- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #12.281
Selamlar
Kahvalti öğle bir oldu
Bundan sonrası icin
Maydanozlar konuşsun
Ben de yarını sınır koydum kendime sonra sağlıklı beslenip abartmadan izin yapcam vucudu hazırlicam
Hava yine acayip bi yağmur yagiyo bi güneş aciyo bi kapatiyo yemin ediyorum kafam kazan
Tencereyle içsem o kahveyi fayda etmez
Slm hanimlar nasilsiniz dun gece baslayan migren cok fenaydi 4 adet avmigran ictim banamisin demedi .esim tilya cayini aldi 1 adet ictim wcdeyim surekliaktar 15 li paket kutusunda satiyor ister acik alip demleyin isterseniz hazir alin
Acik alicaksaniz malzemeler
Ihlamur
Altin otu
Kusburnu
10 nisan menu
Uyandim 7de migren vardi 2 lokma lebneli ekmek yedim avmigran ictim uyumaya calistim sonra mideme vurdu talcid aldim
11 de 1 yumurta 1 kibrit kutusu kadar peynir
Domates salatalik maydonoz 1 dilim ekmek
Yesil cay
Tilya cay
Sade nescafe
Canim birsey istemiyir basim fena migren atagim devam ediyor
Sarellam
Ayniyim canim cok fenayim cayi tavsiye ediyorum 500 grm gitti ama aksami yemedim ondanmi bilmiyorum surekli idrara ciktim cayin etkisi bence 15 tl aktarda 15 li suzen poset cayCok gecmis olsun kuzum simdi nasılsın hala aynı mı agrı
Ayniyim canim cok fenayim cayi tavsiye ediyorum 500 grm gitti ama aksami yemedim ondanmi bilmiyorum surekli idrara ciktim cayin etkisi bence 15 tl aktarda 15 li suzen poset cay
Yok canim esimde is gorusmesine gitti bugun onlar ilce ye gideceksin demisler orda 3 ay calisip buraya yani adanaya baslicaksin demisler ne yemek ne yol parasi karsilamiyorlar diye esim onaylamadi az once geldi esimde artik gece dinlenirim aynen hazir iyi olurHazır almak bencede daha mantıklı ya cocuklara bakcak kimse yokmu uyuyabilsen gecmezmi acaba
Sanada gecmis olsunSorma valla benimde başım çatladı ağrı kesici ictim kesin havadan
Yeni isyerin hayirli olsun cnmBugun is yerimde son günümdü yarın nasipse diger tarafa başlicam bu hafta izin yapamadıgım icin yorgunum aslinda ama hafta sonunu beklicem :)
Yok canim esimde is gorusmesine gitti bugun onlar ilce ye gideceksin demisler orda 3 ay calisip buraya yani adanaya baslicaksin demisler ne yemek ne yol parasi karsilamiyorlar diye esim onaylamadi az once geldi esimde artik gece dinlenirim aynen hazir iyi olur
Insallah kuzum cok sagol :)Yeni isyerin hayirli olsun cnm
Benimde midem pek iyi degil boyle ağrı yanma falan ilaca başladık
7700 adımdayım
Simdi çay yaptim cay iciyorum 10gibi eliptik yapicam yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?