• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yorum yapın.

Siz eşinize sitem etmişsiniz ama eşiniz ne cevap verdi onu yazmamışsınız. Bence oradan sonra asıl yorum yapmak daha sağlıklı olur

Ben de eşimi işkolik saniyordum. Bu ne hırs yarabbiii 🙄🙄

Birlikte vakit gecirip, birlikte tatil yapip, birbirini dogru durust gormedikte sonra ne anlami var bunca koşturmacanin anlamiyorum. Çok mecbur olursun gecinemiyorsundur tamam da sirf fazladan iş hırsına senelerce boyle bir hayat istemezdim. 🙄
Ama eşinizin durmak bilecek gibi degil.

Siz eşinize sitem etmişsiniz ama eşiniz ne cevap verdi onu yazmamışsınız. Bence oradan sonra asıl yorum yapmak daha sağlıklı olur
Eşim beni haksız buluyor bütün kadınlar eşleri işe gitti diye böyle yapmıyormuş. Ne var iş için uğraşıyormuş ..

Şöyle eşim bir yandan kendi işini büyütüp bir yandan diğer şirketlerle çalışıp kendi işine yatırım yapıyor uzun vadede planı 5 sene böyle devam etmek . Ben ona bu konuda hak veriyorum. Ama kızdığım konu iş söz konusu olunca hepimizi ve herşeyi unutuyor. Eve gelme düzeni yokken gelip gelmeyeceğini bile haber vermiyor. Benim birde büyük kızım var lisede. Eski şehrimizde evimiz duruyor zaten burda eşyalı kiralık bir daire tutmuştuk. Ayrıca beni de kendi iş yaptığı şirkette çalıştırıyor o yokken eksikliği hissedilmesin diye.
Hımm anladı. Gidip gelme sansınız yok. Adam da biraz işkolik. Valla konuşup ikna etmeye calışacaksınız ama bu yıllardır böyleyse değişmesi zor. Benim de evliliğim buna benzer. Gebelik lohusalık küçüklük vakitleri hep yalnız gecti. Sorsan kabul etmez ama valla her işi basardım tek basıma bazen günlerce. Üstelik de yakınım yok burada (ailesi var ama ihtiyacım olsa aramam) bazen diyorum o yokken basına birsey gelse kimi ararım diye. Cevap komşu.
Dua edin Allah evine baglasın. Sizin için çalışıyor bunu düşünüp teselli olun. Benim önerim cok da boş bırakmayın.

Eşim beni haksız buluyor bütün kadınlar eşleri işe gitti diye böyle yapmıyormuş. Ne var iş için uğraşıyormuş ..
İş, yaşamın bir uzantısıdır; yaşam işten arta kalanlar değildir.

Dediğim gibi umarım iştir, milletin karısıyla onla bunla kıyaslamaya başladıysa pek de olumlu düşünemedim.

O nasıl bir işmiş öyle? Koca koca şirketler yöneten insanlar tanıyorum böyle tuhaf bir hayatları yok. Sabaha kadar ne iş olabilir ki eve gelip gelmeyeceğini bile bilemiyor. Eğlence sektöründe falan mı eşiniz, sabahın beşinde falan hangi sektör çalışır hiç anlamadım.
Böyle hayat olmaz ama, ne gerek var öyle kocaya. Kusura bakmayın, kocanın eve tek artısı pis çamaşırları falan herhalde. Kendiniz de çalıştığınıza göre maddi bir katkıya da gerek yok, herkes kendi hayatını yaşıyor.
15 günde bir eve geliyorsa başka bir evi olabileceği ihtimalini de göz önünde tutun

Aslında durum şu, eşimin eski şehrimizde bir şirketi vardı ama şirket yeniydi ve işleri de çok gelecek vaad etmiyordu bu yüzden eşim başka şehirlerde başka şirketler için de çalışıyordu . Ben buraya gelince burda çalıştığı şirketin sorumluluğunu bana verdi daha önce de yönetici olarak sürekli çalıştığım için burda da bu işi bana bıraktı kendisi de eski şehrimizdeki şirketine ağırlık verdi ve orda işini büyüttü.
Eşinizin olduğu yere dönüp orda çalışma imkanınız yok mu?

