- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #12.841
Sen içince yanında heveslenmiyor mu. Benim küçük hiç bardağı bitirtmez bana elimden alır :)Evet okula bi suluk su koyuyorum 5saatte bazen bi yudum bazen yarisi cok nadirdir bittiği
Yazin iciyo ama kışın isi yok
Aöin insallah cnmA
Allah kabul etsin canım
Hayırlı günler canım burası da daha iyi öyle çok sıcak denemez ama üşümüyoruzHayırlı gunler kızlar bugun sıcak yanı 3 gundur sıcak
Bugun benim kizda bi sakarlik mi desem huysuzluk mu bi sey var. Kalktigi gibi duz yolda dusup dudagini yaraladi. Sonra Kafayi vurdu. Sonra bi saat boyu icli icli agladi. Sukur uyuttum simdi. İnsallah guzelce uyur uzun bi sure.
Yanlızca susadımCanim allah kabul etsin nasıl gidiyi oruc :)Ikra meyra
yok ıhlamur yaptim onu da içmediSen içince yanında heveslenmiyor mu. Benim küçük hiç bardağı bitirtmez bana elimden alır :)
Valla bilemedim canim. En cok sevgiyle degermis nazar. Ben de hep okur okur uflerim cocuga amaAy geçmiş olsun nazar mı değdi kuzuya acaba...
Ölçü aldim da bi dahaki ölçüde yine ayni yeri ölçebilir miyim meçhulÖlçü almismiydin oyle Belli olur
Ben de zorla cekiyorum iste.Mekik mi çekiyorsun ay 200 de ben felç olurum hatta hiç çekemiyorum ben
Senin kiz susayinca ılık su icer mi? O da baya faydali oluyo bogaza.Idare ediyoruz iste nolsun
Aynen ya ben de hic sevmedim tek tek bul alintila filan.Inşallah bilmem valla boyle tek tek cevap vermekte zor oluyo
Su an ilk hedefim konusmaya baslamasiAy valla zor ya küçükken dert büyükken dert ergenlik dert dahası dert
Napalim guzel dertler bunlar
Aynen ya sorma icim ciz etti. Sagol canimOyy geçmiş olsun dudak olunca fena ya
Ben de ayni oyleyim. Bu aralar bi tatli boyle pasta masta, gün isi seyler istiyo canim asiri. Haftasonu yicem ramazan oncesi.Ben diyeti hepten bıraktım bu aralar canım ne istediyse yedim. Ramazan gelse de oruç tutsak iştahımızı bitek öyle dizginleyebiliriz sanırım
Olabilir kuzum evet. Amiiin insallah sagol tesekkurlerOyy kıyamam ya uykusuzluktan o kadar üzmüştür belki kuzum gelmis gecmis olsun allah beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?