- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #12.261
Oooo beybi çok katıymış kurallarınGunaydin sana da.
8 Mayisa kadar 600 mesaj yazarsan ve ilk sayfadaki kurallara uyarsan yeni sezona katilabilirsin. Boyle teklif yokkkk olmadiii.
Kabul edersen tarti resmini hemen bugun bekliyoruz.+ Takildigin tek diyet topigi burasi olmali. Baska topiklerde gorursem rahatlikla silerim. Belirteyim.
Sevdim ben bunu.Hahha her ilde subemiz mevcuttur Yurt dısı merkezli bir topiğiz
O kilolar bedava verilmiyor ki.Oooo beybi çok katıymış kurallarıncanım ben hep yazamam yaa
Bana nedense sen sevmezsin onu gibi geldi. İcecek konusunda secicisin zaten. Soda ve ayrani ben ayni anda sevmedim mesela ama senin kadar seçici degilim soda yogurt limon falan yapmisligim var. Bi ufacik kapta karistir dene bakalimYani ayran maydanoz sorun degilde soda düşündüren beni
Bize de tarif ver memnun kalirsanBen yine o markanın alayım o zaman machasını deneyim yeni baslıcagım yerde detokslar var bi kac gune kavrararım bakıyım
Arkadaslar kurallarim kati gelebilir ama tam olarak bu zamana kadar kurallari tam uygulayip da kimsenin kilo vermedigini gormedim.
Bu tip yarismalari KK de 5 senedir duzenliyorum. Bu topik de son takimim ve son yarismalarim.
Yeni katilima karsiyim aslinda. Rating, topige cok yazilsin , katilim cok olsun gibi bir derdim yok . Hic olmadi.
Benim icin takim ici verilen kilolar ve bu kilolarin korunmasi esastir.
Biz boyle iyi gidiyoruz ama bugun olabilir belki dedim ama bugunden sonra yeni katilim kesinlikle yok.
Eski ALL_StaRlar 600 mesaj yazdiklari takdirde yeni sezona katilabilirler. Onun disinda sohbete de isterlerse gelebilirler.
Hamile ALL_StaRlarimiz da istedikleri kadar sohbete katilabilir.
ALL_StaR disindaki kisilerin kilolariyla ilgilenmem. Boyle bir hukumlulugum yok.Enerjimi sadece bu takimdakilere harcarim.
A AklinYolu1 : All_StaR Ingiltere subesi
Muttapa7555 : All_StaR Bursa subesi
Sarellam : All_StaR Izmir subesi
Bize de tarif ver memnun kalirsan
O kilolar bedava verilmiyor ki.
Biz disaridan sohbet kabul etmiyoruz. Oyle tek tuk mesajlar ayri. Bir soru olur sorarsin mesela.Ya icerdesin ya disarida.
Bize de tarif ver memnun kalirsan
Sevdim ben bunu.
Fatma Bursa
denicem bugün bakalimBana nedense sen sevmezsin onu gibi geldi. İcecek konusunda secicisin zaten. Soda ve ayrani ben ayni anda sevmedim mesela ama senin kadar seçici degilim soda yogurt limon falan yapmisligim var. Bi ufacik kapta karistir dene bakalim
Ben de yarını sınır koydum kendime sonra sağlıklı beslenip abartmadan izin yapcam vucudu hazırlicamBende öyleyim malesef ya bugun daha dikkatli olucam insallah
Eski romada yaşıyorum benSeninki ve benimki baya muhtar kalkisi oldu.
Gi
di
yo
rum
Git
tim
Gi
de
ce
gim.
Kiz sen ml i de gectin. Boyut , parallel evreni gectin.
Biz o konuda kararsiz kaldik ama bir karara bagladik. En son durum 1184 . sayfa.
Denenebilir ama o etki olmuyorsa olmazOkudum gecmisi geldim.
Rimel cikarmayi sevmeyen kizlar vazelin sürün kirpiklere. Hem uzatiyo hem de sildin silmedin derdi yok. Tabi siyahlik vs vermiyo orasi ayri. Birazcik belirginlestiriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?