- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #12.861
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun ben 30 20 40 50 vs gibi yapıyordum sonuç süperdi yıne cekeyim diyorumda arada yapıyom hergun yapınca etkisini gordum ben gun içinde ayrı ayrı saatlerde cekerdim mekik 70 yada 100 yapardımBenim izledigim video buydu. Sonuc gayet guzel bence. Onun icin basladim
Ama bu kiz hepsini art arda cekiyo. Ben oyle yapamiyorum.
Yok anacim onu da içmez normal olcak suSenin kiz susayinca ılık su icer mi? O da baya faydali oluyo bogaza.
Sadece mekikle olcak şey değil bu beslenme günlük spor flaandi vardirBenim izledigim video buydu. Sonuc gayet guzel bence. Onun icin basladim
Ama bu kiz hepsini art arda cekiyo. Ben oyle yapamiyorum.
Ben hep ılık su veriyorum öksürük için andız pekmezi iyi oluyorSenin kiz susayinca ılık su icer mi? O da baya faydali oluyo bogaza.
Basla canim sen de. Bu bana coooook uzun ne yalan soyleyim. Cok cabuk sıkılıp birakirim ben buyuk ihtimal. Tamamlayabilirsen guzel bi sonuc alirsin bence.Bende buna başlamak istiyorum Eki Görüntüle 2263707
Hadi ya.. o zaman mecbur ilac icecek. İciyosa tabi. Tekrar gecmis olsun canimYok anacim onu da içmez normal olcak su
Bana da oyle geldi. Ben de cok abarti yemiyorum bikac gundur. Spor yok ama adim sayimi artirmaya calisiyorum. Pek de bi umudum yok ama 1 cm gitse yine kar mantigiyla yapiyorum isteSadece mekikle olcak şey değil bu beslenme günlük spor flaandi vardir
Yapmistim bi ara bunu. Ama yine ortada sıkılıp biraktim. Hurma cok besleyici zaten insan cok acikmiyo. Ama tatli tatli tatli baymisti. Yemek ihtiyacı cok hissettim. Baktim olmuyo biraktim. Kilo vermistim ama ne kadar gitti hic hatirlamiyorumEnder saractı sanırım 7 hurma 1 bardak yogurt gunluk 3 defa uygulanılıyor .yesil cay bol tuketın diyor.2 litre su mutlaka içilmeli diyor
Sabah 7 hurma 1 bardak yogurt su
Yesil cay su
Öglen 7 hurma 1 bardak yogurt su
Yesil cay su
Aksam 7 hurma 1 bardak yogurt su
Yesil cay su
Gunluk 900 kalori yapıyormuş
7 gun yaparsanız 4 ila 7 kilo gidiyormuş
Ne kadar mantıklı bilemicem
Dut pekmezi veririm ben de kim oksurse. Pekmez tam sifa.Ben hep ılık su veriyorum öksürük için andız pekmezi iyi oluyor
Yok yok 8 mayisa tamamlarsin. Kankan bi gelsin de döktürürsünüz sizTabi bu hızla anca haziranda tamamlanır benim mesajlar
Ben de uyumadan bi bakiyim demistim. Gidiyorum şimdi. İyi geceler canimiyi geceler