Lütfen bir okuyun, düşüncelerinize ihtiyacım var :(

Tamam işte aynı şeyi söylüyoruz,arkadaş demiş ya ne kadar boşanmak taraftari insanlar var diye.bende boşanin demedim sizde demediniz sadece cinselliğin ne kadar önemli olduğunu vurguladım.inanin çok iyi anlaşan çiftlerin kötü giden cinsellik yüzünden ayrıldığını,doğru dürüst anlaşamayan çiftlerin aktif bir cinsellikle evliliklerinin devam ettiğini biliyoruz.bu kadar önemli demek istedim.o halde uzun manalı bir konuşma yaparak böyle giderse ayrılmak istediğinizi,isterseniz bir müddet ayrı kalmayı teklif edin birazda blöf yaparak.yataginizda yatarken yanında kendi kendinizle ilgilenin durumun ciddiyetini anlamasını sağlayın.kendinizi çekin sizde o yokmuş gibi davranın bakalım ne olacak

O konuşmayı yaptım zaten. Umrunda olmuyor maalesef

Allahim daha ne sacmaliklar okuyacagiz şu forumda? Ev işlerine yardim eden erkeklerin cinsellikleri eksikmis de o yüzdenmis

Burada forumda araştırırsanız;eslerinde cinsel problemler yaşayan erkeklerin aslında çok iyi iyimser eşlerinin bir dediğini iki etmeyen insanlar olduğunu,zira bu eksikliği böyle davranarak tolore etmeye çalıştıklarını görürsünüz.benim fikrimden ziyade kocasından yakınan eşlerin ortak fikri bu

Evlenmeden önce mi vakit gecirmediniz evlilik oncesi hiç mi yakınlaşmadınız? eşinizin genel yapisi bu muhtemelen cocugum olsun duzenim olsun diye evlenmiş o ayrı. Boyle bir evliliğe çocuk yapmayın düzelmiyorsa ayrılırsınız, böyle hayat geçmez.

Eşine benzer birini çok yakından tanıdım, ben de senin gibi heyecanlı biriyim, inan bana böyle bir insan zamanla senin ruhunu öldürür, ben bunu fark ettiğim an ayrıldım keşke evlenmeden önce biraz daha yakından tanısaydın yazık olmuş ama zararın neresinden dönersen kardır, umutsuzluğa itmek istemem ama değişeceğini filan da düşünme insanlar bu kadar değişmez eşinin kişiliği böyle ha ama şöyle bir öneride bulunabilirim; benim tanıdığım kişiyle birgün shot bira içmiştik bu bir kutu içince içinden başka biri çıkmıştı aşırı gevşemiş rahat birine dönüştü alkolün etkisiyle bir dene bakalım belki seninki de kendini kasıyordur kısa süre de olsa gevşediğini görürsün, belki bir umut yavaş yavaş sana daha rahat yaklaşmaya başlar evlenmişsiniz zaten mecbur orta yol bulunacak ama unutma yol hala yakın.

Evlenmeden önce ufak tefek yakınlaşmalarımız oldu ancak o zamanlar istekli görünüyordu. Belki de çok sık yakınlaşmadığımız içindir.

Ben alkol kullanıyorum ancak eşim kullanmıyor. Son birkaç gündür üzerime düşmeye başladı. Bu sefer de yaptığı hareketler, söylediği şeyler bana yapmacık geliyor yine moralim bozuluyor... Zorlama tavırlar gibi hissediyorum. Bir süre sonra tekrar eski ruhsuz haline dönüşeceğini düşünüyorum. Umarım öyle olmaz.

Evlenmeden önce ufak tefek yakınlaşmalarımız oldu ancak o zamanlar istekli görünüyordu. Belki de çok sık yakınlaşmadığımız içindir.
evlilik öncesi yaşamak yüzde yüz garanti değil evlendikten sonra problemleriniz olabilirdi sadece belki bekarken ayrılmak daha kolay gibi. Dediğim gibi gençsiniz eminim ki çok güzel kadınsınızdır fakat gerekli çabayı görmezseniz yazık etmeyin kendinize. Hakkınızda hayırlısı olsun :)

Bazı insanlar kopuktur belki de sizin eşiniz de öyledir aslında bellide sizi çok seviyordur yansıtamıyordur vs vs

etik dışı bulmasam içeceğine karıştır derdim ama zorlamayla da olacak iş değil dediğin gibi sonradan yine eski haline dönecek, en iyisi al karşına açık açık konuş ben böyle yapamıyorum de

Çünkü her kendini zorlayan, tembellik etmeyen ev işi yapabilir ama her isteyen cinsellikte istekli ve iyi olamaz.

Erkek olmak da zor be.sistem iyi çalışmıyorsa bittin demektir. Allahtan erkek doğmamışım.bizim en azındam istediğimiz kadar oyuncu değiştirme hakkımız var.

Allahim daha ne sacmaliklar okuyacagiz şu forumda? Ev işlerine yardim eden erkeklerin cinsellikleri eksikmis de o yüzdenmis
Saçmalık falan değil.fazla istekli olmayan erkekler daha yatkın oluyor başka işlere.evde ne yapayım ne yapayım diye dolanıyor çünkü aklında cinsellik olmayınca.olaylara daha fazla kadınlara yakın bakmaya başlıyorlar.o yüzden fikirleri ve zevkleri bana fazla benzeyen erkekten şüpheleniyorum.

Bravo sana, evet aynen, ev işi yapan erkeğin pipisi kalkmaz, nonoştur, gidip ev işlerine yardım etmeyen, yani erkek gibi bir erkek bulmak lazım öküz de olsa

Tamamen bahsettiğiniz kişinin aynısı bir insanla evliydim. 8 yıl dayandım, ben tükendim. Ve de boşandım.
Lütfen iyi bir insan diye kendinizi avutmayın, bende yıllarımı bu şekilde avunarak görmüyordum . Kendimi mutsuzluğa öylesine hapsetmiş ve inandırmışım ki halen bazen kendimi mutlu olmaya layık göremiyorum.

Sizinkidemi çok çok iyiydi?biraz tarif eder misiniz bilgilendirme amaçlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…