Lütfen bir okuyun, düşüncelerinize ihtiyacım var :(

Bir insanın karşısındakinden ne beklediği önemlidir. Ve aslında iki kişi arasında olması gereken ilişkide de bence sorulması gerekn yegane sorulardan biridir. Evlilikten ne bekliyorsun? Mutluluğun tanımı senin için nedir? Hangi hareket seni mutsuz eder? Hayattaki amacın nedir? Bu sorular karşıdaki insanı bir nebze olsun anlamaya yarar. Eğer ki doğru söyler ve tatminkar hissettirse cevaplarında. Bence kendinizi tanıdığınız kadar, bu soruları kendinizde içselleştirdiğiniz kadar eşiniz içinde sorulması ve cevabı mutlaka alınması gereken sorular. Umarım selamete erer, sağlıklı ilişki yaşayabilirsiniz.

Daha yeni evlisiniz gerçi yeni evliyken olmayacak da ne zaman olcak o da doğru biz 1 seneye yaklaştık eşim bana sırnaşır ben ona sırnaşırım bu zamanlarda olmazsa ilerde biraz zor gibi ama belki hani aynı evde adaptasyon sorunu olmuştur ne biliym evlenmeden önce 1 sene tanışma süres olmuş bizim 4 sene sevgililiğimiz var 1 sene az demeyeceğim bence tanışmakbiçin yeterli ben küçük olduğumdan bizim 4 sene sürdü ama şuan olmazsa çok zor ruh gibi bi adamla yaşamak zor olsa gerek erken boşalma bir rahatszlık hastalık sonuçta çözülebilir ama ruh gibi olması biraz daha sıkıntılı sanki mesela benim eşim bazen çok yorgun olur o ruh gibi kıvamdan bahsediyorum o zaman ben bile böle bi moralman etkileniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…