Matematikçi misin nefret ediyorum ben ya tebrik ederim matematiği sevenlere hep bi saygım olmuştur[/QUOTE teşekkür ederim:)senin hedefin ne
Sosyoloji ya da felsefe yazacağım,puanıma göre ilk tercihlerim arasında psikoloji de olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Matematikçi misin nefret ediyorum ben ya tebrik ederim matematiği sevenlere hep bi saygım olmuştur[/QUOTE teşekkür ederim:)senin hedefin ne
Sosyoloji ya da felsefe yazacağım,puanıma göre ilk tercihlerim arasında psikoloji de olabilir.
hemşirelik istiyorum. ygs 2 ve mat fen yazıyo
sınava girdin mi esma. sınavda netlerin kaçtı? son hafta coğrafyada da çok ezber var bende zorlanıyrm
Bende bu sene lise son'a gectim. Bölümüm Fen matematikle ilgili hiç bir problemim yok çok seviyorum fakat kimya ve fizik :84: henüz ders çalışmaya tam başlamış değilim cokta eksiğim var sizde bu dönemlerden gectiniz kendinizi hiç rahat hissettinizmi keyfime dur diyemiyorum , yoksa normalmi napmam gerek :26::18:
Tatlım sakınn haa sakın rahat olma zaman öyle bir geçiyokı bu şaka deil bakk göruceksın ben bu sene ne zaman geçti sınava grdım çıktım ne zman tercıh yaptım noldu yemın ederm bısey anlamadım sakın ben bu zamanda yusuf yusuf gezıodum kork sınavdan
Bende bu sene lise son'a gectim. Bölümüm Fen matematikle ilgili hiç bir problemim yok çok seviyorum fakat kimya ve fizik :84: henüz ders çalışmaya tam başlamış değilim cokta eksiğim var sizde bu dönemlerden gectiniz kendinizi hiç rahat hissettinizmi keyfime dur diyemiyorum , yoksa normalmi napmam gerek :26::18:
tm öğrencisiyim
ve en zorlandığım ders edebiyat :S
nasıl çözücem bu sorunu bilemiyorum bir türlü öğrenemiyorum
sayısalcı olsaydın dersenizde kimya biyoloji fizikten nefret ediyorum
tarihi hiç sevmiyorum o yüzden sözelide seçemezdim
tm çok iyi ama edebiyat beni çok zorluyor :s
yandım beeeeeeennn
en çok zorlandığım ders matematik bir türlü yapamıyorum