• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LYS'ye hazırlanan bayanlar en zorlandığınız ders/konu?

En zorlandığınız ders hangisidir?

• Türkçe

OY: 0 0,0%
  • Edebiyat

• Matematik

OY: 11 44,0%
  • Geometri

OY: 8 32,0%
  • Tarih

OY: 2 8,0%
  • Coğrafya

OY: 3 12,0%
  • Fizik

OY: 5 20,0%
  • Kimya

OY: 2 8,0%
  • Biyoloji

OY: 3 12,0%
  • Felsefe

• Sosyoloji

• Psikoloji

• Mantık

OY: 1 4,0%
  • Diğer (belirtiniz)

• Ankete Katılan
    25
Kızlar bakın ne sorucam.
Lys başvurusu yaptıktan sonra onay kağıdı çıkıo hani çıktısını alın saklayın diolar onay kodu falan var.
O kağıtta fotoğrafınız var mı?
Ygs'nin onay kağıdında resim vardı ama benim Lys onay kağıdımda resmim yok :s
Sizde de öylemi?

Kızlar bakın ne sorucam.
Lys başvurusu yaptıktan sonra onay kağıdı çıkıo hani çıktısını alın saklayın diolar onay kodu falan var.
O kağıtta fotoğrafınız var mı?
Ygs'nin onay kağıdında resim vardı ama benim Lys onay kağıdımda resmim yok :s
Sizde de öylemi?

evet o kağıtta resim yok.

arklarr nasıl gdiyoo konu eksikleri bttimi? bn geodan nefret edyrm hiç yapamıyrm:2: matm fena deil ama zorr zorr ya yetmyoo sizin durumlar nasıl?

arklarr nasıl gdiyoo konu eksikleri bttimi? bn geodan nefret edyrm hiç yapamıyrm:2: matm fena deil ama zorr zorr ya yetmyoo sizin durumlar nasıl?

Edebiyat ve coğrafya tamamen bitti soru çözüorum sadece.
Geometriye hiç bakmadım bu sene zaten.
Matematik de tamam gibi sorulara geçtim artık konu çalışmıorum....

of ne apcaz bu geo yu:( :50:sen ne düşünüyosun lady? yani ne olmak istysun puanların yetiomu şimdilik?

Eşit ağırlık mıydın?
Ben tm3 ten tercih yapıcam sosyoloji ya da felsefe istiorum geometriden 10 soru kadar yapabilirsem bana yeter analitiğe güveniorum 8 soru çıkıo ondan soru kaçırmamaya bakıcam.
Marmara ya da odtü istediğim için işim daha da zor başka okulların sosyoloji ya da felsefeleri düşük puanlı ama istemiorum ben...
ingilizce ağırlıklı bi okul istiorum.
Sen hangi bölümleri istiosun?

evet eşit ağırlığımm pdr istydm ama olmıcak. ygs m çok düşük senn ygs kaç bu arada? sosyoloji felsefe hiç düşünmedim ben formasyon imkanı varmı ki ama istediin yerler gzel tabi inş. gelirr

Ygs 355'ti senin?
Formasyon kalktı artık doğrudan öğretmen olunabilio her bölümden.
Ben de ya öğretmenlik ya da akademik düşünüorum zaten

Ygs 355'ti senin?
Formasyon kalktı artık doğrudan öğretmen olunabilio her bölümden.
Ben de ya öğretmenlik ya da akademik düşünüorum zaten

Felsefe ya da sosyoloji okuyup felsefe grubu öğretmeni oluosun.
Benim de hedefim bu ya da dediğim gibi üni.de akademik kariyer yapmak

Bende Lys'ye hazırlanıyorum kızlar, tmciyim..
Ygs puanım: 374
Şuan stresten gebermek üzereyim ben ya, yetiştiremiyorum bi türlü bu konuları, benim sorunumda en çok geometride :5: Edebiyatım fena değil, aslında hedefim full çekmek ama ne kadar yapabilirim bilmiyorum :27: Coğrafyaya hiiiç çalışmadım şimdiye dek onu salladım anlayacağınız yorum yaparaktan yarısını yapsam yeter ..Mat2 yi seviyorum çalışıyorum ama ne yaparım bilmiyorum çok zor ya :5:
Daha 1 defa Lys denemesine girdim ondanda birşey anlamadım zaten, yani düzeyimin nerde olduğunuda bilmiyorum, dersane bu haftasonundan itibaren sınava kadar deneme yapcakmış bakcaz artık :18:
16 gün kaldı :5:

Son düzenleme:
Ygs'n iyiymiş,
Sorunun sadece geometriyse takma o kadar diğerlerini yaparsın yeter sana zaten.
Tabi istediğin bölüme de bağlı biraz

Back