Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendensin ozamanilk girişin mi bu ?
Lanet olası geometri tabikide![]()
ben geometriyi tamamen bıraktım artık çalışmıyorum8 soru analitik yaparsam yaparım yapamazsam umrumda değil açıkçası
geometri birikim işi istediğin kadar formül ezberle en başından beri soru çözüp soru çeşidi görmedikçe ya pa mı yo sun
ben de işi en başından sıkı tutmadığım için uğraşmıorum geometriyle....
ben geometriyi tamamen bıraktım artık çalışmıyorum8 soru analitik yaparsam yaparım yapamazsam umrumda değil açıkçası
geometri birikim işi istediğin kadar formül ezberle en başından beri soru çözüp soru çeşidi görmedikçe ya pa mı yo sun
ben de işi en başından sıkı tutmadığım için uğraşmıorum geometriyle....
hayır gire gire yalama oldu artık 3.girişim bu.ama ilk defa hazırlanıyorum ilk ikisinde kazansamda gidemezdim.hazırlanmadımda .bu yıl ilk ve son olsun die dua ediyorumcümlemize tabiki..daha dgrusu şifresi olmayan herkese kazanmayı nasip etsin Allah
benim de ikinci girişim geçen sene tercih yapmadım istediğim üni.olmuodu.umarım olcak bu sene olmalı artıkygs'den kaç almıştın?
ygs de geo.ya zamanım yetmedi zaten 30.soruda aldı kağıdımı kadın![]()
sen kac puan aldın? nasıl calıstıgından bahsedermisin bana belki akıl alırımda daha sıkı tutarım kendimi simdi cıkmam gerek ilk fırsatta tekrar gircem sevdim bu bölümüactıgın için tskkrler.en kısa zamanda görüsürüz inşşş
Çok geçmiş olsun canım benim sürem yetti ama geometriye şöyle bi baktım geçtim ayıp olmasın diye![]()
beklerim canım. 355 aldım ben. sözellere mutlaka yazarak çalışmak lazım başka türlü olmuo.kağıtları küçük küçük kesip not defteri gibi yaptım zımbaladım.örn.edebiyattan kısa kısa notlar aldım yazar-karşısına eserleri gibi.bol bol soru çöz sorularda şıklardan öğrendiğin ufak bilgileri not al.çok yardımı oluo gerçekten.coğrafyadan da aynı şekilde.matematiğe gelince artık konu çalışma sorulardan git zaten soru çöze çöze daha iyi anlıosun konuyu,beceremediğin bi konu varsa artık onla uğraşma çok az kaldı çünkü artık daha çok yapabildiklerine yüklen ki onlardan soru kaçırmayasın.başa bela konuları at çöpe yaniben mesela permütasyon kombinasyon olasılık konularını bitürlü anlayamadım onlarla uğraşmıorum artık.bu saatte kadar öğrenememişim bundan sonra mı öğrencem
karmaşık sayılar,logaritma vs gibi yapabildiğim konulara yüklendim onlar kaçmıcak inşş.
![]()
bu aralar bende öyleyim canım.konsantre olamıyorum bitürlü hele matematiğe bakmak bile istemiyorumaz kaldı biraz daha sıkcaz dişimizi başka çare yok....
çok haklısın..inş kazanırızda kurtuluruz..