Lütfen bir okuyun, düşüncelerinize ihtiyacım var :(

Evet bu böyle,zira o eksikliklerini böyle geçiştirmeye çalışıyorlar bu konuda şahit olduklarim ve duyduklarım var.amaa altını çizerek söylüyorum uyumlu düzgün bir cinsellik çoğu anlaşmazligi ortadan kaldırıyor çünkü insanlar mutlu olmak ve her türlü tatmin olmak için evleniyor degilmi?şimdi sizden samimi bir cevap bekliyorum ne için evlendiniz?yemek,bulaşık,vs icinmi? evlilik düşüncesine sizi ilk iten neydi?cevap bu soruda gizli
Aslında hiç evlilik gibi bir düşüncem yoktu. Eşim bana ilk tanıştığımız günlerde bile evleniriz diyordu da aynen aynen diyordum. Bana ilk baştan itibaren ciddi yaklaştığı ve çocukluğumdan beri hissedemediğim aile huzurunu hissedebilmek için evlendim. Eşimle bunu hissederim sandım nedense. Ama sonu büyük bir yalnızlık oldu benim için. Cinsellik hakkında haklısınız. Ben konuda yazdığım gibi henüz kendimi keşfedebilmiş değilim. Kendimi keşfetmek ve tatmin olmak istiyorum elbette. Bunu eşimden beklemeyeceğim de kimden bekleyeceğim? Eşime bunu söylediğimde ben senin ne zaman istediğini bilemem ki bana söylemen gerekiyor dedi. Zaten hep ben başlattım bugüne kadar, bir de söyleyecek miydim özellikle beni yarım bırakma diye

Daha önce aileme gittiğim de oldu. Hatta birkaç gün eve dönmediğim de oldu. Bu süre içinde her akşam ailemin evine geldi. Ailesiyle pek paylaşımı yok. Yani biz ne zaman sorun yaşasak hep benim ailem üzülüyor. Onun ailesinin ruhu bile duymuyor. Sadece nişan attığımı söylemişti ailesine. Onun dışındaki sorunlardan hiç haberleri yok. Ben ailemin evine gitsem de haberleri olmaz yani.
Kesin tavrını ortaya koy bu böyle olmaz nişandan dönmüşsünüz beş aylık evlilik ailenizin evinede gitmişsiniz ve bir şey değişmemiş kesin bir karar alın ve arkasında durun

Benzer şeylerı yaşaddı ve yaşıyor bir tanıdığım
Çok düzelmedi bir çocukları var arkadaş kaybetmemek adına idare ediyor
Adanın hiç isteği yok
sanki baz ıerkekler sırf göstermelik evleniyorlar ama iç dünyalarında başka bir yönelimleri var gibi ..

