- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #12.821
Gunaydin mesaji atariz. 1 olur. Nasilsiniz deriz. 2 olur. Menu yazariz 3. İyi geceler deriz 4. Arada da sohbet muhabbet donerse doldururuz bence. Oyle boyle dolacak mecburBu mesajlar nasil dolar bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım size de çocuklar olunca daha da zor oluyor. Bu yıl bi bitmedi hakikatenGeçmiş olsun canim
Bi iyilesemedik bu sene
Benim kızda öksürük duruyo tıkandı kaldi cocuk butun gece köh köy oksurdu
Ay geçmiş olsun nazar mı değdi kuzuya acaba...Bugun benim kizda bi sakarlik mi desem huysuzluk mu bi sey var. Kalktigi gibi duz yolda dusup dudagini yaraladi. Sonra Kafayi vurdu. Sonra bi saat boyu icli icli agladi. Sukur uyuttum simdi. İnsallah guzelce uyur uzun bi sure.
Aynen öyle Tam bir bela sonradan çıkınca da adapte olamadım bu alerji olayınaİyi olmana sevindim canim. Merak etmistim hastaligin cok uzun sürdü diye. Gecmis olsun tekrar. Alerji basa bela
Aynen iyi oldu tetkik yaptırmak ak koyun kara kara koyun çıktı ortayaHepsi ust uste gelmis ya. Ama vesile olmus iste ortaya cikmasina demek ki.
Bahar gelemedi ki yaz gelsin. Burasıda buz gibi. Dışarı çıkmak istiyorlar çıkardan dert çıkarmasan dert. Buna da şükür diyoruz yapacak bişey yokHavalar cok fena gecen hafta burda kar yagdi. Nisanin ortasinda ne kari diyo insan ama iste oluyo demek ki. Cocuklar da terle sogu derken daha cabuk kapiyolar malesef. Tekrar gecmis olsun canim. Kolestrol de insallah kilo verince duzene girer
Inşallah bakalim bugun okula da gitmediOy kuzum benim kiyamam ya. İnsallah daha kotulemeden atlatirsiniz canim.
Bol sıvı tüketmesi lazım canım ıhlamur papatya tarzı ama senin ki içmiyordu galiba.... amaç o akıntıyı akışkan hale getirip tahriş etmemesi...Kuru degilde geniz akıntısı esas o da gıcık yapiyo iste
Ölçü almismiydin oyle Belli olurCok cabuk sıkılan biriyim ben malesef. 7 gunu bi tamamliyim da gözle gorulur bi sonuc alirsam devam ederim insallah. Veya bunun popo basen filan versiyonu varsa ona da gecebilirim.
Aynen su bile zorla iciyo susucak anca oyle icmezBol sıvı tüketmesi lazım canım ıhlamur papatya tarzı ama senin ki içmiyordu galiba.... amaç o akıntıyı akışkan hale getirip tahriş etmemesi...
Mekik mi çekiyorsun ay 200 de ben felç olurum hatta hiç çekemiyorum benVideoda gördüğüm 7 gunluk yapiyodu. Nasi toparlandi ama karni. Gerci o 200 taneyi birden yapiyo. Ben aralarda mola vermek zorunda kaliyorum cunku spor yaparken patates gibiyim
Idare ediyoruz iste nolsunİyi canım şükür. Sen nasilsin?
Amaaan Allah yardımcın olsun öyle de zor olur sizin için...Aynen su bile zorla iciyo susucak anca oyle icmez
Inşallah bilmem valla boyle tek tek cevap vermekte zor oluyoGunaydin mesaji atariz. 1 olur. Nasilsiniz deriz. 2 olur. Menu yazariz 3. İyi geceler deriz 4. Arada da sohbet muhabbet donerse doldururuz bence. Oyle boyle dolacak mecbur
Ay valla zor ya küçükken dert büyükken dert ergenlik dert dahası dertBugun benim kizda bi sakarlik mi desem huysuzluk mu bi sey var. Kalktigi gibi duz yolda dusup dudagini yaraladi. Sonra Kafayi vurdu. Sonra bi saat boyu icli icli agladi. Sukur uyuttum simdi. İnsallah guzelce uyur uzun bi sure.
Evet okula bi suluk su koyuyorum 5saatte bazen bi yudum bazen yarisi cok nadirdir bittiğiAmaaan Allah yardımcın olsun öyle de zor olur sizin için...
Allah kabul etsin canımSahurumu yaptım sabaha mutlu uyanalım
Amin canım insallahAllah mubarek etsin canım
Oyy geçmiş olsun dudak olunca fena yaBugun benim kizda bi sakarlik mi desem huysuzluk mu bi sey var. Kalktigi gibi duz yolda dusup dudagini yaraladi. Sonra Kafayi vurdu. Sonra bi saat boyu icli icli agladi. Sukur uyuttum simdi. İnsallah guzelce uyur uzun bi sure.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?