- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #12.801
Aynen verdim ilaç biraz rahat uyuduOna malesef bildigim hic cozum yok ilactan baska. Pekmez iyi geliyo genelde. Baska da bilmiyorum canim. Gecmis olsun minnaka.
Seninde süt etkilenirse tutmaBasini kacirinca da insan bi turlu adapte olamiyor ramazan mi gelmis oruc mu tutuluyomus garip oluyo.
Ben rahatim gelen giden yokboyle dedim ya simdi olcagim tutar ramazanda
200 de a degil zaten duzgun olmasi icin ara vermen lazim ama git gide artar sen 7 günde bırakma hazir bi tempo yakaladın devam etVideoda gördüğüm 7 gunluk yapiyodu. Nasi toparlandi ama karni. Gerci o 200 taneyi birden yapiyo. Ben aralarda mola vermek zorunda kaliyorum cunku spor yaparken patates gibiyim
Off cok geçmiş olsun benıö kızın biride surekli oksuruyor allerset verdı dr alerjik galıba iyi bu aralar sükürGeçmiş olsun canim
Bi iyilesemedik bu sene
Benim kızda öksürük duruyo tıkandı kaldi cocuk butun gece köh köy oksurdu
İnşallah faydasını görürsünYeni bi detoks buldum salı günü denicem ona gore haber veririm sizede denersiniz
Sıvı ama oglen salata yiyosun yapalabilinir
Menun çok iyi28 nisan menum
Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
1 dilim ekmek
Ara
1 bardak sut
Aksam
Karnibahar yemegi
Yogurt
Oy kuzum benim kiyamam ya. İnsallah daha kotulemeden atlatirsiniz canim.Aynen verdim ilaç biraz rahat uyudu
Uyumadan diyo oksurmekten yanaklarim acıdı
Gecen sene yarisini tutmustum ara ara. Bakalim bu sene nasil olcak. Ay sahur hazirlama falan da ayri sorun olcak kipirdak bebemle. Hayirlisi artikSeninde süt etkilenirse tutma
Huzursuz olmayın ikinizde
Cok cabuk sıkılan biriyim ben malesef. 7 gunu bi tamamliyim da gözle gorulur bi sonuc alirsam devam ederim insallah. Veya bunun popo basen filan versiyonu varsa ona da gecebilirim.200 de a degil zaten duzgun olmasi icin ara vermen lazim ama git gide artar sen 7 günde bırakma hazir bi tempo yakaladın devam et
Allah mubarek etsin canımBu gun oruç tutacam sahuru bekliyorum
İyi canım şükür. Sen nasilsin?Nasılsınız hanımlar bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?