• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LYS'ye hazırlanan bayanlar en zorlandığınız ders/konu?

En zorlandığınız ders hangisidir?

• Türkçe

OY: 0 0,0%
  • Edebiyat

• Matematik

OY: 11 44,0%
  • Geometri

OY: 8 32,0%
  • Tarih

OY: 2 8,0%
  • Coğrafya

OY: 3 12,0%
  • Fizik

OY: 5 20,0%
  • Kimya

OY: 2 8,0%
  • Biyoloji

OY: 3 12,0%
  • Felsefe

• Sosyoloji

• Psikoloji

• Mantık

OY: 1 4,0%
  • Diğer (belirtiniz)

• Ankete Katılan
    25
fizikte çok zorlanıyorum ama mühendislik istiyorum :1:

şu dalgalar foto elektrik var ya çok ezber isteyen. geçen sene (12. sınıfta )
kafayı bozmuştum .. ama ygs den sonra seneye bıraktığım için fazla takılmadım .. pek çalışmadım da ek puanm var öğretmenlk diye ..
pişmanım ..

nefret ediyorum o fiziğin 2. bölümünden :50:

matematik patlamış :D bende matematikte zorlanıyorum lys matematiği çok uzun sıkılıyorum ya :( :(

Lys 5 e gircek olan varmıı ? yada daha önceden giricek olan ? yabancı dil oluyor ingilizceden giicem ama birazcık zor gibi :S

tm öğrencisiyim
ve en zorlandığım ders edebiyat :S
nasıl çözücem bu sorunu bilemiyorum bir türlü öğrenemiyorum
sayısalcı olsaydın dersenizde kimya biyoloji fizikten nefret ediyorum
tarihi hiç sevmiyorum o yüzden sözelide seçemezdim
tm çok iyi ama edebiyat beni çok zorluyor :s

Bende edebiyatta çok zorlanıyorum, hafıza teknikleriyle edebiyat öğrenimi için CDler var ama biraz pahalı (250 TL) ama hakikaten daha kalıcı öğrenmeyi sağlıyor örnek videolardan izlediğim kadarıyla, ama birkaç kişi birleştirerek alabilirsek çok iyi olur, ilgilenenler özel mesaj atabilir..

merhaba, ben sayısal öğrencisiyim. biyolojide çok zorlanıyorum. hatta nefret ediyorum ve hiç çalışamıyorum :50: :43:

Dilci olmam gerekirken TM seçtim ve matematik baş belam! Çok gereksiz ama şu an çalıştıklarımız yahu :'(

ben de fendeyim seneye sınava giricem. fizik kimya biyoloji matematiğim iyi şimdilik modern fizikte zorlanıyorum o ayrı :) ama geometri yapamıyorum. sağlık alanı istediğim için mf3 puanı lazım geometri %7 etkiliyor analitiği yaparsam yaparım ama diğerleriyle uğraşmicam...

Back