmadığım için yeniden sınavlara gircem kısmetse seneye. bu yeni sistem hakkında bilgim yok sorularımla sizi sıkboğaz etmek istiyorum
Sor yardımcı olurum :)
bide ben dershaneye gitmek istiyorum ama pek tavsiye eden olmuyo. çünkü ben matı en baştannnnn görmek zorundayım. lise1 de görmüştüm en son. bu yüzden durumlar ciddi derecede vahim. dershane için test çözme tekniği öğretiyolar sadece diyolar. özel derste bilmiyorum bi bilgim yok. anlayacağınız çelişkiler içerisindeyim hangisini tavsiye edersiniz? bide bütçeleride önemli tahminen dershane ve özel ders fiyatları ne kadardır?:26::26:
Anlamadım ygs'den mi tercih yapacaksın lys'den mi?
ygs 2 'den tercih yapçaksan sayısal yapman şart,çok düşük bi puan gelir yapmazsan
melis92 senin ygs'n kaçtı?
Aksine,dersaneler uzun uzun konu anlatır,etütlerde soru çözdürür.
Lise 1 den beri görmüyosan özel ders yetmez sana,çok fazla ders alman lazım onun da ücreti dersaneden daha fazla olur.
Artık dersanelerde sadece ygs sınıfları oluo,ona kaydolursun sadece mat1 istiyorsan
ben bu yıl girmedim geçen yıl girdim yerleştim çok şükür:)
4 yıllık istiyosan lys'ye yani 2.sınavlara da girmen lazım.
sayısaldan tercih yapacaksan ygs'de mat-fen testlerini çözmen gerekio,lys'de de lys1 ve lys2 sınavlarına gireceksin
nereye yerleştin?
bnm için en büyük sorun mat feni halledebilirim tek başıma diye düşünüyorum ama. ondanda ders alsam çok iyi. neyse şimdi ben dershane araştırması yapıcam. neye göre araştırmalıyım kaliteli ve güzel olması için? bizim evin yakınlarında dershaneler var ama tercih etmek istemiyorum. merkezde olan dershaneler bana göre çok iyi. çünkü bi çok kişi merkezde olan dershanelere gidiyo ve ister istemez bi rekabet olayı oluyo bu durumdada öğrencilern üstüne güzel düşüyolar ilgi açısından. yanlış mı düşünüyorum?
Matematikçi misin nefret ediyorum ben ya tebrik ederim matematiği sevenlere hep bi saygım olmuşturaslında matematik öğretmenliği istiodum ama olmadı 2. yılada kalmak istemedim matematik bölümüne yerleştim bi daha ki sene yine denicem matematik öğretmenliğini zaten dersler hemen hemene bölümle aynı olduğundan sorun yaşayacağımı sanmıyorum
Aynen öyle canım.
Sakın yakınlardaki dersanelere gitme,merkezdekilere yazıl.
Ben bu sene uzak olmasın diye öyle bi hataya düştüm,pişman oldum bıraktım dersaneyi.
Keşke eski dersaneme gitseydim.
Uğur'u öneriyo herkes ben gitmedim ama çok iyi bi dersane olduğu söylenio,ama fiyatı da baya bi yüksek.
Sınav da iyidir,final de ama finalin kitapları çok zor.
Aslında önemli olan dersane değil anlatılan konular aynı sonuçta önemli olan birebir dersleri olan dersaneler onları araştırmalısın,birebir ders çok daha önemli dersane seçiminde
Matematikçi misin nefret ediyorum ben ya tebrik ederim matematiği sevenlere hep bi saygım olmuştur[/QUOTE teşekkür ederim:)senin hedefin ne
birebirden kastın etüt mü?