Lütfen yorum yapın.

İşi büyütüp büyütüp ne olacak?
Bir yerde tamam artık, sistemi kurdum rahatım mı diyecek, yoksa daha fazla iş daha fazla iş diye gidecek mi?
Sistem kurmak da yıllar mı alır böyle yalnız?
Onun kafasında kendi işi ile beraber 3-5 iş daha yapmak en az 5 sene için var. Yada şuan talep varken böyle. Ben zaten bişey demiyorum buna . Tek istediğim geri evime dönmek ve onun eve ne zaman geleceğini ne zaman gideceğini bildiğim bir iş düzeni olması.

Imkaniniz varsa küçük bir ev daha acın. Stüdyo bile olsa. Beraber gider beraber dönersiniz.
Zaten onun işi bizim eski yaşadığımız şehirde daha yoğun şuan . Benim evim herşeyiyle duruyor orda. Gittiği zamanlar evde kalıyor. Sorun şu ki ben burda çalışıyorum. Onun burda danışmanlığını yürüttüğü firmada işletme müdürü olarak çalışıyorum. Yani onun eksikliği hissedilmiyor . O da benim geri eski şehrimize gitmemizi istemiyor bu yüzden.

Yeniden eski şehire taşınacağınızı söyleyin bakalım ne söyleyecek çok ayrı kalıyoruz deyin çocuğun seni görmesi gerekiyor bu şekilde görmeyecekse boşanalım böyle babası yanında olmadıktan sonra ayrı olmanın daha mantıklı olduğunu söyleyin

Aynen bunları söylüyorum. Pire için yorgan yakan mı olmuyorum , uyumsuz mu olmuyorum... daha neler neler....

Altından bişey çıkar mı bilmem ama böyle işkolikler var çevremde de akrabalarım var ailesi içinde getirdiği para önemli memnunlar yani eşlerinin böyle çalışmasından eşim bazen fazla çalışır bana para çok para lazım değil seninle geçirdiğimiz vakit lazım derim yavrumuzun seninle geçirdiği vakit önemli derim

Aynen bunları söylüyorum. Pire için yorgan yakan mı olmuyorum , uyumsuz mu olmuyorum... daha neler neler....
Peki aileniz hangi şehirde eşinizin yeniden döndüğü şehirde mi bu şekilde evliyken çocuğun sorumluluğunu üstlenmek de kolay değil hastalık var sağlık var hasta olduğunda özellikle insan yanında destek arıyor ateşlendiği oluyor çocuk hastalanıyor evli olup da bekar gibi bu sorumlulukları üstlenmek sonra gelecek diyecek ben çocuğuma destek verdim maddi destek verdim ben de ya manevi destek

Gerçekten çok can sıkıcı bir durum Allah kolaylık versin 4 yıldır bu şekilde iyi idare etmişsiniz siz kendi ayakları üzerinde duran bir annesiniz bi cinnet bu olayı çözer mi öncelikle bunu bir gözden geçirin derim başka türlü şeyler düşünemedim ben sizin yani evin sorumluluğunu üstlenmek istemiyor gibi geldi bana sen neredeysen bizde oradayız diyip noktayı koyun ikinci evliliklerde biraz daha uyum süreci zor oluyor benimde 2 evliligim ama keşke dediğim pişmanlığım diyebilirim

Ailem yok maalesef yani kardeşlerim var hepsi ayrı yerde

Tepki vermiyor ben evimi bırakıp geldim evimi çevremi çok özlüyorum diyorum madem sen de işini iyileştirdin geri gidelim diyorum ama o burda yaptığı işleri de bırakmak istemiyor
Valla garip. Bir yeri bırakınca ekonomik olarak baya etkilenecek misiniz peki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…