• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LYS'ye hazırlanan bayanlar en zorlandığınız ders/konu?

En zorlandığınız ders hangisidir?

• Türkçe

OY: 0 0,0%
  • Edebiyat

• Matematik

OY: 11 44,0%
  • Geometri

OY: 8 32,0%
  • Tarih

OY: 2 8,0%
  • Coğrafya

OY: 3 12,0%
  • Fizik

OY: 5 20,0%
  • Kimya

OY: 2 8,0%
  • Biyoloji

OY: 3 12,0%
  • Felsefe

• Sosyoloji

• Psikoloji

• Mantık

OY: 1 4,0%
  • Diğer (belirtiniz)

• Ankete Katılan
    25
edebiyattan cumhuriyet edebiyatı cidden hiç kolay değil matematik geo çalışırken o kadar zorlanmadım.. Fem simetri 70 sayfada anlatmış :( son haftam oturtmaya çalışıyorum... Geometriden çemberde uzunluk matemtikten ise integral beni zorladı çemberde uzunluk sorularını görmekte zorlanıyorum integralde de yöntemi kestiremedğim oluyordu :(

Bende bu sene lise son'a gectim. Bölümüm Fen matematikle ilgili hiç bir problemim yok çok seviyorum fakat kimya ve fizik :47::84: henüz ders çalışmaya tam başlamış değilim cokta eksiğim var sizde bu dönemlerden gectiniz kendinizi hiç rahat hissettinizmi keyfime dur diyemiyorum , yoksa normalmi napmam gerek :26::18:

Ben türkçe matematik bölümüyüm ve sonlara kalması nedeniyle en zorlandığım konular türev ve integral oldu :/

Bende bu sene lise son'a gectim. Bölümüm Fen matematikle ilgili hiç bir problemim yok çok seviyorum fakat kimya ve fizik :47::84: henüz ders çalışmaya tam başlamış değilim cokta eksiğim var sizde bu dönemlerden gectiniz kendinizi hiç rahat hissettinizmi keyfime dur diyemiyorum , yoksa normalmi napmam gerek :26::18:

Tatlım sakınn haa sakın rahat olma zaman öyle bir geçiyokı bu şaka deil bakk göruceksın ben bu sene ne zaman geçti sınava grdım çıktım ne zman tercıh yaptım noldu yemın ederm bısey anlamadım sakın ben bu zamanda yusuf yusuf gezıodum kork sınavdan

Tatlım sakınn haa sakın rahat olma zaman öyle bir geçiyokı bu şaka deil bakk göruceksın ben bu sene ne zaman geçti sınava grdım çıktım ne zman tercıh yaptım noldu yemın ederm bısey anlamadım sakın ben bu zamanda yusuf yusuf gezıodum kork sınavdan

yandım beeeeeeennn :5::5::5::5::5:

Bu yazı iyi değerlendirseydin keşke :26:
Ama her şey geçmiş değil yavaş yavaş tempoya girmeye başla
2.seneye kalmak istemiosan rahat olmamalısın artık
Zaman o kadar çabuk geçio ki anlamıo insan
Şimdiden başarılar

tm öğrencisiyim
ve en zorlandığım ders edebiyat :S
nasıl çözücem bu sorunu bilemiyorum bir türlü öğrenemiyorum
sayısalcı olsaydın dersenizde kimya biyoloji fizikten nefret ediyorum
tarihi hiç sevmiyorum o yüzden sözelide seçemezdim
tm çok iyi ama edebiyat beni çok zorluyor :s

edebiyatı çözmenin en ii yolu roman okumaktır ne kadar okursan o kafar anlama kabiliyetin gelişir

Back