Merhaba kaç yıllık bir evliliginiz var eşinizin mesleği nasil bir meslek ki eve gelmeyi sizi aramayı bile unutuyor bunlara açıklık getirirseniz daha güzel yorumlar gelir üzüldüm evlilik bu değil sadece para kazanmak yetmiyor ama erkekler duz mantık para kazanmak onlar için çok iyi para var huzur var kafasindalar

Evet gerçekten biz buraya gelmeden önce kendi işleri çok iyi gitmiyordu. Biz buraya geldik hatta ben onun burda danışmanlık yaptığı firmaya yönetici olarak işe başladım. ( 12 yıldır yönetici olarak çalışıyorum) böylelikle burdaki işleri hafifledi ve o da kendi işine daha çok vakit ayırabildi ve işini büyüttü. Maddi durumumuz ben de iyi bir ücretle çalıştığım için gayet iyi zaten o tüm çalışmalarından kazancını işini büyütmek için kullanıyor.
Bence şüphelendiğiniz durum yoksa aklınıza başka şeyleri getirmeyin.Hayatta herşey tam olmuyor maalesef maddi durumunuz kötü olup çocukların ihtiyaçlarını karşılamayıp eşiniz devamlı yanınızda olsa daha kötü bence.Adam gelecek için çalışıyor doğruda yapıyor

Ben de çalışıyorum ama hemde eşimin kendi ortaklık yaptığı şirkette çalışıyorum. Hatta eşim sırf burda çalışayım diye bizi buraya getirdi. Ben buraya bu işe başlamadan önce eşimin haftada 3-4 gün buraya gelmesi gerekiyordu. Şimdi 2 haftada 1 gün anca geliyor bu iş yerine.
Oooo eşiniz biraz tuhaf biriymiş. Parayi fazlaca seviyor olmali. Calismayin isi birakin ve esinizin oldugu yere dönün. Onu gormeme sorunu olarak evde mi gormuyorsunuz yoksa iste mi?

Evet aynen anladığınız gibi ama şöyle biz buraya taşınmadan önce de eski şehrimizde kendi şirketi vardı ama işleri çok iyi gitmiyordu. Biz buraya geldiğimizde onun işleri orda iyi gitmeye başladı.

Tasinmaniz islerine siherli degnek vurulmusmu gibi oldu? :işsiz: Ilginç bir durum dogrusu. Ne zaman gitçegi, ne zaman gelcegi belli olmayan bir is nasil oluyor? Bu kadar plansiz programsizda olmaz.

Kuskulandirmakta istemiyorum ama bu isin içinde bir is var gibi. Ya senden kaçiyor, ya baska seylerin pesinde yada ikisi.

Hayatta her şeyin dengesi olmalı. Şayet bi cep diktirip mezara götürmeyecekse aile hayatını bu kadar boşlamanın anlamı yok. Ya da iş sadece paravan altında başka nedenler var.

Oooo eşiniz biraz tuhaf biriymiş. Parayi fazlaca seviyor olmali. Calismayin isi birakin ve esinizin oldugu yere dönün. Onu gormeme sorunu olarak evde mi gormuyorsunuz yoksa iste mi?
Evde de işte de görmüyorum . Mesela çetele tuttum bu ay toplam 10 gün buraya geldi kalan günlerde hep şehir dışındaydı.

Taşınınca diğer şehre gitmesi beni rahatsız etti bir şey var gibi yani normal değil. Tekrar o şehre dönelim deyin tepkisi ne olacak bi bakın
Tepki vermiyor ben evimi bırakıp geldim evimi çevremi çok özlüyorum diyorum madem sen de işini iyileştirdin geri gidelim diyorum ama o burda yaptığı işleri de bırakmak istemiyor

Tasinmaniz islerine siherli degnek vurulmusmu gibi oldu? :işsiz: Ilginç bir durum dogrusu. Ne zaman gitçegi, ne zaman gelcegi belli olmayan bir is nasil oluyor? Bu kadar plansiz programsizda olmaz.