Benzer şeylerı yaşaddı ve yaşıyor bir tanıdığım
Çok düzelmedi bir çocukları var arkadaş kaybetmemek adına idare ediyor
Adanın hiç isteği yok
sanki baz ıerkekler sırf göstermelik evleniyorlar ama iç dünyalarında başka bir yönelimleri var gibi ..
O iç dünyasını bir anlasam zaten... Çok zor gerçekten. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhabalar, size bir şeyler danışabilmek için yeni üye oldum. Ben 27 yaşındayım, eşim 32 yaşında ancak ruhu 60 gibi olan bir adam. Evleneli 5 ay oldu ve severek evlendik. Evlenmeden önce 1 seneye yakın birbirimizi tanıma fırsatımız oldu. Evlenmeden önce de ağır başlı olduğunu biliyordum ancak evliliğimizin böyle ilerleyeceğini tahmin edememiştim. Bu zamana kadar hiçbir duyguyu hissettiğini görmedim. Ne sevinç ne sinir ne mutluluk ne de üzüntü... Hiçbir şeyi kafasına takmıyor ve her zaman her şey yolundaymış gibi bir havası var. Özel günlerde hiçbir incelik düşünmez hediye vs almaz. Ben sinirlendiğimde bile bana karşılık vermez sadece yanımda durur ve ben kendi kendime kavga ederim... Evlendiğimizden beri benimle birlikte olmak için hiçbir adım atmadı. Ben yaklaştığım zaman karşılık verdi sadece. Bu durumun nedenini sorduğumda cevabı yorgunum oluyor. Ben istemesem 1 ay da birlikte olmasak onun için bir problem olmuyor. Evlendiğimizden beri ben zaten kendimi keşfedemedim bile. Erken boşalma sorunu var. Doktora giderim diyor ancak bir girişimde bulunmadı sadece beni geçiştiriyor. İnternetten geciktirici sprey aldık biraz işe yaradı gibi ancak ön sevişme yeteri kadar olmadığı için beni ilişkiye hazırlayamıyor. Beni yarım bırakıyor ve sonrasında mutlu etmek adına hiçbir şey yapmıyor, direkt uyku moduna geçiyor. Her sorunu dile getirdiğimde özür diliyor ancak hiçbir zaman telafi etmek için uğraşmıyor. Bir gece cesur bir gecelik giydim, süslendim, yanına oturdum ve tv izlemeye devam etti, dönüp bakmadı bile. Benim de artık isteğim azaldı yanaşmıyorum. Şu an 10 gün oldu birlikte olmayalı ama umrunda değil tabii ki. Bana değer verdiğini gösteren hiçbir davranışı olmuyor. İkimizde çalıştığımız için ev işlerini ortak hallediyoruz. Hiçbir hakaret, şiddet, yanlış bir hareketini görmedim bu zamana kadar. Dışarıdan o kadar iyi görünüyor ki sanki ideal koca gibi. Ancak ben bir şeylerin eksikliğini sürekli hissediyorum. Hayatı dolu dolu yaşamayı seven bir insanım ancak eşim ruh gibi. Birlikte bir şeyler yaptığımızda bile mutlu olduğunu hissedemiyorum, sanki bedeni burda ama ruhu hiç yanımda değilmiş gibi... Hayat onun için zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak için (ki bu zorunlu ihtiyaçlara cinsellik dahil değil, yemek, içmek ve uyumaktan bahsediyorum) geldiği bir yer gibi sanki. Yeni evliyiz birbirimizle cilveleşme, şakalaşma gibi şeyler hiç olmadı. Ben yeltensem bile soğuk soğuk karşılık verdiği için hevesim kaçıyor. O kadar yalnız hissediyorum ki anlatamam... Onun böyle sakin olup benim bu kadar öfkeli olmam bana kendimde bir sorun olduğunu düşündürüyor maalesef. Ama düşününce durup dururken içten gelen bir öpücüğü kim istemez ki? Eşimi çok seviyorum, çok iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Ancak onunla birlikteyken bir yerlerde çok mutlu olabileceğim bir hayatı kaçırdığımı hissediyorum. Dışarı çıplak çıksam bile umrunda olmaz. Kıskançlığı sevmem ama insan önemsendiğini hissetmek istiyor :KK43: Böyle bi durum yaşayıp eşi düzelen var mı? Nasıl baş ettiniz? Eşimi hayata döndürmek, canlandırmak, enerjisini yerine getirmek için benim yapabileceğim bir şey var mı? Tecrübelerinize ihtiyacım var.
Uzgunum ama esiniz tam bir odun kutugu.

Bir de, 1 yil tanidik diyorsunuz da nesini tanimissiniz bu adamin? Size hic ilgi sevgi ve sehvet gosterdi mi bu 1 yilda? Gostermemisse neden evlendiniz?

Uzgunum ama esiniz tam bir odun kutugu.

Bir de, 1 yil tanidik diyorsunuz da nesini tanimissiniz bu adamin? Size hic ilgi sevgi ve sehvet gosterdi mi bu 1 yilda? Gostermemisse neden evlendiniz?
İlk zamanlar çok ilgiliydi. Gün geçtikçe azaldı bu ilgisi. İnsan herhalde o ilk zamanlara takılıp kalıyor

