Lütfen yardım edin !!

Nimeett

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2017
23
13
31
Kızlar merhaba. 24 yaşındayım ve görüştüğüm biri var. Ailem herkes biliyor. Kendisi Karslı ve terekeme.tanismaya geldiler ve babam görünüş olarak Kürde benzettiği için Kürt bunlar dedi vermem dedi ve 3 aydır da vermem diyo başka bişey demiyo. Son bir haftadır araya herkes girdi konuştu bı tanı dendi ama asla kabul etmedi.simdi de bana vazgeç diye baskı yapılıyor. Şuan beraber olduğum kişiyle tanışmadan önce bı takım cahilce şeyler yaşamıştım ve ona anlattım o da beni ben olduğum için sevdiğini herkesin hata yapabilecegini söyledi ve uzuuun bı konusmadan sonra beni kabul ettiğini söyledi ve bir buçuk yıldır beraberiz. Hiç o konu yüzünden uzulmedik anladık yüzüme vurmadi. Şuan onu hem çok seviyorum hem de bu hassas duruma rağmen beni kabul edip sevmeye devam ettiği için bırakmak istemiyorum. Babam çok inat etti Kürt onlar vermem dedi olmadıkları halde. Kaçmayı da düşünüyorum ama korkuyorum üzülüyorum. Siz olsanız napardiniz ??

Dua edin sabredin babanız sizi üzmek istemeyip ikna olacaktır ikna olmasa bile ailenizi silip kaçmayın derim aynı yaşız ve ilerde hayatın neler getireceğini bilemeyiz dönüp dolaşıp gideceğimiz yer kürkçü dükkanı

Sakın kaçma ! Sonra çok pişman olursun... Sabırlı ol, ilişkini devam ettir zamanla o da anlayacak birbirinizi ne kadar çok sevdiğinizi...

Benim daha önce birisiyle beraber oldugumu bilip bunu kabul edip beni seven birisi ama? Bu noktada sizin de fikriniz değişmez mıydı ? Kaç kişi böyle biseyi sever kabul eder ki ?

Sakın kaçma ! Sonra çok pişman olursun... Sabırlı ol, ilişkini devam ettir zamanla o da anlayacak birbirinizi ne kadar çok sevdiğinizi...
Tesekkur ederim cvp verdiğin için. Zaten hiç istemiyorum üzülüp hayatı kendime zehir ederim gidersem. Ama dün başka biriyle evlenmem için annemi benimle 0konuşmaya gönderdi babam.

Tesekkur ederim cvp verdiğin için. Zaten hiç istemiyorum üzülüp hayatı kendime zehir ederim gidersem. Ama dün başka biriyle evlenmem için annemi benimle 0konuşmaya gönderdi babam.
Git babanın karşısına " babacım senin istediğin biri ile evlenip mutsuz olsam ömür boyu vicdan azabı çekmeyecek mısın ?" Diye sor.. otur konuş... Annene de anlat ama asla ezme onları... Aileler bişey diyorsa muhakkak haklı yönleri vardır. Doğulu batılı ayırt etmem asla ! Fakat ailenin rızası çok önemli bu konuda. Bir de hatamı kabul etti beni başka kim kabul eder diye söylüyorsun. Yapma lütfen ! Yapmışsın bir hata herkes hata yapar yapmam der en beterini yapar. Kendine temiz kiz isteyen bir zahmet temiz kalacak ... Sırf bu yüzden ısrarcı olmak mantıksız... Seviyorsan ısrarcı ol ...

Çok seviyorum.hele o... Benim babamla çok az şeyler dışında hiç samimiyetim sohbetim olmadı. O hep çok uzak davrandı. Bana kızım sen ne istiyosun diye sorma gereği bile duymadı. Tek söylediği benim bı çevrem var utanirim kızımı Kars'a verdim Kürde verdim demeye.. Kürt olmadıkları halde kabul etmiyo.

Bana kırılma ama babanın zihniyeti çok kötü... Öyle olsa ne değişecek ? Şimdi istediği biri ile evlenip üç öğün dayak yesen daha mı iyi olacak ? Birinin babana bunları anlatması gerekiyor... Doğu batı bunlar hikaye! İnsan olmak önemli olan ...

