Lütfen bir okuyun, düşüncelerinize ihtiyacım var :(

Adam ölmüş üstüne toprak atanı yok. Valla siz bir şey yapamazsınız. Bir zahmet totosunu kaldırıp doktora gidecek ya da boşanacaksınız ki ikinci seçenek daha akla yatkın geliyor çünkü adamın umurunda değilsiniz. Büyük ihtimalle evde biri olsun, yemeği temizliği yapsın, önüme yemek koysun, işten gelince hizmetim görülsün diye evlenmiş.

Yatağı ayırmayı da denedim. Olduğum odaya gelip yerde yatıyor bu sefer de. Yani yatakları ayırma taraftarı da değil. Boşanmayı da asla düşünmüyor, zaman ver biraz birbirimizin huylarını öğrenip alışacağız, her şey yoluna girecek diyor. Şu an kendi düzenimi kurmaya çalışıyorum zaten.

Aile yapılarımız da çok farklı. Kötü anlamda söylemiyorum ancak pek açık görüşlü bir ailesi yok, benim ailem ise her zaman bana her konuda destek oluyor. Olumsuzu değiştirmek yerine kabullenmeyi seçer ailesi. Bu ilgisizlik vs. yüzünden nişan attığımda ailesi hayırlısı olsun demişti sadece. Çok istenen bir gelin değilim zaten yani anlayacağınız. Annem üzüldüğümü gördüğü için vereceğim her kararda yanımda olduğunu belirtiyor. Eşimin aileme karşı da bir saygısızlığı da yok. Bir şey olsa benden önce koşar yardıma o kadar seviyor bizimkileri yani.

Yemek, temizlik gibi işlerde de benden bir beklentisi yok ki. Hatta çoğu zaman yemeği, bulaşığı vs. o halleder. Öyle olsa inanın benim için daha kolay olurdu. En azından benimle evlenmek için sebebi buymuş demek ki derdim. Ama şu an benimle neden evlendiğini bile anlamıyorum. Sorduğumda seni sevdiğim için evlenmek istedim diyor ama davranışları hiç hissettirmiyor beni sevdiğini.

Gay olabilir mi? Paravan evlilik yapmıştır belki? Çünkü sizi sevmiyor, umursamıyor, zoraki birşeyler yapıyor yaparsa da.

Nerede isterse yatsın. Sizin taviz vermediğinizi öğrenir bu sayede.
Kendi düzeninizi kurmaya çalışmanız umut verici. Sakın üzülmeyin yaşananlar sizin suçunuz değil.
Ben size inanıyorum.

Keşke herşey saygısızlık yapmaması ile bitse ama maalesef öyle değil saygının yanında başka şeylerde lazım anlattığınız şeyler normal değil düzelir mi belli değil destek alsanız bence iyi olur en başında hiç tekrar nişan takmasaydınız iyi olurdu ama geçmişe takılmanın bir önemi yok. Ailesinde ruhsuz kendide ruhsuz demek ki

Çok tuhaf gerçekten bazen benden gizli antidepresan falan mı kullanıyor acaba diye düşünüyorum. Bu sakinliğin ve ruhsuzluğun başka nasıl bir açıklaması olabilir bilmiyorum

Çok tuhaf gerçekten bazen benden gizli antidepresan falan mı kullanıyor acaba diye düşünüyorum. Bu sakinliğin ve ruhsuzluğun başka nasıl bir açıklaması olabilir bilmiyorum
Ailesi de böyle diyorsun yapısal olabilir yada sevmiyor diye geliyor aklıma seni üzmek istemiyorum elbette ama ne gelebilir ki insanın aklına başka 32 yaşında bir erkek 27 yaşında gencecik bir kadınla evli ve bu kadar ilgisiz evliliği görev gibi mi görüyor acaba yada yaşım geçiyor evleneyim gitsin diye mi evlendi acaba çünkü daha çok yeni

Yaşım geçiyor diye baba olmak için evlenmiş olabileceğini düşünüyorum ben de. İnanın bizi gören kimse yakıştırmıyor bile. Ben bakımlı, fiziği düzgün, oldukça güzel bir kadınım. Hayatın akışında da erkeklerin ilgisini çekiyorum. Bunu fark etse bile umrunda olmuyor. Onu hiçbir zaman aldatmayacağıma o kadar emin ki...

Ciddi ciddi sevmediğini düşünüyorum şuan. Seven insan kıskanır dozu vardır elbet ama illa ki kıskanır. Hiç sordunuz mu seviyor musun diye?

Sordum tabii ki seviyorum diyor. Bazı şeyler söylense de bir anlam ifade etmez hissedemedikten sonra...
Haklısın laf olsun diye söylenen şeyler var. Ailenin yanına dönsen bir kaç gün kafanı dinlesen bu süre içinde dertleşsen fikir alsan baksan o sırada eşin ailesi ne yapacak kötü mü olur sence

Haklısın laf olsun diye söylenen şeyler var. Ailenin yanına dönsen bir kaç gün kafanı dinlesen bu süre içinde dertleşsen fikir alsan baksan o sırada eşin ailesi ne yapacak kötü mü olur sence
Daha önce aileme gittiğim de oldu. Hatta birkaç gün eve dönmediğim de oldu. Bu süre içinde her akşam ailemin evine geldi. Ailesiyle pek paylaşımı yok. Yani biz ne zaman sorun yaşasak hep benim ailem üzülüyor. Onun ailesinin ruhu bile duymuyor. Sadece nişan attığımı söylemişti ailesine. Onun dışındaki sorunlardan hiç haberleri yok. Ben ailemin evine gitsem de haberleri olmaz yani.

Bu çok iyi,iyimser ev işlerine vs yardım eden erkeklerin ortak özellikleri cinsel eksiklik olduğunu fark ettiniz mi? İyi bir cinsel hayat diğer eksiklikleri tolore ediyor katlanilir hâle getiriyor,ama aksi durumda cinsellik eksikse durum daha zorlaşıyor.benim anladığım adam bu kadar,çok fazla bir beklentiye girmek üzer gibi sanki

İlginç bir tespit olmuş, gerçekten böyle mi merak ettim doğrusu. Her şey dengeli olsa daha iyi olur aslında. Dediğiniz doğru adam bu kadar.

Evet bu böyle,zira o eksikliklerini böyle geçiştirmeye çalışıyorlar bu konuda şahit olduklarim ve duyduklarım var.amaa altını çizerek söylüyorum uyumlu düzgün bir cinsellik çoğu anlaşmazligi ortadan kaldırıyor çünkü insanlar mutlu olmak ve her türlü tatmin olmak için evleniyor degilmi?şimdi sizden samimi bir cevap bekliyorum ne için evlendiniz?yemek,bulaşık,vs icinmi? evlilik düşüncesine sizi ilk iten neydi?cevap bu soruda gizli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…