Merhabalar, size bir şeyler danışabilmek için yeni üye oldum. Ben 27 yaşındayım, eşim 32 yaşında ancak ruhu 60 gibi olan bir adam. Evleneli 5 ay oldu ve severek evlendik. Evlenmeden önce 1 seneye yakın birbirimizi tanıma fırsatımız oldu. Evlenmeden önce de ağır başlı olduğunu biliyordum ancak evliliğimizin böyle ilerleyeceğini tahmin edememiştim. Bu zamana kadar hiçbir duyguyu hissettiğini görmedim. Ne sevinç ne sinir ne mutluluk ne de üzüntü... Hiçbir şeyi kafasına takmıyor ve her zaman her şey yolundaymış gibi bir havası var. Özel günlerde hiçbir incelik düşünmez hediye vs almaz. Ben sinirlendiğimde bile bana karşılık vermez sadece yanımda durur ve ben kendi kendime kavga ederim... Evlendiğimizden beri benimle birlikte olmak için hiçbir adım atmadı. Ben yaklaştığım zaman karşılık verdi sadece. Bu durumun nedenini sorduğumda cevabı yorgunum oluyor. Ben istemesem 1 ay da birlikte olmasak onun için bir problem olmuyor. Evlendiğimizden beri ben zaten kendimi keşfedemedim bile. Erken boşalma sorunu var. Doktora giderim diyor ancak bir girişimde bulunmadı sadece beni geçiştiriyor. İnternetten geciktirici sprey aldık biraz işe yaradı gibi ancak ön sevişme yeteri kadar olmadığı için beni ilişkiye hazırlayamıyor. Beni yarım bırakıyor ve sonrasında mutlu etmek adına hiçbir şey yapmıyor, direkt uyku moduna geçiyor. Her sorunu dile getirdiğimde özür diliyor ancak hiçbir zaman telafi etmek için uğraşmıyor. Bir gece cesur bir gecelik giydim, süslendim, yanına oturdum ve tv izlemeye devam etti, dönüp bakmadı bile. Benim de artık isteğim azaldı yanaşmıyorum. Şu an 10 gün oldu birlikte olmayalı ama umrunda değil tabii ki. Bana değer verdiğini gösteren hiçbir davranışı olmuyor. İkimizde çalıştığımız için ev işlerini ortak hallediyoruz. Hiçbir hakaret, şiddet, yanlış bir hareketini görmedim bu zamana kadar. Dışarıdan o kadar iyi görünüyor ki sanki ideal koca gibi. Ancak ben bir şeylerin eksikliğini sürekli hissediyorum. Hayatı dolu dolu yaşamayı seven bir insanım ancak eşim ruh gibi. Birlikte bir şeyler yaptığımızda bile mutlu olduğunu hissedemiyorum, sanki bedeni burda ama ruhu hiç yanımda değilmiş gibi... Hayat onun için zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak için (ki bu zorunlu ihtiyaçlara cinsellik dahil değil, yemek, içmek ve uyumaktan bahsediyorum) geldiği bir yer gibi sanki. Yeni evliyiz birbirimizle cilveleşme, şakalaşma gibi şeyler hiç olmadı. Ben yeltensem bile soğuk soğuk karşılık verdiği için hevesim kaçıyor. O kadar yalnız hissediyorum ki anlatamam... Onun böyle sakin olup benim bu kadar öfkeli olmam bana kendimde bir sorun olduğunu düşündürüyor maalesef. Ama düşününce durup dururken içten gelen bir öpücüğü kim istemez ki? Eşimi çok seviyorum, çok iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Ancak onunla birlikteyken bir yerlerde çok mutlu olabileceğim bir hayatı kaçırdığımı hissediyorum. Dışarı çıplak çıksam bile umrunda olmaz. Kıskançlığı sevmem ama insan önemsendiğini hissetmek istiyor :KK43: Böyle bi durum yaşayıp eşi düzelen var mı? Nasıl baş ettiniz? Eşimi hayata döndürmek, canlandırmak, enerjisini yerine getirmek için benim yapabileceğim bir şey var mı? Tecrübelerinize ihtiyacım var.
merhabalar bilmenizi isterim ki erken boşalan erkeklerin çoğunda çekingenlik, utangaçlık sorunu vardır öz güvensiz hissederler kendilerini ve doktora gitmek istemezler bu durum onlar için onur kırıcı olduğu düşünürler aslında normal ama öyle görürler yediremezler gururlarına , ama çok daha büyük felekatlere yol açacağını bilmezler . Size tavsiyem eşinizle konuşup azdırıcı almanız onun isteği doğrultusunda kullanıp o şekilde birlikte olmanız, her insan istekli olacak diye bir kaide yok evet ama bunun çözümü varken neden olmasın sizinde ihtiyacınız bu sonuçta. Günlük yaşantınıza gelince arkadaş çevresi yok mu eşinizin acaba ? Hani eğlenmekten kastınız nedir ? Kulüp bar felan mı? yoksa çıkıp böyle el ele kol kola gezmek ,sahilde turlamak, sinemaya gitmek vb. gibi aktiviteler mi ? eşinizin yapısı bu olabilir saygı duyarım ama biraz değişmeli en azından ikiniz için bunu yapmalı yapmaya çalışmalı insanların geneli hayattan sıkılmış zevk almıyor ama bulunduğumuz ortamı güzelleştirmek bizim elimizde eşinizle böyle bı arkadaş gibi konuşmayı deneyin derim belki yapmışsındır bilmiyorum ama empati yapmasını sağlayın sizi anlasın oda isteklerinizi anlasın cabalasin evde oturup TV izlemesin kalksın duş alsın yorgunluğu gitsin zorlasin kendini çıkıp gezin dolaşın sinemaya gidin veya sahilde oturun turlayin en basiti koşuya gidin beraber spor yapın, kendini yorgun hissediyorsa ilaçlar var enerji veren veya doğal yollarla enerji veren meyveleri araştırın , mesela ben hergün muz elma bal karıştırıp içiyorum bir bardak kendimi iyi hissettiriyor kansızlık yada mide hastalığı varsa buda yorgun ve cinsel manada çöküntüye sebep olabilir. Eşinizi çok güzel anlatmışsiniz öyle insan Kolay bulunmuyor evet eksikleri var ama inanın bin beteri var dövmesi kızması yok küfür etmesi yok ne biliyim bir kötü huyu yok ne mutlu size , güzel bir insan olduğunu düşünüyorum eşinizin eksiklerini bence zamanla tamamlarsiniz. Ciddi ciddi konuşun bu sefer bence gerekirse özel bir doktora gidin ama sorunlarını çözün birlikte bence baş edebilirsiniz bu durumla anladığım kadarıyla sizde seviyorsunuz eşinizi kaybetmeyin bence kazanmayı deneyin evet belki biraz sıkıcı ve bunaltıcı gelebilir ama sabredin ve onu ikna etmek için çabalayın . Onurunu gururunu kırmadan yapabilecek bir insan olduğunu düşünüyorum anlatımın çok güzel gerçekten , ona hayattan tat almayı güzel vakit geçirmeyi yorgunluğunun çoğunun bedensel değilde ruhsal olduğunu söyleyin beyin olarak bence eşiniz çöküntüde . Umarım en kısa zamanda düzelir kendinize iyi bakın mutlu haberlerinizi duymak dileğiyle hoşçakalın...