Kuskulandirmakta istemiyorum ama bu isin içinde bir is var gibi. Ya senden kaçiyor, ya baska seylerin pesinde yada ikisi.
Başka şeylerin peşinde mi bilmiyorum. Ama olabilir

Merhaba kaç yıllık bir evliliginiz var eşinizin mesleği nasil bir meslek ki eve gelmeyi sizi aramayı bile unutuyor bunlara açıklık getirirseniz daha güzel yorumlar gelir üzüldüm evlilik bu değil sadece para kazanmak yetmiyor ama erkekler duz mantık para kazanmak onlar için çok iyi para var huzur var kafasindalar
4 yıldır evliyiz her ikimizin de 2. Evliliği.
eşim evlendiğimiz dönem kendi şirketinde ithalat yapıyordu ve bir şirketin satış müdürlüğünü yapıyordu.
sonra kendi işleri kurlar nedeni ile pek iyi gitmedi. Şuan bulunduğum şehirde başka bir firmayla da çalışmaya başladı. Sonra haftanın 4-5 günü buraya geliyordu. Ben de bebek olunca bu kadar yalnız kalmamak için söylenmeye başlayınca sizde gelin o zaman dedi. Ordaki evimi öylece bırakıp buraya geldik eşyalı bir daire tuttuk. Ama anladım ki asıl niyeti biZi yanında olalım diye getirmemiş burda çalıştığı firmada sorunlar varmış beni getirip bir ay sonra o firmada işe başlattı . Ben 12 yıldır yönetici olarak çalışıyorum. O da benim tecrübemi kullanmak istedi. Böylelikle 1 ay sonra eski yaşadığımız şehirdeki işiyle ilgilenmek için bu sefer haftada 4-5 gün oraya gitmeye başladı.

Merhaba
Okuyan ve yorum yapan herkese şimdide. teşekkür ederim.4 yıllık evliyim. Eşim evlenmeden önce sabit bir yerde çalışıp haftada 1-2 gün iş için şehir dışına gidiyordu. Evlendikten sonra iş değişiklikleri ve kendi işini de kurması ile ( hem kendi işini kurdu hem de 2-3 firmanın danışmanlığı ve satış müdürlüğünü yapmaya başladı) haftanın 4-5 günü eve gelmez oldu. Eve ne zaman geleceği ve ne zaman tekrar gideceğini bile bilmiyorum. Önce onun çok vakit geçirdiği şehre bizde taşınmaya karar verdik. 1 sene oldu buraya geleli. Ancak biz buraya geldiğimiz aydan itibaren o eski şehrimizde kendi işini büyüttü. Ve şimdi de haftanın 4 günü en az orda. Ben Doğum yaptığım da bile beni hastaneden çıkarıp eve bırakıp yine iş için gitmişti. Ve artık eve gelip gelmeyeceğini bile haber vermiyor. Mesela dün akşam bekledim arar haber verir diye aramadı. Bugün sabah ben aradım ne zaman geleceğini sordum belli değil diyor.
ben de artık onu özlediğim için aramadığımı bu evle ilgili sorumluluk alması için eve gelmesi gerektiğini , çocuğu tek başıma büyütüp evle tek başıma ilgilendiğimi, şehir değiştirmenin hiç bir faydası olmadığını söyledim ve çok üzgünüm sinirliyim. Siz ne düşünürsünüz böyle bir durumda? Ayrıca evde olduğu zaman da telefonu hiç susmuyor gece olmadan. Sürekli iş iş iş!!!
çalışmak ve kazanmak güzel fakat bebeğinin bu minnak hallerini görmek birdaha mümkün olmuyor malesef,yanına bir yardımcı alıp işini hafifletmesi daha mantıklı olur.siz devamlı kendisine onu özlediğinizi mutlaka her fırsatta söyleyin

Back