İşte bende tam bu noktada çaresiz kaldım. Sadece bir inat elalem ne der kaygısı yüzünden... Biz de erzincanliyiz yani öyle batılı modern bı aile falan değiliz. Üniversite mezunuyum kendi paramı çok şükür kazanıyorum ama evlenmek istediğim adamla evlenmiyorum. Bu yüzden kaçmayı düşündüm. Aslında kaçmak da değil kendi hayatımı kendi kararlarımi yaşamak..

Ben tavsiye etmiyorum başına buyruk olmanı... Ezip geçerek mutlu olan çok az insan var... Ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz peki bir plan var mı ?

Ben tavsiye etmiyorum başına buyruk olmanı... Ezip geçerek mutlu olan çok az insan var... Ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz peki bir plan var mı ?
Eğer kabul etseydi bu yaz sonu yüzük takip gelecek bahara ya da yaza evlenmeyi istiyoduk. Ama babam Nuh dedi peygamber demedi.

Eğer kabul etseydi bu yaz sonu yüzük takip gelecek bahara ya da yaza evlenmeyi istiyoduk. Ama babam Nuh dedi peygamber demedi.
Aile büyüğünüz yok mu şöyle hatrı sayılır , babanın kıramayacağı birisi? Eğer öyle birisi varsa en azından o konuşsun hatta aileyi araştırması için ön ayak bile olabilir böyle biri varsa işin çok kolay olur... Peki çocuğun ailesini tanıyor musun ? Nasıl insanlar bir fikrin var mı ?

Tanıyorum canım. Eve de geldiler tlfnda da görüşüyoruz sürekli. Annesi ben üzülüyorum diye benimle beraber ağlayan birisi. Araya amcalarim yengelerim girdi herkes konuştu en azından bı daha gelsinler bı daha konuş kızın cahillik yapar giderse ya da başkasıyla evlenir mutsuz olursa vebal altına girersin dendi. Araştırmayı bile kabul etmedi. Bana dese ki kızım o seni mutlu etmez o sana bakamaz o seni döver o ahlaksız o sorumsuz vs derim ki haklı babam. Ama hiç bı geçerli neden yokkk.

Pes ! Dediğim dedik bir baba ile karşı karşıya kalmışsın Allah yardımcın olsun ne diyeyim ... Ben olsam sabırla ilişkimi devam ettiririm bu sürede sevdiğimin ailesini daha iyi tanımaya çalışırım... Daha da başka bişey gelmiyor aklıma... İnşallah baban bu aksi düşünceden bir an önce vazgeçer, en azından tanımaya layık bulur da hata yaptığını farkına varır... Böyle bir ailede olduğumu düşünemiyorum çok can sıkardm herhalde...

İlgilenip destek olduğun için sağol canım. Bolca duaya ihtiyacım var. Sabredicem direnicem Allah ne derse o olur.

İlgilenip destek olduğun için sağol canım. Bolca duaya ihtiyacım var. Sabredicem direnicem Allah ne derse o olur.
Hayırlısını dile...bazen olmasını çok istediğimiz şeyler bizim için hayırlı olmayabilir o yüzden herşeyin hayırlısı olsun ...

Mutlaka yumuşayacaktır, sakın kaçmak teşebbüsünde bulunma.

Benim anlamadığım, Kürt olsa ne olur Kars olsa ne olur?

Bilgileriniz doğruysa, yaşadığınız yer de Karstan çok farklı bir yer değil. Sanırsın İbiza' dan Kars' a gidecek.

İnsanları bu şekilde ayrıştıran zihniyete yazıklar olsun.

İnsanı, insan olduğu için sevin sayın.

Zaten yeni üyesiniz. Belki de amacınız polemik yaratmak. Israrla Kürt Kürt diye bastırıyorsunuz.

Mutlaka yumuşayacaktır, sakın kaçmak teşebbüsünde bulunma.
Az önce amcam geldi oturdu karşısına kizinla konuş bakım sen bı dedi. Kızımla konuşacak biseyim yok o işten vazgececek unutacak ben cvbimi verdim dedi ve sustu. Asla yumusamicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…