Ya şöyle bir yorumları göz gezdirdimde ne çok boşanma yanlısı insan var sakın boşanırsan hayatın çok mu güzel olacak acaba ? Bence kafayı yemiş bunlar sakın boşanma kafasında hareket etme . Eşin eğer ki dediğin gibi umursamaz olsa sen yatakta yatmazken gelip yanına yerde uyumaz bence evlilik sorumluluk ister zordur haklısın ama iki tarafın çabasıyla güzel haklısın eşinin yaptıklarını yapıcak erkek kolay kolay bulamazsın söyliyim sana açık açık o yüzden onu kazanmaya çalış derim . İnsanlar boşanmayı çare görüyor saçma sapan yorumlar sinirlerimi bozdu gerçekten, insan kaybetmek kolay zor olan kazanmak sizi seviyor eminim eşiniz bu durumda zamanla düzelir sizin çabalarınızla tabikide sizin ısrarlarınızla ve ciddiyetinizle düzeltebilirsiniz bu durumları gurur kıracak onur kıracak bir durum yok inanın eşiniz bir ömrü paylaşacağınız kişi varsın kırılsın ya , insan sevdiği için herşeyi yapar eşinize bu şekilde düşünüp yaklaşın ve onunda sizi sevdiğine emin olmak için ondanda fedakârlık talep edin . Mutlu olabilirsiniz daha güzel şeyler olabilir böyle insanları zor bulursun kaybetme derim . Kimsenin ağzına bakma pişman olacağın birşey yapma yeter .

