• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

yok canım bu kabuğuna çekilmek değil bencillik birazcık kendi bencilliğiyle tek bırakıyorum onu yapacak bişey yok tek taraflı çabalamayla dönmüyor hiç bişey
Karşı tarafın tavrı çok önemli kendini çok üzme yıpratma. Sebebsiz yere uzaklaşmak mantıklı değil. Hayatı paylaşacaksın iyisi de var kötüsü de kendi kabuğuna çekilmek karşıdakini yıpratır.
Herşeyde bir hayır vardır akışına bırak:KK39:

Kizlar tartildim 54.5 kg

Yag yuzdem %20.5

Yag yuzdemi %18 yapmak istiyorum bu yuzden yaklasik 1.5 kilo yagdan vermem gerek. :KK8:

Yarim kilo gobek , yarimsar kilo da basen diyorum ben. :KK70:
Diyetisyendeki tartı benim ideal kilomu 55 hesaplamıştı. 45 kilo kas kütlesi vardı gerisi de yağdır kemiktir sudur falan. İnternette işe 49 çıkıyor benim kafa çok karışık.

Makina mi internet mi kimi dikkate alsam acaba :KK64::KK64:

Diyetisyendeki tartı benim ideal kilomu 55 hesaplamıştı. 45 kilo kas kütlesi vardı gerisi de yağdır kemiktir sudur falan. İnternette işe 49 çıkıyor benim kafa çok karışık.

Makina mi internet mi kimi dikkate alsam acaba :KK64::KK64:
Benim ideal kilom da 58 ama oyle degil iste. :KK53:

Onemli olan yag yuzdesi bence fatma. Bir sekilde ogrensen onu %22 lere azaltsan en iyisi.

Ben %18 den sonra spor yapmaya baslayacagim. :KK51:

Mönüm

Sabah

Ilık limonlu su
2 yumurta haşlanmış
İki ceviz
BirAZ yeşillik
2 zeytin

Öğle
Türk kahvesi
Bir hurma

İkindi
Sınıfa Nutellalı ekmek geldi ve kurabiye
(şaşıracaksınız ama yemedim)

Akşam
Üç kaşık yemek ve yoğurt

Hayde daha akşam olmadı ama inş eklemem bişey

kokulusabun kokulusabun

kokulusabun kokulusabun
13 şubat menüm

Sabah 8.30
Kavurmalı yumurta
Limonlu su

Öğlen 13.30
1tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt

Akşam 19.00
1kase çorba
1 kase yoğurt

Akşam 22.00 1 fincan boza

Menü araları limonlu su
Bütün öğünlerim ekmeksiz ve pilavsız
Boza olmasa mi o saatte acaba. Bi kür falan mı uyguluyorsun

yok canım bu kabuğuna çekilmek değil bencillik birazcık kendi bencilliğiyle tek bırakıyorum onu yapacak bişey yok tek taraflı çabalamayla dönmüyor hiç bişey

Tabi en iyi sen taniyorsun canim. Akisina birak. Her seyde vardır bi hayir. :KK19:

Yağ şu kas oranını ölçen tartilar var.

Fakir mesela.

Ben de AEG tartimla olcuyorum.

Benim tarti da olcuyo guya ama ben pek inanmadigim icin o olcumlere bakmadim peko_O

Back