Lütfen bana yardımcı olun

20 yaşında kardesim var onu dayak yediği yerde bir saniye tutmam
Belli ki sağlıklı düşünemiyor

Bilmiyorum benim de kiz kardesim var herhalde istemezse kolundan tutar gotururum ya
Tabiki herkes kardesini alip goturmek ister kimse boyle yerde dursun istemezki
Ama iste oda kucuk olsa bile bir birey zorla hic bisey yapamaz ablasi maalesef

Bugün tokat atan adam yarın saçınızı yolar gözünüzü morartır. Sonrası ne olur siz tahmin edin. Sevgi falan değil sizinki alışkanlık. Size vuran bir adamı sevemezsiniz. Bir de diyorsunuz ki babam beni kolumdan tutup eve götürür gelmesinler. Ne güzel işte aileniz arkanızda olacak boşayın bu şiddet yanlısı herifi. Boşanmayıp çocuk yaparsanız kocanız onu da döver. Kendinize reva gördüğünüz hayat bu mu? Boşanmak için illa dayaktan gözünüzü açamayacak hale mi gelmeniz lazım?

Benim kardeşim olsa döve döve götürürüm. Koca dayağı yiyeceğine abla dayağı yesin, aklı başına gelir belki.

Benim kardeşim olsa döve döve götürürüm. Koca dayağı yiyeceğine abla dayağı yesin, aklı başına gelir belki.
Valla inat eden birini yolundan dondurmek zor konu sahibi ailesi babasi duymasin diye ailesine dahi hissettirmiyor bazen cellatina asiksa bir kadin ona istedigini yap evde zorla tutmak imkansiz

Birey olamamis ki nasil birakacaksin orda arkamdan ne yapar oldurur mu dusunsenize bisey yapsa ben kendimi oldururum herhalde sonra. Yok yok bu durumda kesinlikle birakilmaz baslarim onun bireyselligine

Kocası tokadı basmış suratına. Zorla morla ben kolundan tutup çıkarırdım.
Ben sizleri anliyorum Allah korusun bende olsa ayni seyi yapardim ama o 18 yasini gecmis bir birey zorla birsey yaptirabilmek imkansiz
Muge anlida 19 yasindaki kiz 42 yasindaki pedofil adamla evlendi 4 gundur tum aile onu zorla eve goturmek icin canla basla cabaliyor
Kizin dedigi sey o dayak attiysa karisi bisey yapmistir mutlaka o cok iyi biri
Yani konu sahibi istemedikce asla kimse bisey yapamaz eve zorla kilitleyemezler ya

Ay gordum o kizi sinirlerim oynadi

1) Eşinizden habersiz dışarı çıksanız ne olacak? Ahlaksız iş yapmaya çıkmamışsın ablana gitmişsin

2)Benim kardeşime benim önümde yarın bir gün eşi olacak da sizin anlatımınıza göre bir iki tokat atacak bende bunu göreceğim ve bana git demek istediler deyip gideceğim ha o nasıl abla

3) Sizin bu olanlar çok normal gibi sadece taktığınız kv mi? Bacım bu kv isterse melek olsun isterse şeytan ondan önce aşkla evlenen sevgi pıtırcığı sözüm ona seni çok seven eşin hangi hakla sana el kaldırıyor, ablan ile etkinlik yaptın neymiş onun haberi yokmuş diye olay çıkarıyor bu ne saçmalık

4) En önemlisi bir de iyi bir halt etmiş gibi bu olanları ailenden saklıyorsun aferim yarın kocan seni bir cinnet anı öldürürse o zaman öğrenir garipler

Ablasi napsin ki gitmek istemeyene ?
Konuyu okuyunca ekran başında sinirlendim ben. Kardeşim dayak yiyecek eşimle ben o evden elimi kolumu sallaya çıkmazdım. O insan müsveddesinin ağzına edip kardeşimi alır çıkardım sanırdım. Ama dediğiniz gibi gitmek istemeyene kardeş dahi olsa bir şey yapılmıyor Bazı insanlar kendi hayatlarını bile isteye mahvetmek istiyor..

vurmuş konu bitmiştir siz hala iyi davrandığını söylüyorsunuz.... tokat attığını nasıl da normalleştirebiliyorsunuz böyle? hala biz birbirimizi seviyoruz vs vs diyoruz. seven insan vurmaz.
ailesi konusunda bir şey diyemiyorum. hep iletişim kopukluğu olmuş.
ama tokat atan adam ne kadar adam olur?

Ablaniz, kardeşime benim yanımda tokat atıyorsan bize git demek istiyorsundur mu dedi cidden? Kardeşi eşinden dayak yiyen ablanın vereceği tepki midir bu? Sizi alıp gitmesi lazimken evden kaçıp gidiyor resmen.

Ailece dayağa karşı duruşunuz bu kadar demek ki. Sizde hala seviyorum da seviyorum tokat yemeye devam edin. Zamanla o tokat olarakta kalmaz zaten.

Ben ne yapardım söyleyeyim: daha ilk tokatta toplar valizimi giderdim. Ablanın yannda tokat atmış, ablanlar seni orda bırakıp gitmiş çok ilginç. Seni de alıp götrmeleri gerekiyodu. Bu şekilde tokadı hakareti normalleştiriyosunuz. Bağırıp çağırmayın, sadece çıkın gidin... o düşünsün. hele hele annesini arayıp kavga etmeler filan çok yanlış, kadının amacı zaten sizin aranızı açmak, kıskancından yapıyo napıyosa. Siz de saf gibi oğlunu şikayet ediyosunuz. Kadını sevindirmişsiniz bu tokat haberini vererek. haklıyken haksız duruma düşüyosunız bu kafayla ota çöpe tokat yersiniz siz.

yani sen eşini sevdiğini söyledikten sonra ne denebilir? hakaret ve tokat sonrası bu nasıl bir sevgi ki hala bitmiyor? benim böyle sevebilme becerim olmadığından ben olsam onu bulduğum yere bırakır hayatımdan silerdim.
sana da bunu tavsiye ederim. sana acımayana sen hiç acıma. bazı yollardan dönülmez, bazı sözler unutulmaz. sizin hikayeniz farklı olacak mı ki uğraşasın? sonra değer mi? 23 yaşındayken seviyorum sandıklarıma şimdi gülüyorum. bu aşklar, sevgiler, tutkulu seksler, hevesler hep geçici. alınan evler, eşyalar geçici. hep bir şeyler biter diğerleri başlar. yerine konamayacak, yeri doldurulamayacak çok az şey var belki de hiç yok. ölüm var sonunda hepimize nereye kadar tutunacağız insanlara, mala mülke hepsi boş bomboş. hele elin sinir hastasını, kocanı daha iyisiyle değiştirmekse söz konusu olan sadri alışık gibi söyleyecek olursam hey yavrum hey!

O tokatin dozu git gide artarsa napacaksin, ablanlarin yaninda boyle yapan insan bas basayken neler yapar ben dusunemedim nasi hala seviyorum diyebiliyosun neyin kafasi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…