İnanın her şeyi denedim. Güzel konuştum olmadı, estim gürledim olmadı, ağladım olmadı... Adamın içinden gelmiyor demek ki ya da sevgiyi gösteriş biçimlerimiz farklı. Belki bir şeyler düzelir umuduyla güne başlıyorum hep ama gün bitiminde büyük bir hayal kırıklığıyla uyuyorum. Biraz olsun çaba görsem keşke... Hediyeyi, sürprizi falan da geçtim artık. Sevildiğimi hissetmek istiyorum sadece nasıl gösterirse göstersin. Gün geçtikçe her şey daha da kötüye gidiyor. Çok üzülüyorum gerçekten. Evlenmeden önce pek çok aktivite yapardık. O zamanlar da çalışıyorduk ama birbirimize vakit ayırırdık. Evlendikten sonra birlikte geçirdiğimiz vakit azaldı resmen. Ben şu an bile bir sorun yokmuş gibi davransam o da aynı şekilde karşılık verir. Sanki sorunları ben çıkarıyormuşum gibi oluyor o hep sakin olduğu için. Kendi kendime küsüp barışıyorum resmen. Ne bir gönül alma var ne bir yuvamızı kurtarmak için çaba...

Ya şöyle bir yorumları göz gezdirdimde ne çok boşanma yanlısı insan var sakın boşanırsan hayatın çok mu güzel olacak acaba ? Bence kafayı yemiş bunlar sakın boşanma kafasında hareket etme . Eşin eğer ki dediğin gibi umursamaz olsa sen yatakta yatmazken gelip yanına yerde uyumaz bence evlilik sorumluluk ister zordur haklısın ama iki tarafın çabasıyla güzel haklısın eşinin yaptıklarını yapıcak erkek kolay kolay bulamazsın söyliyim sana açık açık o yüzden onu kazanmaya çalış derim . İnsanlar boşanmayı çare görüyor saçma sapan yorumlar sinirlerimi bozdu gerçekten, insan kaybetmek kolay zor olan kazanmak sizi seviyor eminim eşiniz bu durumda zamanla düzelir sizin çabalarınızla tabikide sizin ısrarlarınızla ve ciddiyetinizle düzeltebilirsiniz bu durumları gurur kıracak onur kıracak bir durum yok inanın eşiniz bir ömrü paylaşacağınız kişi varsın kırılsın ya , insan sevdiği için herşeyi yapar eşinize bu şekilde düşünüp yaklaşın ve onunda sizi sevdiğine emin olmak için ondanda fedakârlık talep edin . Mutlu olabilirsiniz daha güzel şeyler olabilir böyle insanları zor bulursun kaybetme derim . Kimsenin ağzına bakma pişman olacağın birşey yapma yeter .
Boşanmak çare olmayabilir ama bana da yazık değil mi? O kadar çok fedakarlık yaptım ki evlenme aşamasında tahmin edemezsiniz. Eşime muhtaç değilim çok şükür. Tek istediğim huzurlu bir yuva. Sürekli gerginlik olan bir evde nasıl mutlu olabilirim? Ben mutlu değilsem eşimi ve olursa ilerde çocuğumu nasıl mutlu edebilirim? Hep sabrı neden benim göstermem gerekiyor? Mesela ben neden hiç hata yapmıyorum bu evlilikte? Ona da soruyorum hep benden yana bir sıkıntı olduğu için mi böyle yapıyosun diye. Cevabı hayır benim yüzümden bu haldeyiz oluyor. Madem sorunun kendisinde olduğunun farkında neden düzeltmek, yuvamızı kurtarmak için hiç adım atmıyor? Böyle biriyle bir ömür geçer mi sizce? O kadar çıkmazdayım ki... Bi yanım kendime çok üzülüyor, öbür yanım onu sevdiğimi, iyi bir insan olduğunu söylüyor. Ben 10 sene daha bu adamla uğraşsam da düzeleceğinin garantisi var mı? Hayatımın en güzel ve verimli yıllarını bir adamı düzeltmek için mi harcamalıyım?

Boşanmak çare olmayabilir ama bana da yazık değil mi? O kadar çok fedakarlık yaptım ki evlenme aşamasında tahmin edemezsiniz. Eşime muhtaç değilim çok şükür. Tek istediğim huzurlu bir yuva. Sürekli gerginlik olan bir evde nasıl mutlu olabilirim? Ben mutlu değilsem eşimi ve olursa ilerde çocuğumu nasıl mutlu edebilirim? Hep sabrı neden benim göstermem gerekiyor? Mesela ben neden hiç hata yapmıyorum bu evlilikte? Ona da soruyorum hep benden yana bir sıkıntı olduğu için mi böyle yapıyosun diye. Cevabı hayır benim yüzümden bu haldeyiz oluyor. Madem sorunun kendisinde olduğunun farkında neden düzeltmek, yuvamızı kurtarmak için hiç adım atmıyor? Böyle biriyle bir ömür geçer mi sizce? O kadar çıkmazdayım ki... Bi yanım kendime çok üzülüyor, öbür yanım onu sevdiğimi, iyi bir insan olduğunu söylüyor. Ben 10 sene daha bu adamla uğraşsam da düzeleceğinin garantisi var mı? Hayatımın en güzel ve verimli yıllarını bir adamı düzeltmek için mi harcamalıyım?
Cevap verdiğiniz arkadaşa ve size itafen birşeyler söylemek istiyorum.ben yaptığım yorumlarda boşanmak ile ilgili bir tek söz etmedim, kabul edersiniz veya etmezsiniz bu adam böyle.bunun çok somut örnekleri mevcut.sizde arastirin forumda sorgulayın ne demek isteyecegimi anlarsınız.tabiiki yuva kolay kurulmuyor sizde üstünüze düşeni yapmaya çalışıyorsunuz daha bu mücadeleye ne kadar gücünüz yeter ne kadar değer bilemem ama yinede elinizden geldiğince düzeltmeye bakın.peki düzelmedi ne yaparsınız işte o sorun burda,size birşeyler söylemek o kadar zorki Allah yardımcınız olsun.yine söylüyorum evliliği ayakta tutan en önemli unsur cinsellik.bu yüzden biten evlilikleri gördüm, fedakârlik tabii gerek toparlamak için

Cevap verdiğiniz arkadaşa ve size itafen birşeyler söylemek istiyorum.ben yaptığım yorumlarda boşanmak ile ilgili bir tek söz etmedim, kabul edersiniz veya etmezsiniz bu adam böyle.bunun çok somut örnekleri mevcut.sizde arastirin forumda sorgulayın ne demek isteyecegimi anlarsınız.tabiiki yuva kolay kurulmuyor sizde üstünüze düşeni yapmaya çalışıyorsunuz daha bu mücadeleye ne kadar gücünüz yeter ne kadar değer bilemem ama yinede elinizden geldiğince düzeltmeye bakın.peki düzelmedi ne yaparsınız işte o sorun burda,size birşeyler söylemek o kadar zorki Allah yardımcınız olsun.yine söylüyorum evliliği ayakta tutan en önemli unsur cinsellik.bu yüzden biten evlilikleri gördüm, fedakârlik tabii gerek toparlamak için
Ben cinselliğin önemli olmadığını söylemedim ki. Cinsellik başlığında açtım o yüzden konuyu. Birlikte olurken kendimi eşime daha yakın hissediyorum, duygusal olarak bir şeyler paylaştığımızı hissediyorum. O yüzden düzenli cinsel hayatın mutlu bir evliliğin en önemli unsurlarından biri olduğunu düşünüyorum. Ben de boşanma taraftarı değilim. Kafama koymuş olsam buralarda çare aramam ki. Hala onun için uğraşıyorum aslında ama bir karşılık bulamamak beni çok yoruyor.

X